P
Paulka90
Gość
hahahha anik hahaha ale się usmiałam... haha co za sen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Medlduje sie, ze dotarlismy.
Podroz byla dluuuga i meczaca, w polowie Niemiec mialam juz ochote wysiasc i isc piechota.... Ale dalam rade, bo co innego mi pozostalo.
Ale dzis to juz siedziec nie moge, i leze prawie caly dzien.
Ide sie regenerowac, nadrobie z czasem.
ja bym chciała mieć 3 dzieciaczków :-) ale zobaczymy co życie przyniesie
a co do płci to miałam taki sen że byłam na usg (a ja nie chcę wiedzieć co będzie) i widzę na monitorze genitalia a lekarz mi mówi: " będzie dziewczynka" no i już całkiem zdrurniałam
witaj kasia26!
kurcze dziewczyny ja nie mam zadnego przeczucia co do plci, a strasznie ciekawa jestem, ja mam same sprzecznosci, mam ochote raz na slone, raz na kwasne, to znowu na slodkie, na wszystko, raz wygladam ladnie a raz jakos brzydko i tak w kolko... i powiedzcie teraz co to bedzie
Co do tego czy "mnie stać" -dla niektórych "stać" to zapewnić kurs językowy w Anglii i jazdę konną w lecie, narty w Alpach zimą itp. Dla innych to jest zdrowe minimum. Wiem coś o tym -jednym wystarczy szkoła państwowa, inni uważają że prywatna i żadna inna.