reklama
Aż mi się żal Was zrobiło jak przeczytałam tego posta.Kurcze ruszaja mnie takie zyczenia, wzruszams ie normalnie, odkad mam Olke jakas taka mocno emocjonalna sie zrobilam...tymbardziej ze ja tez traktuje Was jako taka wirtualna rodzine...jestem z olka sama, mojego meza wiecznie nie ma, jak juz przyjedzie na chwilke to i tak jakos niezbyt nasza sytruacja sie przejmuje, tylko dwa razy byl z nami na spacerze dzis znowu akcja bo jak ja jeszcze spalam a on jest dzis w domu to jak mala sie obudzila to on sobie usiadl tylem do lozka i nie patrzyl nawet na malutka, a ona o maly wlos nie wyciagnela sondy, byla cala zasmarkana, gile az na policzkach miala no i sie odkryla byla zmarznieta a ten jej nawet nie przykryl... i do tego jak zwykle pomyslal tylko o sobie jadac sobie gdzies na miasto, a ja niemajac z kim zostawic Olki lazlam pzrze te zaspy i nieodsniezone chodniki z wozkiem, zakopujac sie w sniegu raz po raz, stojac godzine w kolejce z ryczacym dzieckiem bo nikt oczywiscie nie raczyl mnie w sklepie przepuscic bo to ja musialam mu zrobic zakupy ze mial sobie z czym kanapke zrobic...a i tak zdarza sie ze jak kupie tylko jeden rodzaj wedliny i zwykle parowki np z biedronki bo dla mnie samej to wystarcza to ten potrafi i tak to skomentowac ze nie ma nic do jedzenia nie ma z czym zjesc kanapki ze ja nic nie kupilam, aj tam mam jeszcze kilka lepszych jego odzywek...nie wiem jakos tak sie zmienil ostatnio... eh jakos taka smutna mam koncowke roku a i tak przykrych wrazen mi w nim nie brakowalo...
No nic kochane, ja tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, oby byl jeszcze lepsze od mijajacego, a kazdy dzien przynosil Wam i Waszym rodzinom wiele radosci!
PS. Fajne z Was babki
Życzę duuuużo zdrówka dla Oli i tego, by Pan Tatuś zmądrzał i przynosił Wam radość:-)
Mała zasnęła, więc zmykam się wreszcie na bóstwo szykować
Sylwka spędzamy w domu, ale nowa sukienkę kupiłam i założę. I szpilki najwyższe jakie posiadam. A co!;-)
My tez zyczymy wam samych usmiechow w Nowym Roku. U nas impreza domowa. Przychodza znajomi i posiedzimy sobie w 4 (zakladam ze Natka bedzie spala grzecznie w pokoju obok). Caly dzien dzisiaj przypomina mi sie zeszloroczny sylwester, jak siedzielismy we dwojke, ja z takim calkiem sporym juz brzuszkiem :-) Ale jedna rzecz sie nie zmienila - w tym roku tez Piccolo tropikalne w menu i to cale dla mnie
Judysiu, Marto, Gosiek- życzymy Wam, aby z wraz ze Starym Rokiem Wasze problemy odeszły w niepamięć!
Aniez z rodzinką
[/CENTER]
dziekujemy baaaardzo, ja pozostalym mamom z tej trojki zycze tego samego co sobie czyli zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla naszych kochanych dzieciaczkow!
Ja się też na chwilkę melduję zanim znajomi przyjadą
Pięknie piszecie dziewczyny, życzenia wzruszające!!!!
I ja chciałabym się dołączyć życząc Wam spełnienia marzeń które ukrywacie gdzieś w głebi serca, samych pogodnych dni i duuuuuuuużo zdrówka!!!!
Marta, Gosiek dzielne z Was babki! Wszystko się ułoży zobaczycie. Marta ja czasami jestem latem w Iławie to się może na kawkę umówimy??? A może ty nad morze się będziesz wybierała?
Judysiu ogromny buziak dla Was, oby ten Nowy rok przyniósł wam same pozytywne dni oraz dużo zdrowia i sił!
3majcie się cieplutko i bawcie się do rana!
Pięknie piszecie dziewczyny, życzenia wzruszające!!!!
I ja chciałabym się dołączyć życząc Wam spełnienia marzeń które ukrywacie gdzieś w głebi serca, samych pogodnych dni i duuuuuuuużo zdrówka!!!!
Marta, Gosiek dzielne z Was babki! Wszystko się ułoży zobaczycie. Marta ja czasami jestem latem w Iławie to się może na kawkę umówimy??? A może ty nad morze się będziesz wybierała?
