reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

cześć dziewczyny - ja tez się witam w to pochmurne i deszczowe popołudnie :cool::cool::cool:
dzidzia mi się pochorowała bardzo, w niedzielę juz ją miałam, pakować i do szpitala wieźć - mówię wam okropne uczucie jak sie jest samemu w domu i nie wiadomo co robić. Najgorsze to to że nie wiesz czy już panikujesz czy trzeźwo myślisz :no::no::no::no:
no nic pozdrawaim was dziewczynki mocno i brzuszki też :sorry::sorry::sorry:

paskudna pogoda to i dzieciaki teraz lapia wszystko.... moj maluch tez zakatarzony z kaszelkiem .... biedactwa...

reklama
Pewnie że bardziej, tym bardziej że mąż cały dzień w pracy a pogoda taka , że trudno czerpać przyjemności z jesiennych spacerów...mam nadzieje że to forum okaże się dobrym pomysłem i tygodnie szybciej będą leciały

ticker.php

Pewnie że bardziej, tym bardziej że mąż cały dzień w pracy a pogoda taka , że trudno czerpać przyjemności z jesiennych spacerów...mam nadzieje że to forum okaże się dobrym pomysłem i tygodnie szybciej będą leciały

ticker.php

moj tez cale dnie w pracy a ja siedze z moim starszakiem w domku bo pogoda szkoda gadac i nie ma gdzie wyjsc... maly juz tez troche szaleje bo ile mozna siedziec w tych 4 scianach... ehhhh
napewno czas lepiej ci uplynie tutaj :)

cześć dziewczyny - ja tez się witam w to pochmurne i deszczowe popołudnie :cool::cool::cool:
dzidzia mi się pochorowała bardzo, w niedzielę juz ją miałam, pakować i do szpitala wieźć - mówię wam okropne uczucie jak sie jest samemu w domu i nie wiadomo co robić. Najgorsze to to że nie wiesz czy już panikujesz czy trzeźwo myślisz :no::no::no::no:
no nic pozdrawaim was dziewczynki mocno i brzuszki też :sorry::sorry::sorry:

A co sie stało ?
Mój ma gluty do pasa ale narazie jest ok jedzie na syropkach i cebionie .. Pier.. jesień:wściekła/y::wściekła/y:

Anik pisz szybko co z maluszkiem. Ja też jak jestem sama to strasznie panikuję.
U Oli oskrzela wyleczone i teraz dla odmiany bolący brzuszek i swędząca pupa, najprawdopodobniej owsiki. Strasznie się męczy, zwłaszcza wieczorami, pupa i kupa niby czyste. Wzięła już lekarstwo i dziś jakby troszkę lepiej.
U nas też barowa pogoda, nosa się z domu wychylać nie chce, a co dopiero jechać do pracy.

reklama
13x13 U mnie to raczej nie po tatusiu a po mamusi i kazdy mi to mowi nawet moja mama, bo moj kochany byl regularnie na poczatku ciazy kiedy to mialam straszne humorki "bity", ale tak z miłością.

Hmm no pogoda nie zaciekawa dziewczynki, chorych dzieci coraz więcej, a i przyszłych mam przeziębienia nie omijaja wiem bo sama na sobie sprawdziłam niesety :(

Dziewczynki mam do was jeszcze jedno pytanko czy wy w ciąży brałyście magnez? Bo mi strasznie skacza powieki i boli mnie brzuszek jak bym miala dostac okres. Mowiłam mojemu ginekologowi, że boli mnie brzuszek jak na okres ale zbadał mnie powiedział że macica mięka i ze mam sie oszczedzac bardziej i w razie czego nospe. A ja nie chce sie truc lekami nawet takimi jak nospa bo lek to lek, tylko ze zapomnialam mu wtedy powiedziec o drgających powiekach a przeczytałam dzisiaj ze i te bóle i "skoki" powiek mogą byc spowodowane niedoborem magnezu. O tym, że skoki powiek to wiedziałam ale, że bóle brzucha już nie.

Do góry