zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Moja 8 razy na 10 zasnie tylko w moim lozku przytulona do ktoregos z nas. Mam nadzieje, ze jej to przejdzie.
Kittek, zdrowka!
Kittek, zdrowka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no, podziwiać. mało komu by to przyszło do głowy. Oddana sprawiej MUSIAŁAM przelew na WOSP zrobić bo dziś tylko na basenie byliśmy a tam nikogo z puszką nie było .. no ale nie ważne jak ważne że wpłacone .
aniam - tak jutro zrobię, bo dziś zasnęła, ale się po 10min. znowu z wrzaskiem obudziła. Zaaplikowałam jej czopek viburcol, bo to chyba ząbki. Po 2 minutach usnęła mi na rękach, więc jeszcze chwilę ją ponosiłam i odłożyłam do łóżeczka. No i już na dobre zasnęła.
Monika - fajnie, że wyjazd się udał. U mnie wręcz odwrotnie - każdy na spacer wygania i chętnie bierze:-)
aaaaaaaaaa, jeśli o zasypianie idzie, to ja przerabiałam to z Adasiem jakieś 1,5 miesiąca temu. ale ja wtedy z nim biede miałam ;/. Teraz odpukać śpi ładnie.
po 22 zasypia, śpi do 8-8:30, jedzonko, zmiana pieluszki i ok 10 drzemka
później ok 13, 16 i 19 no i 22. W dzień śpi tak ok pól h, maks 45 minut