Judysiu ogromny buziak dla Was, oby ten Nowy rok przyniósł wam same pozytywne dni oraz dużo zdrowia i sił!
3majcie się cieplutko i bawcie się do rana!
Witajcie kochane:-)
Co prawda może zajrze jeszcze przed godz 0...to takie moje uzależnienie hehehe ale jakbym za dużo juz szampona wypila i w kalwiature stukac nie mogla heheeh to:
Moje drogie kwietnióweczki kochane zycze Wam aby ten Nowy Rok przyniósł wile radości, pociechy z waszych małych szkrabów, dużo dużo miłości no i zdrówka dla Waszych rodzinek. Mam jeszcze jedno życznie abyśmy sobie zyczenia noworoczne składały jeszcze przez wiele lat i wspólnie mogły się dzielic postępami Naszych dzieci:-)
Marta, Gosiek, Judysiu...dla Was szczególne życzenia zdrówka, oby wszystkie choróbska opuściły wasze kruszynki i Nowy Rok sprawił, że jedyne co bedzie pojawiac się na Waszych twarzach to uśmiech.
Co prawda może zajrze jeszcze przed godz 0...to takie moje uzależnienie hehehe ale jakbym za dużo juz szampona wypila i w kalwiature stukac nie mogla heheeh to:
Moje drogie kwietnióweczki kochane zycze Wam aby ten Nowy Rok przyniósł wile radości, pociechy z waszych małych szkrabów, dużo dużo miłości no i zdrówka dla Waszych rodzinek. Mam jeszcze jedno życznie abyśmy sobie zyczenia noworoczne składały jeszcze przez wiele lat i wspólnie mogły się dzielic postępami Naszych dzieci:-)
Marta, Gosiek, Judysiu...dla Was szczególne życzenia zdrówka, oby wszystkie choróbska opuściły wasze kruszynki i Nowy Rok sprawił, że jedyne co bedzie pojawiac się na Waszych twarzach to uśmiech.
Jeny dziewczyny az sie wzruszylam.
Dziekujemy wam z Ami bardzo za zyczenia.
Nowy roczek ku nam zmierza
poprzez morza,gory,lasy
oby przyniosl duzo zdrowia
i w budzecie wiecej kasy.
Zycze wam udanej zabawy i oby ten Nowy roczek byl lepszy od starego.Zycze wam pociechy z naszych kwietniowych dzieciaczkow i duzo szczescia rodzinnego.To jest najwazniejsze,bo kase sie jakos zawsze skombinuje.
Judysiu Marto zycze duzo zdrowka dla malenstw.Oby szybko sie uporaly z chorobami.
aniez Bartusiowi tez zycze gladziutkiej skorki.
Duzo duzo milosci w tym Nowym Roku.
A ja juz wyrobiona dawno siedze i czekam na gosci.Moj m jeszcze spi bo po nocce.Jak przyjada to go budze.
Mam golabki forszmak i galarete i trzy salatki takze bedzie co jesc.Szkoda tylko ze nie moge sie napic nic bo tak bym sie opila ze szok.Nie wiem ale zaczynaja chodzic za mna procenty.
Jeszcze raz udanego sylwka i lece.
Dziekujemy wam z Ami bardzo za zyczenia.
Nowy roczek ku nam zmierza
poprzez morza,gory,lasy
oby przyniosl duzo zdrowia
i w budzecie wiecej kasy.
Zycze wam udanej zabawy i oby ten Nowy roczek byl lepszy od starego.Zycze wam pociechy z naszych kwietniowych dzieciaczkow i duzo szczescia rodzinnego.To jest najwazniejsze,bo kase sie jakos zawsze skombinuje.
Judysiu Marto zycze duzo zdrowka dla malenstw.Oby szybko sie uporaly z chorobami.
aniez Bartusiowi tez zycze gladziutkiej skorki.
Duzo duzo milosci w tym Nowym Roku.
A ja juz wyrobiona dawno siedze i czekam na gosci.Moj m jeszcze spi bo po nocce.Jak przyjada to go budze.
Mam golabki forszmak i galarete i trzy salatki takze bedzie co jesc.Szkoda tylko ze nie moge sie napic nic bo tak bym sie opila ze szok.Nie wiem ale zaczynaja chodzic za mna procenty.
Jeszcze raz udanego sylwka i lece.
Katik
...jestem mamą...
I my rowniez zyczymy Wam Kwietnioweczki, i Marcowo-Kwietniowo-Majowe Dzieciaczki wszystkiego co najepsze, by Nowy Rok przyniosl slonce w Wasze Zycie, by troski i zmartwienia ustapily miejsca samym pogodnym chwilom.
