reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ja też, ja też lecem Wam życzonka przesłać :-)
jak widać po porze w domku siedzę z moim chorowitkiem....zapalenie płuc powoli ustępuje, ale potrzeba czasu...sylwester w górach poszedł się rypać, ale co mi tam - najważniejsze zdrowie moich bąbelków...

Przedpołudnie bardzo efektywne - wyprawa z Olą do Carefoura po kreację na bal w przedszkolu, bal już 10 stycznia i nie lubię zostawiać takich zakupów na ostatnią chwilę. Suknia wymarzona, do ziemi, uff

Kochana, znając małe elegantki, do 10 stycznia to córcia jeszcze 3 razy zmieni pomysł na przebranie :-) znam to z czystej autopsji:-)

Sylwka spędzamy w domu, ale nowa sukienkę kupiłam i założę. I szpilki najwyższe jakie posiadam. A co!;-)

no i to rozumiem :-)

Moje drogie kwietnióweczki kochane zycze Wam aby ten Nowy Rok przyniósł wile radości, pociechy z waszych małych szkrabów, dużo dużo miłości no i zdrówka dla Waszych rodzinek. Mam jeszcze jedno życznie abyśmy sobie zyczenia noworoczne składały jeszcze przez wiele lat i wspólnie mogły się dzielic postępami Naszych dzieci:-)

Marta, Gosiek, Judysiu...dla Was szczególne życzenia zdrówka, oby wszystkie choróbska opuściły wasze kruszynki i Nowy Rok sprawił, że jedyne co bedzie pojawiac się na Waszych twarzach to uśmiech.

o tak Wronia, dobrze piszesz, szampan dla tej Pani :-) :-) :-)

Ja też Kochane Kwietnióweczki życzę Wam i sobie również abyśmy miały czas w następnych latach tutaj się spotykać i rozmawiać :-) Duuuuuuża buzia dla Was wszystkich i dla Waszych szkrabów ! Do Siego Roku :-)

reklama
oj monia ...hehe Twoje życzenie juz sie spełniło...wytrąbiłam całą butlę szampana i 4 breezerki i jeszcze żyje hehehe.

Synus padł o 21 i na szczescie strzały go nie obudziły ...mój skarbus kochany...a srzelali ze ho ho, tym bardziej ze u Nas w tym roku nie ma imprezy na Starym Rynku w Bydzi tylko właśnie na moim osiedlu, takze cała Bydzia bawi sie u Nas i pokaz fajerwerków z balkonu super był, a mimo to Borysiątko ani drgnęło ;-). COrcia jeszcze z Nami siedzi. Byłysmy popatrzec jak graja, poXniej poszła postrzelac z tata i cała szczesliwa;-)

No to witam w Nowym 2011 roku kochane kwietnióweczki ;-)

dALAM MALEJ ANTYBIOTYK, A POZNIEJ BUTLE. kOSTKA WYPILA, SPOJRZALA NA MNIE I ZRZYGALA WSZYSTKO. tO JUZ 3 RAZ :no: Sorry za capsa. Czy to moze byc reakcja na antybityk? Bierze ampicyline. Moze powinnam odstawic?

Witajcie w 2011 roku

Życzę Wam dziewczynki uśmiechu co twarz rozpromienia, miłości co serce przepełnia, marzeń i ich spełnienia, zdrowia bo od tego wszystko zależy, pogody ducha żeby nie dać się niczemu. Sił i wytrwałości dla Was i waszych rodzin a naszym marcowo/kwietniowo/majowym dzieciaczkom żeby rosly zdrowo, pięknie się rozwijały i były zawsze uśmiechnięte.

Nie dotarłam juz wczoraj ale mój J. mnie zaskoczył... wstał przed 7 rano żeby pojechać z tatusiem do "specjalnego budynku" czyli do firmy A. i nie spał do 22:30... bidulek nie można go było dobudzić na fajerwerki, a jak chcieliśmy go wcześniej uspać żeby potem mogł wstać i podziwiać to rady nie dało. M. nawet ok. padł po 20 (zęby dają mu tak w kość że zasnąć nie może i sie drze z łapą w buzi a na oczy nie widzi) potem o 21 musiałam go do wózka przełożyć bo się już przebudził z rykiem oczywiście i w wózku przespał do 23:55. Przywitał nowy rok z jednym okiem otwartym i półprzytomnym wytrąbił mleko i poszedł w kimę do 7 potem wzięłam go do naszego lóżka i pospaliśmy do 8 ... chociaż tyle...

miłego dnia

czesc Wam z nowym rokiem. wczoraj nie mialam jak tu wpasc wiec:
z całego serca zycze Wam drogie mamusie szczescia, pomyslnosci,zdrowia, samych radości, spełnienia marzeń, spokoju rodzinnego, pociechy z dzieciaczków, by kazdy Wasz dzień zaczynał sie od usmiechu. a kochanym Dzieciaczkom zdrówka i usmiechu na Twarzy.

a teraz uciekam na sniad bo K przygotował,

To i my podpisujemy noworoczną listę obecności:-)

Wieczór udany, do 22 graliśmy z Olą w chińczyka, potem poszła spać, chciała, żeby ją obudzić na fajerwerki, ale o północy nas olała i spała dalej, a rano lewie ślepia otworzyła od razu pretensje, że jej nie obudziliśmy.
Zosiula nie wzruszona spała do 8.30, wystrzały jej nie obudziły.
A my kolacyjka, wieczór przed TV jak para emerytów.

Jeszcze raz dużo szczęścia i miłości

reklama
Witam w nowym roku
Mój samotny sylwester to jednak głupi pomysł. Źle się z tym czułam. Już więcej nie chcę spędzać go samotnie. Alicja też się nie obudziła wybuchem fajerwerków. Spała smacznie. Mąż odsypia nockę. A my z małą oglądamy mój ukochany film Dirty dancing w tv. Właściwie mała się bawi na podłodze.
Biedna Konstancja, dużo zdrówka i tak jak radzą dziewczyny lepiej odstawić ten antybiotyk.

Do góry