reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam - mój M. ma xperię x1 i jest mega zadowolony!

A ja walczę z młodą Dagowymi sposobami - odłożyłam do łóżeczka, wyszłam z pokoju i ona wyje, raz cisza a za moment znów ryk. Ciekawe, która z nas pierwsza wymięknie;-)

reklama
aniam pracowalam w punkcie jednego z operatorow zanim poszlam na zwolnienie i za moich czasow Xperia byl jednym z lepszych ale i drozszych telefonow:) a klienci ktorzy mieli ten model bardzo sobie chwalili, w sumie zaden u nas nie trafil na reklamacje...

no ja w koncu ogarnelam sie... po poludniu pojechalismy z malym do lekarza... i co?? ostre zapalenie oskrzeli :(((( na antybiotyki w plynie za pozno wiec zastrzyki ma... az 8 :( lekarka mowila ze w tym roku to duzo dzieci na to choruje i w sumie male obiawy bo goraczki nie ma, dziecko normalnie je, wesole jest, jeden dzien lekki kaszel a na drugi ostre zapalenie oskrzeli... jeden zastrzyk na miejscu mial... az mi sie plakac chwialo bo duzy byl... maly plakal bo powoli trzeba go podawac ale zaraz po na rece i juz usmiech na twarzy mial... jutro rano kolejny... pielegniarka przyjdzie rano... wrrrrrrrrrrr.... az sie boje... ogolenie ja zastrzykow sie nie boje ale jak widze moje malenstwo placzace to serce peka...

a co to za metoda 3-5-7??

Oczywiście ja wymiękałam i chodziłam chyba z 5 razy i ceremonia się powtarzała, jak tylko na ręce ją wzięłam to ona szcześliwa, a jak odkładam do łóżeczka to ryk. ostatecznie dałam herbatki, odłożyłam do łóżeczka, przykryłam, dałam smoka, misia i wyszłam. Płakała i za minute cisza. Tak nagle. Aż poleciałam zobaczyć, czy nic jej nie jest. Ale nic - słodko śpi:-)

sandra - zdrówka dla chorowitka. Szkoda mi go bardzo. No i ja się zastrzyków boję potwornie. Wolę najgorsze świństwa pić i łykać niż zastrzyk dostać.

elvie najpierw wchodzisz po 3 min potem po 5 po 7 .

sandra - czasem zastrzykie lepsze bo dzieck0o np nie zwymiotuje antybuotyku a i tak się zdarza .

dzięki pocieszACIE MNIE z tym tel . narazie nie wiem co w nim do czego i pewnie się szybko nie dowiem bo ja tylko dzwonie w sumie , nawet smsów mało pisze

Konstancja ma dzis dzien upierdliwca. Nie dosc, ze wstala o 7ej, to nic jej nie pasuje. Poszlysmy na zakupy - 3km w jedna strone - a ona zaczyna marudzic, ze spiaca. Mysle sobie super, zasnie. Wrocilysmy z zakupow, a ona oczywiscie nawet oka nie zmruzyla. W domu ryk, ze spac jej sie chce. No i ze glodna. Zjadla jakiegos biszkopciaka z jogurtem i owocami, i kweka i kweka.. No to ja ja w wozek, sluchawki na uszy, Joe Cuba na full coby dziecka nie slyszec i dalej wozic ja az padla, ja tez padam.

reklama
daga wyglada fajnie .
Ja mogę polecić jedno miejsce w gąskach byłam 4 razy
Pani ma łóżeczka razem z pościelą , ma sama dzieci wiec rozumie i jest mega pomocna :tak: na terenie jest plac zabaw ( szymek nie miał roku a już się bawił a to trampolina a to piaskownica ) kazdy pokój ma osobne wejście z dworu ( nie łazi się nikomu po głowie ani nikt nam nie łazi ) część ma z tyłu ( te na dole ) wyjścia balkonem na trawkę teren zamknięty starszaki można spokojnie puścić same .
Do plazy ok 150m skrajem pola i przez wiejską uliczkę trzeba przejść . Plaże są dość puste bo to zadupie my jak jeździliśmy koniec czerwca cała ekipą to na plazy 100m w jedną i drugą potrafiło nie być nikogo . w gąskach jest kilka dobrych tanich knajp na obiad . do mielna jest 15 min autem jak ktoś zatęskni za tłumem
pani zwykle w kwietniu ma już obstawione całe wakacje
Kwatery prywatne "Pod szumi

Do góry