ja też, ja też lecem Wam życzonka przesłać :-)
jak widać po porze w domku siedzę z moim chorowitkiem....zapalenie płuc powoli ustępuje, ale potrzeba czasu...sylwester w górach poszedł się rypać, ale co mi tam - najważniejsze zdrowie moich bąbelków...
Kochana, znając małe elegantki, do 10 stycznia to córcia jeszcze 3 razy zmieni pomysł na przebranie :-) znam to z czystej autopsji:-)
no i to rozumiem :-)
o tak Wronia, dobrze piszesz, szampan dla tej Pani :-) :-) :-)
Ja też Kochane Kwietnióweczki życzę Wam i sobie również abyśmy miały czas w następnych latach tutaj się spotykać i rozmawiać :-) Duuuuuuża buzia dla Was wszystkich i dla Waszych szkrabów ! Do Siego Roku :-)
jak widać po porze w domku siedzę z moim chorowitkiem....zapalenie płuc powoli ustępuje, ale potrzeba czasu...sylwester w górach poszedł się rypać, ale co mi tam - najważniejsze zdrowie moich bąbelków...
Przedpołudnie bardzo efektywne - wyprawa z Olą do Carefoura po kreację na bal w przedszkolu, bal już 10 stycznia i nie lubię zostawiać takich zakupów na ostatnią chwilę. Suknia wymarzona, do ziemi, uff
Kochana, znając małe elegantki, do 10 stycznia to córcia jeszcze 3 razy zmieni pomysł na przebranie :-) znam to z czystej autopsji:-)
Sylwka spędzamy w domu, ale nowa sukienkę kupiłam i założę. I szpilki najwyższe jakie posiadam. A co!;-)
no i to rozumiem :-)
Moje drogie kwietnióweczki kochane zycze Wam aby ten Nowy Rok przyniósł wile radości, pociechy z waszych małych szkrabów, dużo dużo miłości no i zdrówka dla Waszych rodzinek. Mam jeszcze jedno życznie abyśmy sobie zyczenia noworoczne składały jeszcze przez wiele lat i wspólnie mogły się dzielic postępami Naszych dzieci:-)
Marta, Gosiek, Judysiu...dla Was szczególne życzenia zdrówka, oby wszystkie choróbska opuściły wasze kruszynki i Nowy Rok sprawił, że jedyne co bedzie pojawiac się na Waszych twarzach to uśmiech.
o tak Wronia, dobrze piszesz, szampan dla tej Pani :-) :-) :-)
Ja też Kochane Kwietnióweczki życzę Wam i sobie również abyśmy miały czas w następnych latach tutaj się spotykać i rozmawiać :-) Duuuuuuża buzia dla Was wszystkich i dla Waszych szkrabów ! Do Siego Roku :-)