reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Idę budzić dzieciarnię, bo jak o 14:00 'padli' to uważają, że będą spać do nocy... nie mam słów na ich lenistwo!!!

Ty się ciszą delektuj a nie budż:-) wiem wiem że trzeba bo póżniej pół nocy bedą brykać, ale zawsze sobie myślę że jeszcze chwilkę, jeszcze chwilkę a póżniej to sami wstają...

reklama
No delektujemy się, delektujemy :-) ale oni są tacy słodcy, że po 15 minutach już mi ich brakuje :-) Kuba ma zresztą ostatnio wspaniały czas, taki opiekuńczy jest i pięknie mówi, tłumaczy czemu chce coś zrobić, no cud, miód i malina :-D W ogóle ta przeprowadzka B. do jego pokoju to był strzał w 10! Od tego czasu Kuba zmienił się nie do poznania, bo jemu chyba szło o to, żeby mieć brata u siebie i dla siebie, a my nie skumaliśmy ;-)

mamusiu jak tam egzaminy?Napewno zdane.
beti widze ze was te chorobska tez nie odpuszczaja.Zdrowka dla dziewczynek.
J a tez zawsze postanawiam sobie byc na biezaco na forum ale z tym moim drapolkiem nie zawsze sie da.Meczy sie caly dzien poplakuje bo ja swedzi juz nie wspomne o nocy.Wtedy jest najgorzej.A ja nie pracuje i tez nie zawsze mam czas.Jakbym pracowala to pewnie nie mialabym czasu nawet jednego watku ogarnac.
Trzymaj sie i zeby te sprawy domowe sie poprawily w koncu.
gosia fajnie ze idziesz do pracy.Kiedy ja sie bede cieszyc swoja?Pewnie nigdy.
marta 3,4 klocki to faktycznie kupa kasy.Obys szybko wszystko zalatwila i czekamy na te dobre wiesci.
ulanka dobrze ze u was juz lepiej.
Agnieszka biedny dziadzio.
filonka oj tak nie jest latwo isc do pracy jak nie ma co z dzieckiem zrobic.Ale Ty chcialas isc do pracy bo chcesz pracowac czy kiedys jak zajdziesz w ciaze zeby byla kasa?Wiadome zawsze o to kase musi sie rozchodzic.
aniez Ty to masz zlote dzieci.Spia i spia i wstac nie chca.Moja kimnela sie raptem pol godzinki teraz i juz wstala gotowa do zabawy.
ewka tez bym do kina poszla.Matko nie pamietam kiedy ostatni raz bylam.

A tak w ogole to dziendobry o ile mozna go tak nazwac.Noc nieprzespana.Ami strasznie cierpi z powodu swedzenia i placze okropnie bo nie moze sobie poradzic.Pol nocy ja drapalam nacieralam masowalam i karmilam.Boze cierpie razem z nia.Czemu to mnie nie spotkalo tylko ta moja kruszynke.

kot kot prosze napisz mi jakie masz lekarstwa masci na to dziadostwo?Jestem bardzo ciekawa.

Witam się i zmykam, właśnie wróciliśmy ze spacerku, bo młoda nie spała w dzień, a zasnęła w wóziu to się nam trochę spacerek przedłużył;-) Wolę tak, bo jak pospała to teraz padnie w granicach 22.00 i może znów bez pobudki do rana.

Agnieszka - zdrówka dla dziadka!

beti - zdrówka dla dziewczynek!

gosiek - niech wreszcie Amelce to świństwo minie.. Tulę mocno.

Lecę, bo Lenka do perfekcji opanowała wstawanie i muszę mieć teraz non-stop na nią oko:-)
Poza tym wystroiłam ją dzisiaj tak ślicznie, że wygląda jak mała pannica i napatrzeć się z M. na to nasze małe cudo nie możemy:happy2:

Aniez... hmmm przedział cenowy... myśle ze w okolicach 250 zł za dobę ze śniadaniem najlepiej. A jakby mieli jeszcze do wypożyczenia łóżeczko to już w ogóle super! A i no ważne żeby było w miarę blisko do morza bo ja będę bez samochodu więc z dzieciakami się będę pieszo poruszać

Ostatnia edycja:
Witamy i my dzisiaj, dzisiaj z małżem zaczynamy świętowanie jutrzejszej rocznicy :);P Rodzice wyjechali, Antonina śpi więc hmm świętowanie czas zacząć :-), jutro się chcemy wyrwac jeszcze samo gdzies :)

Agnieszka ty nad morzem szukasz a my w górach :), zdrówka dla dziadka:)
Marta tak polska służba zdrowia i polski rząd potrafią tsaaa

Zdrówka chorowitym :)

gosiek ja chciałam isc do pracy by były dodatkowe pieniazki ale ogolnie nie jest zle wiec tak naprwde nie musze i podołymy z jednej wyplaty nawet jak bedzie 2. był tez fakt ze bym sie wyrwala z domu troche ale w sumie maz ma racje podchowam dzieciaczki i wtedy zaczne sie brac za kariere/

Ahnieszka- zdrowka dla dziadka

Witajcie moje miłe :)

Pamietam o Was pamiętam, ale mamy ciągle szpital w domu- ja chora, małą chora a małzon musi wszystko ogarniać...Nie mam kiedy kademu odpisać bo jak mała śpi to i ja padam bez sił, a jak nie śpi to nie ma momentu spokoju bo gile po pas i kaszel ją męczy i ciągle coś trzeba z nią robić...teraz tez mi przeszkadza jak sie da ;) Mam nadzieje że szybko to się skończy bo już siły nie mam...noce kicha w dzień choroba...ehhh...

Zdrowia dla wszystkich chorujących :)
3majcie sie!

reklama
Agnieszka zdrowia dla dziadka .

My dziś tylko na zakupach byliśmy bo tak jakoś mi się nigdzie nie chciałao łazić .
W nocy mała dała popalić myślałam ze mnie coś trafi . prawie pół nocy nie spała tylko po nas skakała , wzięłam ją do nas bo inaczej sie nie dało między nami leżała i kopla , gadał ale spać nie chciała :wściekła/y::wściekła/y: nie poami,etam już takiej nocy bo ostatnio się budziła tylko raz i spała do 8 nie wiem co jej odbiło :wściekła/y:
Wymieniłam sobie dziś tel na nowy w sumie zrobiłam spontana i wziełam sobie sony ericksona którego w życiu nie miałam xperia czy jakoś tak , obym tylko była z tego spontana zadowolona:-D

Do góry