reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam...
no i na dzień dobry szoku doznałam po przeczytaniu postu Kamisi .... %&*$*&*(^& bo nic innego nei napisze . Cholera! A takie zdrowe to jedzenie miało być! To już wole dawać dziecku tylko "moje" jedzenie przeblednerowane niż takie świństwo.

wyprawa do przedszkola z przygodami znowu. J. nie chce ostatnio mi zostawać w przedszkolu ale jak już mu przejdzie i się czymś zainteresuje to jest ok.
Dzisiaj dylam z M. do pediatry bo jeszcze kaszle i ma katar. Już mniejszy ale ciągle. J. juz zdrowy ... hura!
Zdrowia dla chorowitków!
Kamisia życzenia spóźnione ale z głębi serca!

reklama
Witamy i my dzisiaj. Chorowitkowo, ale juz cała noc przespana i gorączka opanowana i co drugi raz angina w ciągu 2 miesięcy i antybiotyk grrrr, udusze siostre jak nic .... :wściekła/y: Ah jeszcze byly perypetie z dojechaniem do lekarza W nie chcieli z pracy wypuscic a zabral samochod, dziadki w pracy i musial W wyjsc z tej roboty po czym musialam go odwieźć i dopiero do lekarza.
My też jak jemy to tylko hipp, czarami deserki bobovity.

Kamisia najlepszego :) spóźnione wiem wiem, ale szczere :)

Tez sie zbulwersowalam na ta wiadomosc o gerberze. Poszukalam tego artykulu i wnioskuje z niego, ze tu chodzi tylko o te sloiczki z samym miesem. Co wiecej informacja o tym wypelniaczu jest napisana w skladzie na sloiczku. Wydaje mi sie wiec, ze zupki sa ok.

Tez sie zbulwersowalam na ta wiadomosc o gerberze. Poszukalam tego artykulu i wnioskuje z niego, ze tu chodzi tylko o te sloiczki z samym miesem. Co wiecej informacja o tym wypelniaczu jest napisana w skladzie na sloiczku. Wydaje mi sie wiec, ze zupki sa ok.

taj , w artykule jest napisane tylko o indyku i kurczaku . w innych słoiczkach gerbera ani innych firm nie ma.
ale sam fakt- takie świnstwo w podobno PEŁNOWARTOŚCIOWYCH posiłkach dla niemowlat ????

taj , w artykule jest napisane tylko o indyku i kurczaku . w innych słoiczkach gerbera ani innych firm nie ma.
ale sam fakt- takie świnstwo w podobno PEŁNOWARTOŚCIOWYCH posiłkach dla niemowlat ????

Zgadzam sie, ze przegieli. Plus jest taki, ze sami sie do tego przyznaja i podaja w skladzie tego MOMa. Tak czy inaczej artykul ciekawy i potrzebny, bo akurat kupowalam od czasu do czasu samo miesko, zeby do swojskiej zupki dodac. A teraz ten sloiczek co zostal to sobie chyba na kanapke zamiast pasztetu wykorzystam :-D

cześć wszytskim

mega nie wyspana jestem. Jutro mam urlop, ale taki roboczy, rano z Alicją do lekarza rehabilitanta, zobaczymy czy dalej na ćwiczenia będziemy chodzić. Potem musze w NFZ załatwić sobie nową kartę, a dzieciakom zmainę adresu i mam skierowanie co by tanie za zatyczki do uszu dla Igora zapłacić, a potem laryngolog z Igorem. Nastawiam się powoli psuychicznie na ten zabieg, mam tylko nadzieje, że na upuszczeniu płynu się skończy, a dreny nie będą potrzebne.
A potem padne w domu i będę odpoczywać.

Kot kot wszystkiego dobrego dla Zosi z okazji 9 miesięcy.
Wczoraj Ness już 10 miesięcy, Zosia 9 , a moja Alicja czy Lenka od Elvie jeszcze 2 tygodnie.
Co do starszej córeczki ona po prostu pamięta o rzeczach istotnych;-)

Kittek ale się uśmiałam, no babcia na pampki musi pracować:-). Zfrówka życzę.

gerber na czarną listę wpisuję!!:szok:

Kamisia najlepszego!!

znikam

Czesc:-)
Dołączam do niewyspanych:-( Moja pipka zasnęła automatycznie po kąpieli, ale za to od północy budziła sie już regularnie i chyba z 8 razy do Niej wstawałam, a od 6.30 już w ogóle spać przestała. Po kaszce o 9.30 również nie zasnęła, wszyscy domownicy ją próbowali usypiać, ostatecznie padła po 11.00 i teraz słodko lula, a ja się niestety położyć nie mogę, bo na telefonie wiszę i masę pracy do wykonania mam.
No nic.. pomarudziłam sobie trochę to spadam dalej pracowac.

Dobrze, że tych jednoskładnikowych mięsnych słoiczków gerbera nie kupowałam. Pojechali po bandzie..:wściekła/y:

reklama
Do góry