reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka
narazie sie tylko witamy bo kucharzymy z KAcprem.

a znowośco to dziś nasz skarbek zaskaczył nas od rana i buzia mu sie nie zamyka powtarzając BABABABA, miedzyczasie MAMAMAMA .:)))

NOCKA RÓWNIEZ NALEZY DO UDANYCH.
DP PÓŹNIEJ

gratuluje!!!!
ja jeszcze czekam na ten moment...

Witajcie Kochane!
Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka!
Ponownie sie wyspalam,bo choc S wciaz na antybiotyku to jednak w nocy sie malenka zajal-w sensie napoil ;-) Zlote serce moje!!! Wiec teraz pozwalam mu spac,a w dzien tez ma zakazane robienie czegokolwiek,bo od czego ma zdrowa zone? :-)
Humor mam lepszy,widocznie tez 9h zrobilo swoje...ale wciaz nie mam @ :baffled: Cholercia nie chcialabym przeskoczyc znowu kolejnego msc.Dzis zapisuje sie do gina i trzeba sprawdzic co jest nie halo.
No,a zeby ladnie zakonczyc...popatrzcie na nasz suwaczek...tak,tak...to juz 10 miesiac!!!:-D:-D:-D
100 lat dla nsaszej pierwszej kwietnióweczki Ness!!!!

reklama
Witamy padnięte po nie przespanej nocy. Od 2 ni stąd ni zowąd gorączka i sie Antonina rozchorowała, 39 nie spadało i tak do 5 i potem trzy godziny snu do 8 i od nowa. Na 17.30 do lekarki. Ale wiedzialam ze tak bedzie bo Julka (wsponilnalam wam o najezdzie) byla chora, mam ochote zatłuc siostre za to ze z nią przyjechala grrrr.............. bez komentarzy!!!!

Witam,
wyspałam się porządnie, bo Lena znów wstała dopiero przed 7.00, bez budzenia się w nocy:happy: Przebrałam ją, nakarmiłam i siup do naszego łóżka - dzięki temu wstaliśmy dopiero o 9.00
Teraz młoda znowu lulka, a ja się szykuję na wyprawę do banku.

aniam - nie brać, bo za gorąco. To główny argument. Trochę się im nie dziwię, bo u nas w rodzinie Blankę zabrali do Brazylii jak miała 2 latka i do dzisiaj ma plamę na brzuszku mimo, że filtrami była smarowana regularnie i unikali słońca jak się tylko dało. Prawdopodobnie to od ugryzienia. Przemyślimy jeszcze , gdzie jechać, bo to, że z Leną to już postanowione:-)

Najlepszego dla Ness!! Pamiętam jak ją wszystkie podziwiałyśmy, gdy nasze bobaski były jeszcze w brzuszkach:-)

Witam się na maksa niewyspana. Już druga nockę moje dziecko buszuje. Wczoraj to była tylko godzina, ale dziś ponad 2. A jak już usnęła to i tak się budziła co chwilę. Nie wiem już czy to znowu skok, czy zęby, ale nie widać nić żeby szły.
Jednocześnie żegnam się na jakiś czas, bo jadę dziś do mamy. Mam nadzieję, że jej szybko podłączą internet i będę mogła poczytać co u Was, a jak nie to do zobaczenia po 27 stycznia.

Witam się na maksa niewyspana. Już druga nockę moje dziecko buszuje. Wczoraj to była tylko godzina, ale dziś ponad 2. A jak już usnęła to i tak się budziła co chwilę. Nie wiem już czy to znowu skok, czy zęby, ale nie widać nić żeby szły.
Wypisz wymaluj jak u nas, tylko 3 noc z rzędu. ładnie zasnęła o 19.00, o 21.30 pobudka, zasnęła dopiero o 23.30. Uśmiechy na lewo i prawo, a łóżko parzy. Potem spała ładnie, ale za to poprzedniej nocy po godzinnej przerwie co chwila jakieś jęki i popłakiwania. Ale stawiam jednak na ząbki. Mam nadzieję...

Dobrego dnia i zdrówka dla chorych. A my spadamy zaraz po Manię do żłobka.

Elvie to poszukajcie takiego miejsca, gdzie gorąco nie będzie - chyba że plażowanie Wam się marzy. Ja to bym chętnie Amsterdam zwiedziła, albo w Alpach Szwajcarskich posiedziała.

