reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam poświątecznie

czuję się zdecydowanie cięższa:eek:

Judysiu super, że Święta spędziliście w domku, Zosieńce też na pewno to dobrze zrobiło. A Wy mogliście być wszyscy razem.

Ja teraz w pracy, ale wcześniej się urywam bo idę z Alusią do lekarza, niby jest lepiej, ale ma wstrętny kaszel, więc spokojniej się będę czuła jak lekarz ją osłucha.

Czy nasze malenstwa mozna smarowac vick vapo rub?

raczej nie, chyba że lakarz zdecyduje inaczej, to jest od 5 lat

mój skarb malutki ma dzisiaj 8 miesięcy, kiedy to zleciało

znikam, może wieczorkiem jeszcze wpadnę.

reklama
Święta,święta i po świętach...wreszcie ogarnęłam dom po świętowaniu i mam chwile żeby napisać.Chyba idą nam ząbki,no już czas najwyższy...Muszę przyznać że nie przejadłam się w święta jakoś tak spokojnie,zresztą jak pomyślałam ile pracowałam nad tym żeby schudnąć to odrazu odechciało mi się jeść.Lenka też już zmęczona tymi ciągłymi rozjazdami cały czas gdzie indziej nowi ludzie,ale była bardzo grzeczna.

judysia bardzo się cieszę że Zosia spędziła swoje pierwsze święta w domu,zresztą cały czas o was myślałam.Zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla niuni

Wszystkim maluszkom z nowo nabytymi ząbkami gratulacje!
zielona ja smaruję moją małą jak jest przeziębiona olejkiem kamforowym,może kup coś takiego bo działanie takie samo zresztą skład podobny,ja smaruje zawsze stópki i plecki i jak narazie mała była przeziębiona dwa razy i za każdym razem to pomogło także polecam.
annaoj kce wszystkiego najlepszego dla Alusi z okazji 8 miesięcy

judysiu super wieści, bardzo się cieszę że święta spędziliście w domku!!

monia oj bido... trzymam kciuki żebyście jak najszybciej wyzdrowieli, zwłaszcza H bo z tym nie ma zartów...

katik dasz radę michalkom, kto jak nie Ty:-) a tak serio to teraz się z taką ilością nie widze, w ciązy to bym zeżarła:-)

uciekam laseczki jakieś papu zrobić póki chłopaki śpią...

miłego dnia!

i ja sie witam po swietach!
zlecialy nawet nie wiem kiedy...mialy byc inne, moj maz mi troche podzialal na nerwy i nie czulam wogole nastroju, do tego mala przez 3noce tak marudzila ze wogole nie spalam a zabka jak nie bylo tak nie ma:( ciagle tylko paluchy w buzi...wiec AgnieszkaSz-r chyba ten 6kwietnia jakis feralny odnosnie zabkow:)

Judysiu strasznie ciesza nas takie wiadomosci:) super ze te swieta spedziliscie razem z malutka w domku:) nadal zyczymy duuuuuuzo zdrowka, sily i wytrwalosci!

Monia Zinnat naprawde jakies okropienstwo...duzo dzieci zle go toleruje, pamietam jak moja siostra za kazdym razej jak lekarka go przepisywala i mama wyciagala opakowanie to uciekala na drugi koniec mieszkania...no i tez po nim wymiotowala, o ile mamie udalo sie jej go wogole podac...

Hej.
Ciesze sie ze wszystkim swietowanie sie udalo.U nas bylo tak sobie raczej bez wiekszych atrakcji.
Najwazniejsze ze Zosienka mogla spedzic te swieta razem z rodzina w domu.
Gratulujemy wszystkich nowych zabkow.
Wspolczujemy chorowitkom szczegolnie monii i Hanusi.Oj biedne jestescie.Zdrowka zycze.

Witamy i my dzisiaj :)

Antosia śpi, a potem na kontrol do pani doktor. Kurcze wszystko niby jest ok a ta zalegająca w wydzielina w nosie ciągle i nie żeby kapała to gdzieś tam głęboko się trzyma i dopiero jak się zbierze więcej to da się to wyczyscic. I inhalacje robilismy i czyscimy a nos dalej. Brałyśmy przez 5 dni antybiotyk summamed i niby gardło ok a ten katar.

