filonka
Fanka BB :)
hejka
dzieki w imieniu taty.
mały spi . ja juz 3 pranie robie. i jak zwykle sprzatam bałagan heh.
zielona- nono nie zapomnij cieplusich ubranek dla siebie i małej.
mamusia- hehehhe nie wazne jaka okazja grunt to poswientować z mężulkiem
kwiatus- no to otwartego umyslu przy tym skrobaniu pracy.jeju jak to wykańcza
elvie- u nas tez zazwyczaj mały nad ranem ląduje u nas a nóż sie jeszcze ulula choć na pół godz. bo on to zazwyczaj juz o 7.00 skacze po ł€zeczku.
ulanka- no to jeszcze zdrówka i aby badania wyszły pozytywne
izabela- no no gdzies ci dzionek uciekł. teraz taki okres ze trzeba ganiac za dzieciakami. my to przy okazji bawimy sie w goni goni mamusia lub tatus a mały ucieka z radochą i zerka oczkiem czy go nadal gonimy, tak wiec cała trójka ma poobijane kolana
jetes anilokiem -gratki
ojjjjaaaa ale przekret, ale sie wkurzyłam !!! zadzwonił do mnie tel z zastrzezonego odebralam a tam automatyczna ze mam szanse wygrac jakies nagrody i co pochłoneło mi 20 zł z abonamentu wrrrrrrrrrr
dzieki w imieniu taty.
mały spi . ja juz 3 pranie robie. i jak zwykle sprzatam bałagan heh.
zielona- nono nie zapomnij cieplusich ubranek dla siebie i małej.
mamusia- hehehhe nie wazne jaka okazja grunt to poswientować z mężulkiem
kwiatus- no to otwartego umyslu przy tym skrobaniu pracy.jeju jak to wykańcza
elvie- u nas tez zazwyczaj mały nad ranem ląduje u nas a nóż sie jeszcze ulula choć na pół godz. bo on to zazwyczaj juz o 7.00 skacze po ł€zeczku.
ulanka- no to jeszcze zdrówka i aby badania wyszły pozytywne
izabela- no no gdzies ci dzionek uciekł. teraz taki okres ze trzeba ganiac za dzieciakami. my to przy okazji bawimy sie w goni goni mamusia lub tatus a mały ucieka z radochą i zerka oczkiem czy go nadal gonimy, tak wiec cała trójka ma poobijane kolana
jetes anilokiem -gratki
ojjjjaaaa ale przekret, ale sie wkurzyłam !!! zadzwonił do mnie tel z zastrzezonego odebralam a tam automatyczna ze mam szanse wygrac jakies nagrody i co pochłoneło mi 20 zł z abonamentu wrrrrrrrrrr
Ostatnia edycja: