Jestem mamuśki:-) jak się czujecie? mi się wydaje że mój bebzunek zaczyna rosnąć z dnia na dzień
ale chyba już czas żeby się powiększał?
Wesoła24 no nie powiem -przestraszyłam się. Ja się zapisałam na kurs makijażu ale póki co nie chcę się za często tapetować bo kończy się wypryskami
mijają wprawdzie szybko ale to jakaś porażka -jeden dzień jestem boska a później parę dni straszę dzieci
Akaata a ja od początku byłam pewna że chłopak a teraz już sama nie wiem:-) ale chyba nie chcę wiedzieć świadomie żeby się ne zaskoczyć -usłyszę od lekarza że dziewczynka to przynajniej nie zareaguę
"jak to dziewczynka?":-)
Dagsila -ciążata jędza hahaha dobre
co by nie było i tak bedziemy dupki przewijać i się zachwycac więc jest ok:-) co do adopcji to moja mama zawsze żałowała że tego nie zrobiła -dwie córy poszły w świat i o:-(
Rudzia789 jak nadrabianie???
Studiującamama ja czekam na wizytę do 28go... i doczekac się nie mogę
Justa24 ja tak mam z prawej strony -od żołądka do pachwiny -i noga mi prawa cierpnie wtedy
dwóch lekarzy sprawdzło przy usg -jak naciskali tą głowicą w tym miejscu to bolało jak diabli -no ale nic złego nie wykryli -no naciąga się brzuchol i już... rośnie a my z nim:-)
Aga2010 powinnyśmy coyote przesłać listę przeczuć i sprawdzać jak to się zmieni po usg i .... po kolejnych usg -a może nawet po porodzie ktoś bedzie miał niespodziankę
moja koleżanka rodzi za 2 tyg i nie wie -no nie pokazał się brzdąc ani razu
Elvie jeszcze Cię mdłości męczą??? biedactwo -mi już tak powolutku od 13tc przechodziły -choć jeszcze się zdażają...
Ella1 jak w domku -i gdzie Cie tak daleko wywiało???
Aniam141 jak to mówią -głodnemu chleb na mysli... a głodny głodnemu wypomni
chyba dziś musze z S małe trzęsienie ziemi zrobić:-) wiec jak Warszawa sie zatrzęsie to ja
Jak pomyslałas o tym samym co ja , to powiem Ci jedno JESTES ZBOCZONA
No to chyba wychodzi na to że obie jesteśmy zboczone:-):-):-):-):-)
(był kiedyś taki tekst w modzie na sukces -BROK mówi do STEFANIE "jesteś taka sama jak ja -jesteś dziwką Stefani"
no boski)
Zielona maupa ufff dobrze ze szczęśliwie się skończyło -choć takie nerwy są nam niepotrzebne...
Malena81 -pamiętam, trzymam kciuki -ale mam nadzieję że do tego czasu jeszcze wpadniesz do nas
Isabela mój gin przy badaniu powiedział że nie będziemy brzdąca denerwować -straszny nerwus. Chwilke usg wytrzymał ale później zaczął skakać jak szalony -ale to ponoć fale są dla dzidzi drażniące dlatego usg nie powinno długo trwać. Po tatusiu chyba
Kwiatuszku kiedyś wstawiłam link o upławach -może jeszcze znajdę tą stronkę -upławy są normalne i póki nie pieką, swędzą i nie są uciążliwe -nic się z nimi nie robi. w ciąży bakterie się inaczej namnażają.
Ciąża jest stanem, w którym na skutek zmian hormonalnych zachodzących w organizmie kobiety zmienia się środowisko pochwy. Może dojść do zaburzeń biocenozy pochwy, co powoduje zwiększone ryzyko infekcji pochwy. Ze względu na silniejsze ukrwienie tkanek, gruczoły śluzowe wydzielają zwiększoną ilość śluzu, co objawia się pojawieniem obfitszej wydzieliny pochwowej. Jest ona najczęściej bezbarwna, jasnożółta bądź biaława o łagodnym zapachu lub bezwonna, konsystencją przypominająca śluz pojawiający się podczas jajeczkowania bądź podniecenia seksualnego. Najczęściej nie stanowi ona wówczas patologii i nie zagraża dalszemu prawidłowemu przebiegowi ciąży. Jeżeli jednak upławy mają inną barwę, konsystencję bądź przykry zapach świadczyć to może o pojawieniu się infekcji, która u kobiet ciężarnych może mieć bardzo przykre następstwa. Nieleczona infekcja pochwy może bowiem być przyczyną zakażenia dolnego bieguna jaja płodowego doprowadzając do poronienia, przedwczesnego pęknięcia pęcherza płodowego i odejścia wód oraz porodu przedwczesnego.
Ewka84 to świetnie
odważny i dzielny brzdąc -za niedługo będzie mamie pomagał nosić te zakupy
Aniez hahahaha dobre!!!! hahahahahaha super
Uciekam dziewczynki -do napisania:-)