Witam,
wyspałam się porządnie, bo Lena znów wstała dopiero przed 7.00, bez budzenia się w nocy:happy: Przebrałam ją, nakarmiłam i siup do naszego łóżka - dzięki temu wstaliśmy dopiero o 9.00
Teraz młoda znowu lulka, a ja się szykuję na wyprawę do banku.

aniam - nie brać, bo za gorąco. To główny argument. Trochę się im nie dziwię, bo u nas w rodzinie Blankę zabrali do Brazylii jak miała 2 latka i do dzisiaj ma plamę na brzuszku mimo, że filtrami była smarowana regularnie i unikali słońca jak się tylko dało. Prawdopodobnie to od ugryzienia. Przemyślimy jeszcze , gdzie jechać, bo to, że z Leną to już postanowione:-)

Najlepszego dla Ness!! Pamiętam jak ją wszystkie podziwiałyśmy, gdy nasze bobaski były jeszcze w brzuszkach:-)

elvie my jedziemy w czerwcu w bułgari jest wtedy jak u nas średnio 26 stopni 19-20 w nocy będąc przy samej plazy zaden upał . W tamtym roku byliśmy we włoszech średnio było 25-27 stopni więc tez bez szału będąc nad morzem , napewno bym się nie wybrała w srodku sezonu do egiptu , turcji tunezji i w tym podobne miejsca . Jak nie chcesz żeby był upał to jedzcie własnie we wrześniu albo na poczatku czerwca , w jakies podobne nam klimatycznie miejsce . Na kanarach jak chcesz daleko jest super klimat dla dzieci od atlantyku sobie wieje ciepła nie czuć , teraz np jest tam koło 21 stopni w maju pewnie ze 25. NIkt nie kaze lecieć do brazyli, czy na dominikane, zreszta u nas w tamtym roku była temp jak w tropiku he he .

hej dziewczynki pozdrawiam was wszystkie gorąco życzę dużo zdrówka chorowitkom i relaxu tym wyczerpanym fizycznie i psychicznie

wczoraj miałam dzień pełen wrażeń najpierw myślałam że sąsiad mi zmarł bo od nowego roku ani widu ani słychu ale okazało się że wszystko ok żyje zdrowy więc spoko
potem pojechaliśmy z Natalką na chirurgię prześwietlić główkę bo w niedzielę nabiłą sobie okropnego guza byliśmy u rodzinki na wsi i ciocia woziła N na motorku takim dla dzieci i chyba zapomniała że takie dziecko trzeba cały czas pilnować i przytrzymywać no ale całe szczęście wszystko ok ani USG ani rentgen nic nie wykazał
całuję was mocno i uciekam robić PITy 4R :baffled: dla 200 firm
w pracy sajgon brak mi czasu na podstawowe sprawy nie wyrabiam się i tak będzie do lutego
a do tego w ten weekend mam 2 egzaminy nie wiem jak ja to wszystko ogarnę

świetnie Cię rozumiem... mam podobny sajgon... praca i uczelnia... :eek:

Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrówka!!

Zielona super czy przylatujesz do polszy :-)

ale ja wam planów urlopowych zazdroszczę... :-( a ja mam teraz takie kłopoty finansowe, że nawet nie marzę o wyjeździcie w Polsce a co dopiero za granicę...

A my znowu nad nasze morze jedziemy... Kittek wpadniemy znowu do was! ;-) :-) pogode mieliśmy fajną, plaża czysta, ludzi nie za dużo ... ale Sarbinowo to też nie kurort jak Kołobrzeg czy inne takie Międzyzdroje... miała być zagranica ale z racji tego że trzeba balustradę postawić i drenaż wokół domu zrobić to nei da rady...moze uda nam się w przyszłym roku gdzieś dalej pojechać...ale musi być morze bo mój J. to by nas chyba znienawidził gdyby morza nie bylo... tak kocha morze.
M. śpi... uffffffff ja skończyłam doka dla małża a teraz musze zabrać się za aktualizację wydatków...
Nie wiem jak u was...ale u mnie wiosną zapachniało... nie wiem skąd ale taka świerzością powiało że okno mam uchylone i wdycham...
Nessi najlepszego na 10 m-cy

reklama
Agnieszka - my zaraz obok bo zawsze były gąski lubie tamte okolice bo nie ma tłoku i jest ladnie, zreszta to takie miejsca dla rodzin z dziećmi właśnie

Do góry