Witam po cuuuuuuudownej nocy
to byla jakaś masakra w wykonaniu mego dziecka
zasnela ladnie, ale od polnocy co pol godziny o smoczek jeczala...a ja tup tup tup co te pol godz do nie do pokoju dac lyka herbatki i ten cholerny ciumkacz
czuje sie dzis jak zombie w dodatku przeziębione zombie!
przy dziecku normalnie powinien byc zakaz chorob a nie jakies takie- jak ja mam odpoczac i wyzdrowiec jak sie wyspac w ogole nie da
ehhh...wyzaliłam się
Pewnie wizyta tesciowej na mala tak "pozytywnie" wplynela ze musiala w nocy odreagowac
Poza tym kolekcjonujemy guzy
mala staje gdzie się da i raz benc na tylek a raz benc na łepek...ehhh
ale tak ja cieszy to wstawanie ze nie da się jej od tego odciągnąć...
To w sumie tyle co u nas z nowości...
Aniez-zdrowia dla Kuby i oby dalej choroba nie poszła
Filonka- ja tez mam nadzieje ze drugie bedzie inne i bedzie spac i jesc, ale dpoki mala nie zacznie przesypiac tych nocy jak trzeba to nie moge sobie pozwolic na drugie
Elvie- gratuluje systematycznosci w pedalowaniu
sospettosa- ja wczoraj tez mialam to samo z tesciowa- ala niej kazda pogoda zla na to zeby dziecko na polu bylo...a ja sru i mala na balkon do spania bo +4st bylo ;P
Wszystkim niewyspanym i z problemami z zasypianiem wspołczuję!!!
U nas zasypianie jest ok dzieki jakiemus tam homeo-badziewiu, ale na noce nie dziala tylko na wieczory
choc dobre i co...
Anim- Julik tez śpi w dzień tylko jakiejś połtorej godziny najczesciej.
AgnieszkaSz-gratuluje wygranych
i zycze milego budowania torów!:-)
Gosiek-wspołczuje bardzo...koszmar to co przechodzicie...oby wreszcie przeszlo...
Maonka- przykro mi ze stracilas zeba...a co do pakowania malej to znam to dobrze ;-)
Zielona- ktorego przylatujesz?
Basiu- także wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Judysiu- ja też mysle o was- odezwij się jak tam bo coś ostatnio zamilkłaś...?
Justa- Tobie też przyjemnego dzionka zycze
Po tym co piszecie moze te noce takie koszmarne teraz u nas wlasnie przez ten skok rozwojowy?????
bo w ciagu ostatnich 2 tygodni Julik nauczyla sie siadać, raczkować i stawać!!!
sadzicie ze to mozliwe? to minie?
No! wreszcie ponadrabiałam bo mała kima :-) to teraz czas na obiad...a moze spac pojde też..?;-) wkazdym razie milego popołudnia dla wszystkich