annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Witam
w pracy dzisiaj młyn straszny miałam, więc nie dałam rady nadrobić.
Ale dzieci poszły ładnie spać, B jeszczew racy, więc spokojnie sobie poczytałam.
wygląda super, kiedy jedziesz?? Ciekawa jestem jak będzie. Jeszcze w Bułgarii nie byłam, a słyszałam, że fajnie. Przyznaje, że trochę mnie przeraża jazda przez tyle godzin. Moje starsze dziecko na trasie Mikołów-Żywiec potrafi 15 razy zapytać "daleko jeszcze??" Chociaż może w nocy nie było by najgorzej.
to jak kiedyś w odwiedzinach będziesz to zapraszam
Kittek, Ella zdrówka życzę
zgadzam się w 100%. ja przeżyłam szok, bo nastawiłam się, że Alicja będzie kobiecym wydaniem Igora, a ona różniła się prawie we wszystkim
Lepiej za wiele nie myśleć i nie analizować.
Służba zdrowia w naszym kraju to jakieś nieporozumienie. Tyle pieniędzy mi ściągają z wypłaty, a wszędzie muszę prywatnie chodzić i płacić, bo państwowo albo olewka albo takie terminy, że
A jak ktoś poważniej chory to na dobroć serca ludzi musi liczyć...
ale Ci zazdroszczę. Igor tak sypiał, ale Alicja dwie krótkie drzemki. Jak prześpi około 1,5h to szok i oczywiście cisza musi być, bo ona lekki sen ma.
Z tym, że jej chyba tyle snu nie potrzeba, bo zmierzłą nie jest.
Co do kolejki to u nas też był szał, nie wiem kto miał większą radochę B czy Igor, ale chyba z 3 miesiące nonstop tylko torami się bawił.
Poodpisywawałam, nie mam weny na pisanie więc idę czytać i spać.
spokojnej nocy życzę, przespanej
w pracy dzisiaj młyn straszny miałam, więc nie dałam rady nadrobić.
Ale dzieci poszły ładnie spać, B jeszczew racy, więc spokojnie sobie poczytałam.
anna - wybraliśmy bułgarie
Club Hotel Miramar, Obzor, okolice Varny, Bułgaria : Neckermann Biuro Podróży
wygląda super, kiedy jedziesz?? Ciekawa jestem jak będzie. Jeszcze w Bułgarii nie byłam, a słyszałam, że fajnie. Przyznaje, że trochę mnie przeraża jazda przez tyle godzin. Moje starsze dziecko na trasie Mikołów-Żywiec potrafi 15 razy zapytać "daleko jeszcze??" Chociaż może w nocy nie było by najgorzej.
Aniez Oby Kubulkowi szybko się polepszyło
święta racja
Aga super, że tak optymistycznie u Ciebie :-) Niech chłopcy wracają do formy jak najszybciej! I gratuluję wygranej. Mi też udało się wygrać w tym tygodniu bajkę na dvd w jakimś konkursie na śmieszka miesiąca
marta takie sytuacje z rykliwym dzieciątkiem każda z nas będzie musiała przejść
kinguunia nie żałuj tylko korzystaj na maxa. nie wiadomo kiedy będziesz miała znów taką okazję na wyjazd. A tymczasem nacieszcie się sobą. Trochę intymności Wam dobrze zrobi ;-)
Daga, elvie superaśnie, że się spotkałyście!! też zaraz śmigam oglądać relację
Aniam a u mnie odwrotnie. Moi rodzice to górale i głównie na południu mam rodzinę ,¾ w okolicach Suchej Beskidzkiej, Tychy, Rybnik i garstkę tutaj. I ogromnie się cieszę, że ich mam :-)
spokojnego weekendu kochane!
to jak kiedyś w odwiedzinach będziesz to zapraszam
Kittek, Ella zdrówka życzę
Ty się nie martw na zapas, jeśli uważacie, że chcecie mieć kolejne dziecko, to rozmyślanie co będzie i tak niewiele da, bo kolejne jest zazwyczaj inne od pierwszego, co bywa mocno zaskakujące.
zgadzam się w 100%. ja przeżyłam szok, bo nastawiłam się, że Alicja będzie kobiecym wydaniem Igora, a ona różniła się prawie we wszystkim
Lepiej za wiele nie myśleć i nie analizować.
j MUSIAŁAM przelew na WOSP zrobić bo dziś tylko na basenie byliśmy a tam nikogo z puszką nie było .. no ale nie ważne jak ważne że wpłacone .
Pokazywali dziś sprzęt ( laser ) do retinopatii leczenia jaki kupili . Koleżanki córka miała takim operowane oczka , jak zobaczyłam to od razu mi się ta malutka przypomniała . SZkoda tylko że płacąc tyle składek i wszystkiego , to ludzie muszą się składać na sprzęt który w szpitalach być powinien . Brak słów . Bo co by było gdyby nie WOSP ? wcześniaki by były slepe , rodzice by nie wiedzieli że ich dzieci mają coś z słuchem , pomp do insuliny by nie było dla dzieci . strach mysleć ..
BYłam w CZD jak przyjaciółki córa leżała , na prawie wszystkim serduszko .
Służba zdrowia w naszym kraju to jakieś nieporozumienie. Tyle pieniędzy mi ściągają z wypłaty, a wszędzie muszę prywatnie chodzić i płacić, bo państwowo albo olewka albo takie terminy, że
A jak ktoś poważniej chory to na dobroć serca ludzi musi liczyć...
Dużo to śpią moje dzieci:
Barteq od 19 do 8:00, potem od 9:00 do 11:00 i od 14:00 do 16:00 co daje 17 h snu na dobę...
Kuba od 20:00 do 7:00, potem od 14:00 do 16:00 co daje 13 h snu na dobę... jak na 3 i pół latka to sporo :-)
A spróbujcie ich nie położyć, matko ale są afery!
ale Ci zazdroszczę. Igor tak sypiał, ale Alicja dwie krótkie drzemki. Jak prześpi około 1,5h to szok i oczywiście cisza musi być, bo ona lekki sen ma.
Z tym, że jej chyba tyle snu nie potrzeba, bo zmierzłą nie jest.
Co do kolejki to u nas też był szał, nie wiem kto miał większą radochę B czy Igor, ale chyba z 3 miesiące nonstop tylko torami się bawił.
Poodpisywawałam, nie mam weny na pisanie więc idę czytać i spać.
spokojnej nocy życzę, przespanej