reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się z wami dziewczyny sylwestrowo z pracy... :eek:

chciałam wam wszystkim życzyć aby ten rok był dla was wyjątkowy i pełny radości... niech każdej z was spełni się choć jedno marzenie... Dziękuję wam za ten cudowny wspólny rok razem... nie znamy się osobiście, ale dla mnie jesteście jak taka wirtualna rodzina... DZIĘKI!!

reklama
Witam i dołączam do życzeń:
oby Nowy Rok był dla nas jeszcze lepszy niż ten który mija, chociaż wiadomo, że 2010 będzie dla nas szczególny:happy2:
Szampańskiego Sylwestra, a kto może niech się i w moim imieniu napije, bo ja wciąż tylko karmi:-)

Witam

ja również z pracy, ale zaraz spadam, bo jeszcze z Alicją do lekarza, dalej tak kaszlę, więc chce by ja lekarka osłuchała.
Nockę miałam koszmarną, Młoda się budziła, jak w końcu ja zostawilismy to ponad godzinę zawodziła, ja tylko jej smoczek i uspokajałam, a ona znowu. Miałam ją nawet w łóżku jakiś czas, ale ona wyrywa mi włosy i to nie ciagnie tak całych, tylko wyłuska sobie jeden i juz wyrwany:eek:, taka metodyczna jest.
My dzisiaj w domu, w końcu sami jesteśmy, myślałam, ze będzie faknie, ale się z B powadziłam:-( i na razie "zimna wojna". Rzadko na niego narzekam, ale co roku jak przychodzi sezon zimowy mój mąż zamienia się w duże dziecko i zapomina, że ma rodzinę, :wściekła/y:wrrrr

rok temu też u znajomych a teraz w domu robimy . kiedyś jeździłam z mężem z góry gdzies zwykle na sylwka , w tym też myśleliśmy ale wiecej było przeciw niż za .. tak więc nie wydaną kase się dołoży do wakacji .
Wakacji już szukam namiętnie .

Ja juz znalazłam i w maju na tydzień wybywamy, zaraz po nowym roku kupię, bo do 5 stycznia jest taniej, i już się cieszę bardzo, lubie tak czekać na wyjazd

Dobra kobitki wystrzałowych Sylwestrów życzę, oby Nowy Rok był dobry, by nam dzieci nie chorowały, wszystkie marzenia się spełniały, kasy nie brakowało i wszystko dobrze było:-)

Sorki mamuśki że nie napisałam nic wczoraj ale jak weszłam na forum i przeczytałam post Elvie o tych cholernych puzzlech piankowych to zaczelam szukac dywanu dla dziecka bo kurde ona cale dnie na tym g*! spędza! na szczescie malo jej jadła ale nosem ryje po tym od miesięcy :/ ale juz dywanik wybrany ;D

Poza tym z katarem zdecydowanie lepiej :) Akcji zębowych też u nas nie ma na szczęście, bo mała włącza marudę tylko jak sie zębul przez dziąsło wybija, a tka to jest ok. Noce niestety nadal średnie...a poza tym

Chcieliśmy całą trójką złożyć Wam życzenia SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011!!! a dzisiaj udanego sylwestra na wyjazdach imprezach balach albo tj my- z naszą kruszynką w domu :) bawcie się cudnie i witajcie Nowy Rok! :)

dziewczynki zmykam i nie będzie mnie już w tym roku więc życzę jeszcze raz udanej zabawy sylwestrowej czy to na balu czy też na domówce!!:-) do siego roku !!!!

chciałam wam wszystkim życzyć aby ten rok był dla was wyjątkowy i pełny radości... niech każdej z was spełni się choć jedno marzenie... Dziękuję wam za ten cudowny wspólny rok razem... nie znamy się osobiście, ale dla mnie jesteście jak taka wirtualna rodzina... DZIĘKI!!