Byscie mialy pocieche ze Swoich Skarbow kazdego dnia, by Dzieci stale udowadnialy, ze dzien w ktorym sie pojawily na tym swiecie byl najpieknieszym w Waszym zyciu.
W moim byl na pewno.
Zosienko- zdrowka Ci zycze. Z calego serca.
Marta, Gosiek, Judysiu, Karola - wytrwalosci dla Was Mamuski. Jestescie bardzo dzielne, oby tak dalej. Waszym dziewczynkom wszystkiego dobrego w nowym roku...
Buziaki psiapsioly Wy moje. Kocham Was, i Wasze Dzieciaczki bardzo, bardzo
Byscie mialy pocieche ze Swoich Skarbow kazdego dnia, by Dzieci stale udowadnialy, ze dzien w ktorym sie pojawily na tym swiecie byl najpieknieszym w Waszym zyciu.
W moim byl na pewno.
Zosienko- zdrowka Ci zycze. Z calego serca.
Marta, Gosiek, Judysiu, Karola - wytrwalosci dla Was Mamuski. Jestescie bardzo dzielne, oby tak dalej. Waszym dziewczynkom wszystkiego dobrego w nowym roku...
Buziaki psiapsioly Wy moje. Kocham Was, i Wasze Dzieciaczki bardzo, bardzo
Kochane kwietnióweczki :-):-):-)
Życzę Wam aby Nowy Rok, był równie udany, aby wszystkie pociechy były cały czas grzeczne i kochane, aby dawały tyle radości i uśmiechu ile tylko się da. Życzę również dużo zdrowia, bo to najważniejsze.
Szukającym pracy wymarzonego i satysfakcjonującego zajęcia.
Odchudzającym się wytrwałości z walką utraty kg i nowej, pięknej figury.
Starającym się o kolejne dzidziusie, równie udanego dzieciaczka co kwietniowe ;-)
Poszukującym miłości znalezienia tego jedynego
Szukającym mieszkania i budującym się, własnego gniazdka
I czego tam jeszcze zapragniecie :-):-):-)
Życzę Wam aby Nowy Rok, był równie udany, aby wszystkie pociechy były cały czas grzeczne i kochane, aby dawały tyle radości i uśmiechu ile tylko się da. Życzę również dużo zdrowia, bo to najważniejsze.
Szukającym pracy wymarzonego i satysfakcjonującego zajęcia.
Odchudzającym się wytrwałości z walką utraty kg i nowej, pięknej figury.
Starającym się o kolejne dzidziusie, równie udanego dzieciaczka co kwietniowe ;-)
Poszukującym miłości znalezienia tego jedynego
Szukającym mieszkania i budującym się, własnego gniazdka
I czego tam jeszcze zapragniecie :-):-):-)
reklama
cały dzien zabiegana byłam, zakupy, szykowanie jedzenia, Ola itd tak więc nie miałam jak zajrzeć, ale teraz chwila odpoczynku więc musiałam do Was zajrzeć by złożyc Wam życzenia Na Nowy Rok.
Kochane wy moje babeczki, najwspanialsze mamy na świecie, życzę Wam na ten 2011 rok przede wszystkim dużo zdrowia, bo ono jest najważniejsze; dużo wsparcia od drugich połówek bo samemu czasem trudno pokonać przeciwności losu, miłości, szczęscia, samych radosnych chwil, spełnienia marzeń i pociechy z tych naszych szkrabów.
A Wam bączki małe byście były zdrowe, grzeczne dla mam i szczęsliwe.
I podpisuje się pod życzeniami Wroni cobyśmy przez dłuuuuuuuuugie lata składały sobie tutaj zyczenia bądź też w realu.
A dla mamusiek chorowitych dzieciaczków życzę wytrwałości, niech wszelkie choróbska odejdą waraz z starym rokiem.
Buziamy
Agata i Ola.
Kochane wy moje babeczki, najwspanialsze mamy na świecie, życzę Wam na ten 2011 rok przede wszystkim dużo zdrowia, bo ono jest najważniejsze; dużo wsparcia od drugich połówek bo samemu czasem trudno pokonać przeciwności losu, miłości, szczęscia, samych radosnych chwil, spełnienia marzeń i pociechy z tych naszych szkrabów.
A Wam bączki małe byście były zdrowe, grzeczne dla mam i szczęsliwe.
I podpisuje się pod życzeniami Wroni cobyśmy przez dłuuuuuuuuugie lata składały sobie tutaj zyczenia bądź też w realu.
A dla mamusiek chorowitych dzieciaczków życzę wytrwałości, niech wszelkie choróbska odejdą waraz z starym rokiem.
Buziamy
Agata i Ola.