Mnie za to złapały wielkie bóle bo nie chwaliłam się ale niedawno stwierdzono u mnie kamienie na woreczku żółciowym ponoc po przebytej w ciąży cholestazie i teraz dietka a że pojadłam w święta to się teraz odzywa.

Zielona my też pulmex baby smarujemy :)

Katik ja bardzo lubie Michałki i pewnie znajdzie się tu jeszcze kilka "dziewuch" (mam nadzieję, że żadna się nie obrazi) to wiesz wysli nam o podołamy :-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
jejku Judyśka, jak fajnie że tak miło u Was było...należy Wam się chwila wytchnienia, super, że troszkę odpoczęliście :-) :-) :-)

J
Ja jestem wzruszona bo moja córeczka od kilku dni mówi baba i to dosłownie od rana do nocy, a dziś pierwszy raz powiedziała mama i tak słodko mi spojrzała w oczy :)

taaaa, moja tylko tatatatatatatatata...chyba nie muszę mówić jaką tata ma wtedy minę....kupiony chłop ma maxa !

Jedyne co sie pochwale- mam 2 kilogramy bialych michalkow.... i sa pycha!!!!!! Najwiekszy problem polega na tym, ze Ł nie smakuja, a do stycznia trzeba je zjesc, bo na diete idziemy.
Nie wiem czy moja dooopa to wytrzyma.

Katik, jakbyś nie dała rady, to wiesz..............szybkolatający gołąb i sruuuuu pod Wrocław....jeszcze z Aniezową się podzielę :-)

Czy nasze malenstwa mozna smarowac vick vapo rub?

niestety Kochana, pulmex ok, tylko nie wiem czy dostaniesz...na kamforę uważaj, bo może uczulać...

Mnie za to złapały wielkie bóle bo nie chwaliłam się ale niedawno stwierdzono u mnie kamienie na woreczku żółciowym ponoc po przebytej w ciąży cholestazie i teraz dietka a że pojadłam w święta to się teraz odzywa.

no to współczuję Kochana...

i się witam..
noc ciężka, padam dziś na cyce...do pracy nie poszłam, bo byliśmy rano z H u lekarza...Zinnat na Augmentin zamieniony, ale też są problemy z piciem, więc średnio to widzę...H tryska energią, ja niekoniecznie....dobrze, że tatuś w domku, to dzielnie wspiera mamusię...

do potem...

Judysiu- strasznie się cieszę, że byliście w święta razem :-) Najwspanialszy prezent, jaki mogliście dostać!

Jedyne co sie pochwale- mam 2 kilogramy bialych michalkow.... i sa pycha!!!!!! Najwiekszy problem polega na tym, ze Ł nie smakuja, a do stycznia trzeba je zjesc, bo na diete idziemy.
Nie wiem czy moja dooopa to wytrzyma.

Buhahahahahahaha... ja nie mogę tego zjeść więcej niż 1 ma raz, dla mnie za słodkie, ale możesz podesłać, bo mój mąż zje i 2 kilo w jeden dzień (a nie wygląda... ja nie wiem, jak ten szczuplak to robi!).

Monia- kurujcie się!

Barteq po pierwszym śwaidomym DA wykrzykiwanym głównie, gdy mama trzyma miskę z jedzonkiem, nauczył się móć ta-ta oraz da-dzia :-) bosko!!!

reklama
Witam:-)
Obiecaliśmy sobie z M., że przez święta nie włączamy laptopów i się nam udało:happy2:
Wpadłam się tylko przywitać, bo na więcej mi szalejąca Lenka nie pozwala, więc nadrabiać będę wieczorem jak mała zaśnie.
U nas wszystko dobrze, ale z powodu siostry M. mam dzisiaj kiepski nastrój. Idiotka zrobiła nieuzasadnioną awanturę i pojechała, a niesmak pozostał:-(
Będę później to coś więcej naskrobię.
Teraz ściskam i całusy wysyłam!!

Do góry