Kurcze ruszaja mnie takie zyczenia, wzruszams ie normalnie, odkad mam Olke jakas taka mocno emocjonalna sie zrobilam...tymbardziej ze ja tez traktuje Was jako taka wirtualna rodzine...jestem z olka sama, mojego meza wiecznie nie ma, jak juz przyjedzie na chwilke to i tak jakos niezbyt nasza sytruacja sie przejmuje, tylko dwa razy byl z nami na spacerze:( dzis znowu akcja bo jak ja jeszcze spalam a on jest dzis w domu to jak mala sie obudzila to on sobie usiadl tylem do lozka i nie patrzyl nawet na malutka, a ona o maly wlos nie wyciagnela sondy, byla cala zasmarkana, gile az na policzkach miala:( no i sie odkryla byla zmarznieta a ten jej nawet nie przykryl...:( i do tego jak zwykle pomyslal tylko o sobie jadac sobie gdzies na miasto, a ja niemajac z kim zostawic Olki lazlam pzrze te zaspy i nieodsniezone chodniki z wozkiem, zakopujac sie w sniegu raz po raz, stojac godzine w kolejce z ryczacym dzieckiem bo nikt oczywiscie nie raczyl mnie w sklepie przepuscic bo to ja musialam mu zrobic zakupy ze mial sobie z czym kanapke zrobic...a i tak zdarza sie ze jak kupie tylko jeden rodzaj wedliny i zwykle parowki np z biedronki bo dla mnie samej to wystarcza to ten potrafi i tak to skomentowac ze nie ma nic do jedzenia nie ma z czym zjesc kanapki ze ja nic nie kupilam, aj tam mam jeszcze kilka lepszych jego odzywek...nie wiem jakos tak sie zmienil ostatnio...:( eh jakos taka smutna mam koncowke roku a i tak przykrych wrazen mi w nim nie brakowalo...:(

No nic kochane, ja tez Wam zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, oby byl jeszcze lepsze od mijajacego, a kazdy dzien przynosil Wam i Waszym rodzinom wiele radosci!

PS. Fajne z Was babki:)

Ostatnia edycja:
Witajcie!
Jejusiu ale produkcja :szok:
nie nadrobie nie mam na to najmniejszej szansy... młody w nocy dał tak popalić że ledwo widze... ale już byłam się "pocieszyć" i w Mistiq kupiłam sobie 2 biustonosze :-) bo Estiqe było zamknięte dzisiaj :-( Na sylwka zostajemy jak zwykle w domu ale jak na razie to nie mieliśmy kiedy iść ;-) pierwszy sylwek jako małżeństwo byłam w ciąży, drugi w szpitalu z J. z zapaleniem krtani, w 2008 jakoś mi się nie chciało w 2009 znowu w ciązy i teraz mały jest i jakoś mi się nie chce ;-) :-D

może wieczorem jeszcze wpadne do was jak chłopaki zasną przed godziną 0 :-)

Wszystkiego dobrego na ten nowy rok , żeby był udany , kaska była i zdrowie . :)
nasze dzieciaczki żeby duże i zdrowe rosły , no i przyszły żebyśmy spędziły na forum razem :)

Kochane- nie nadrobię Was, bo się leczę przed imprezą :-( (tzn. nadrobię Was jutro, jak już będę jak Młoda Boginii)! Strułam się wczoraj i cała nocka 'do tyłu'... teraz próbuję 'zastartować' żołądek herbatnikami :-(

Wszytskim Wam życzymy szmapańskiej zabawy i oby następny rok był pełen pozytywnych wrażeń (a będzie się działo, jak tylko dzieciaki 'ruszą' w długą :-D:-D:-D!

Judysiu, Marto, Gosiek- życzymy Wam, aby z wraz ze Starym Rokiem Wasze problemy odeszły w niepamięć!
Aniez z rodzinką :tak:

reklama
Buziaczki i najlepsze życzenie również od nas.
Oby Nowy Rok nie był gorszy od Starego.

My również w domciu, dziewczyny przetrzymamy ile się da, żeby jutro dały pospać.

Przedpołudnie bardzo efektywne - wyprawa z Olą do Carefoura po kreację na bal w przedszkolu, bal już 10 stycznia i nie lubię zostawiać takich zakupów na ostatnią chwilę. Suknia wymarzona, do ziemi, uff

Do góry