e.salamandra
Mama pełną parą
zielona jaki jest teraz u Ciebie dzień tyg? W środę chyba miałaś paszport odbierać. Daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzień dobry kwietnióweczki witam się. Moje dziecko gorączkuje od wczoraj, i nie za bardzo mam czas na internet.
Nocka była straszna 40 stopni goraczki, dziecko aż dostało drgawek! wystraszyłam się nie na żarty, ale udało mi sie gorączkę zbić i drgawki minęły. Nie spałam praktycznie wcale.
Aniam nieźle z tą położną, sobie przypomnieli! u nas położna była w pierwszym tygodniu, zaraz jak ze szpitala wróciliśmy. Niby miał jeszcze przyjść lekarz, ale sie nie doczekałam, a w karcie dziwcko ma zapisane, że był!oszuści
sto lat dla Ness!jak ten czas leci!!
he he a u mnie przed chwilką była połozna środowiskowa - pierwszy raz zresztą bo łażą z nienacka jak dzieciaki 9 miechów skończ,a .. co lepsze ja tu pani mówie że Ola taki leń i nie chce jej się raczkowac ani stawac a Ola akurat stanęła chyba ta pani tak dobrze na nią wpływa . Na szczęscie była nasza sąsiadka to wypiła kawe i polazła w kąty mi nie zagladała
good morning melduje sie z pracy póki jeszcze nikogo nie ma i moge prawie bezkarnie popisać na BB
Niewyspana jestem bo moje dziecko budzilo sie dwa razy , ostatni raz o 5 -wiec zanim go nakarmilam i zanim usnal nie oplacalo mi sie wracac do łózka bo o 6 pobudkadobrze że jutro mam wolne to polenie się do 7.....chociaż
jak szłam do pracy dorwałam gazete METRO, która rozdaja u nas w Gd i na pierwszej stronie tytuł- GERBER KARMI PARÓWKOWYMI WYPEŁNIACZAMI. Zostały przebadane jednoskłądnikowe słoiczki gerbera po 6 mcu i w słoiczkach indyk i kurczak 30% mięsa to mięso oddzielone mechanicznie tzw MOM- najmniej wartosciowe mieso , którego resztki oddzielane są od kości - wyoełniacz do parówek. W słoikach bobowity i hipp MOM-u nie znaleziono....Qwa jakie swiństwo podsuwaja w te słoiczki , których cena i tak zwala z nóg. Dla przykładu cena małego słoiczka ok. 3,3 a kg mięsa z MOM-u 1,1 zł . MASAKRA. Na szczęscie ja nie podawałam małemu nigdy takiego słoiczka, jak już je słoiczki to bobowity , a ostatnio jak gotuje zupe to szama ja z nami .
pozdrawiam i milego dnia zycze lece na inne watki łoo
a i dziekuje za zyczenia marzen spełnienia