reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Świąteczne pustki
Mam nadzieję, że wspaniale spędzacie czas i te pierwsze święta z naszymi kruszynkami są naprawdę wyjątkowe.
My Wigilię i spędziliśmy u moich teściów, zostaliśmy na noc i wróciliśmy dziś po południu, a jutro rano do kościółka, a potem do moich rodziców.
Muszę przyznać, że póki co święta udane, wesołe, rodzinne. Dziewczyny wybawione, Zosiek do 22 wczoraj buszował, Ola dopiero po północy padła.
Udanego świętowania:-)

reklama
My tez spedzamy milo swieta.
Wczoraj wzruszylam sie przy Wigilii, podziwiajac moja malutka Rodzinke....
Dzis zauwazylismy, ze Boze Narodzenie przynioslo nam tez nowego zabka. Oj kochana ta moja Niunia - bez zadnych skutkow ubocznych przechodzimy zabkowanie...

gratuluję nowych ząbków :-) My nadal bezzębni :-)

Witam się praktycznie poświątecznie...

Jutro do pracy... heh...

Zębolkom gratuluję, nie-zębolki ściskam :-)
Ależ tu pusto :-) ja już mam dość 'przyjaźni' ze stołem i zaraz zwijamy sie na spacer :-D tylko najmłodszy żarłacz wstanie, zszamie conieco i heja przewietrzyć tyłeczki!

Witam Świątecznie i ja :)

Widze że laski wywiało hihi ;) Gratuluję wszystkim nowym zębulcom- my też świętujemy pierwszy gwiazdkowy ząbek ;D
Miłego swiętowania dalej Wam życzymy :)

Witamy i my :)

Również zębolkom gratulujemy.

Antonina kończy dzisiaj 8 miesięcy :):):) My też już mamy dośc jedzenia i stołów. Dzisiaj idziemy odwiedzic chrzestnego Toski z racji tego ze ona do nads dotrzec nie moze bo ma 11 dniową córe :)

Pozdrawiamy i całujemy :) I,W,A ;p :-D

Witam się i ja

Wigilia mimo obaw moich udana bardzo, wczoraj tez miło spędziliśmy dzionek, tylko wieczorem Alusia nagle mega katar dostała i wysoką gorączkę. Dzisiaj długo spała, wstała w świetnym nastroju, ale widać, że jest przeziębiona, z noska cieknie, pokasłuje i do tego chyba ząbki idą, bo się ślini bardzo. Zrobił nam się w związku z tym dzisiaj dzień wolny w domku.
miłego świętowania życzę

Hej:-)

Witam świątecznie:-). My dzisiaj zaliczyliśmy kościółek i teraz kawka i czekamy bo chrzestni Borysa mają przyjechac. Co do wigilii, nie mam pojęcia co mnie podkusiło....matko byłam taka zmęczona, trzeba było jechac do kogoś a nie robic u siebie, to latanie w kuchni, podawanie do stołu, w między czasie chodzenie z marudzącym Borysem...ech, jak usiadłam by się w koncu kawy napic, to już powoli się wszyscy zwijali. No ale, na anstępną wigilie juz napewno wybywam..heheheeh i wracam do czystego domu;-)

U Nas tez Święta obrodziły w dwa nowe ząbki. Tym razem wyszły górne jedynki:-), więc zębów u Nas sztuków 5:-). Przynajmniej wiem dlaczego synus mi tydzien temu w nocy fiksowal hehehe:-0

Pozdrowionka , świętujcie kochane :tak:

isabela sto lat dla Antoniny :-D Niech wam rośnie duża i zdrowa!!

Ella no to gratulacje dla Julki :-)

aniez ja też już mam dość żarcia... :eek: dziecko i mąż śpią... :eek: a ja posprzątałam po nich jak zwykle...

annaoj no to zdrówka życzę dla Alusi!!

wronka no to i Tobie gratuluję zębolków... z mojego Q to się już śmieją, że od 2 m-ca się ślini na potęgę, dziąsła ma twarde jak ze stali a zębów ni widu ni słychu... :-D no cóż... widać mu papki odpowiadają...

Ostatnia edycja:
reklama
Będę spóźniona z życzeniami. A chcę Wam kochane mamunie życzyć tyle szczęścia i milości ile jesteście w stanie ogarnąć. I to nie tylko na ten czas świąteczny, a na codzień. I żeby każda nowa umiejętnosc Waszych pociech wywolywała lawę radości i dumy.

mocno Was pozdrawiam!

Do góry