reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ponad 3 to nie tak źle (ile ponad? 3,1 czy 3,9?) - nie ejst to ponad normę w ciazy, a już zwłaszcza na tym etapie. Jednak taka interpretacja wyniku jest dosc odważna. Bo nie wiem, czy chorujesz na tarczycę czy nie, a jeśli tak, jak sie leczysz, jakie były poprzednie wyniki itp.
STUDIUJĄCAMAMA mam 3,1 i miałam kiedyś problemy z tarczycą dlatego spytałam. po tamtym poronieniu miałam wyższe wyniki i brałam przez jakiś czas leki ale już później była w normie i dlatego zrobiłam teraz.
A ODNOŚNIE DZIECIACZKÓW TO CHCIAŁA BYM DWÓJKĘ ALE BĘDZIE TO ZALEŻNE OD TEGO JAK NAM SIĘ BĘDZIE FINANSOWO WIODŁO BO CHCIAŁABYM ZAPEWNIĆ DZIECIOM GODNY BYT A NIE GŁODOWANIE WIĘC ZOBACZYMY. ALE CHCIAŁA BYM ŻEBY DZIDZIA MIAŁA RODZEŃSTWO :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też chyba bym chciała 2, no ale póki co modlę się o to jedno aby było zdrowe, a później to się zobaczy jak budżet pozwoli to i drużynę piłkarską :-D:-D:-D:-D:-D

Ja tylko na chwilkę bo po córcię do przedszkola muszę iśc.

Dziewczynki, któraś pytała o wielkośc brzuszka, ja tam niewiem czy mam duży czy mały, a może w sam raz:-D, zresztą same możecie ocenic. Tak tak, zdobyłam sie na odwage i wstawiłam brzuszek na foteczki. Mam nadzieje,że jednak zapoczatkuje to tylko i Wy również pochwalicie sie swoimi:tak:

Oki lece po córcie...pa

Witam wszystkie kwietnióweczki 2010. Ja właśnie do was dołączam:) Termin mam wyznaczony na 03.04::-) Jestem bardzo szczęśliwa, będzie to planowany i wyczekiwany dzidziuś. Nie znam jeszcze płci, ale czuję że to będzie chłopczyk:)

Z jednej strony mam przeczucie, i nie potrafię wyjaśnić na czym się ono opiera:-):-):-) A z drugiej strony wszyscy którzy mnie spotykają twierdzą , że bardzo dobrze wyglądam (chyba lepiej niż przed ciążą:-D) i przepowiadają mi chłopca:-) Dla mnie to w sumie nie ma większego znaczenia, ponieważ to pierwsze dzieciątko.

I nie mam zachcianek na słodkie, raczej na słone i kwaśne.

Kasia26 masz ten sam termin co ja:-)witamy cię serdecznie:-)

Dziewczyny powiem wam że tak od tygodnia boli mnie "w środku", chyba macica się rozciąga??Jestem w pierwszej ciąży dlatego się tak domyślam ale ogólnie czuję się jakbym uprawiała seks z 10 razy dziennie i chodzę taka "rozklekotana":-)
Jak długo leżę albo siedzę i nagle wstanę to strasznie boli mnie już kręgosłup na dole, także najwyższy czas zacząc się ruszac:-)

witamy kasiia26 :-)

co do bólu kręgosłupa to też mi doskwiera tym bardziej, że mam prace siedzącą ale staram się co jakiś czas wstać i pochodzić trochę bo zwariować można z tymi plecami a co to będzie jak brzusio naprawde nabierze rozmiarów hmmm:sorry:

Z jednej strony mam przeczucie, i nie potrafię wyjaśnić na czym się ono opiera:-):-):-) A z drugiej strony wszyscy którzy mnie spotykają twierdzą , że bardzo dobrze wyglądam (chyba lepiej niż przed ciążą:-D) i przepowiadają mi chłopca:-) Dla mnie to w sumie nie ma większego znaczenia, ponieważ to pierwsze dzieciątko.

I nie mam zachcianek na słodkie, raczej na słone i kwaśne.

kasiiu26 mi też się wydaje, że będę miała chłopca. Wczoraj np. zjadłam pół słoika ogórków kiszonych a na słodycze nie moge nawet patrzeć heh

reklama
witaj kasia26!
kurcze dziewczyny ja nie mam zadnego przeczucia co do plci, a strasznie ciekawa jestem, ja mam same sprzecznosci, mam ochote raz na slone, raz na kwasne, to znowu na slodkie, na wszystko, raz wygladam ladnie a raz jakos brzydko i tak w kolko...:shocked2: i powiedzcie teraz co to bedzie:-D

Do góry