reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wczoraj mnie nie było bo net mi padł,zreszta i tak czasu nie miałam.Teraz też musze leciec bo kuchnia czeka.Dlatego życzę Wam

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym
brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

życzy Agata i Lenka:-)

reklama
Dziecię mi zaczelo zabkowac- juz jeden zabek czuc pod palcem a drugie dziaslo spuchniete...dala tak w d ze nie mam sily...caly wieczor koszmar :( to taki przedswiateczny prezent na dzisiejsze 9 miesięcy ;) ehhh...przepraszam, alke dzis padam na cyce- juto wam zyczenia zloze bo dzis jestem nie w chumorze...dobranoc

u mnie to samo-noc nieprzespana kompletnie, mala ryczy co chwila, jeczy, prawa dolna jedynke czuc pod palcem a lewa juz ledwo ledwo...niech juz wyjda bo osiwieje:szok:
jeszcze raz wszystkiego dobrego kochane!

Cześć Kochane,

pewnie i u Was - tak jak u mnie przedświąteczny szał ciał ( u nas z zapaleniem oskrzeli Hanusi w tle, niestety :-( )....

ale nie zapominam o Was Kochane, wpadłam tylko po to, aby życzyć Wam tego co dla Was i Waszych rodzin najlepsze...aby spełniły się Wasze marzenia, aby dzieciaczki małe i duże zawsze były zdrowe i aby rosły w pełnych szczęścia i miłości domach...Miłości Wam życzę i pomyślności i spokoju na te święta, a starankom wiadomo czego...

Najlepszego :-)

Do napisania !

Ja wpadlam do was z zyczeniami miedzy robieniem salatki, pieczeniem cynamonowych buleczek a udawaniem ze pracuje ;-)

Wszystkiego najlepszego dla kwietniowych dzieciaczkow i ich rodzinek. Duzo zdrowia i milosci, bo to dwie najwazniejsze rzeczy, reszta znajdzie sie predzej czy pozniej :-) Aby nowy rok przyniosl jeszcze wiecej radosci niz obecny :-)

Ho ho ho Merry Christmas :-)

Wszystkiego dobrego Kochane Kwietnioweczki. Pogodnych i radosnych Swiat Bozego Narodzenia. Cieszcie sie swoimi Rodzinami, spedzcie cudowny czas. Niech wszystkie troski i zmartwienia odejda daleko, a pozostanie cudny nastroj z choinka w tle.

Wesołych Świąt :-)

Na zębole Batuli najlepszy jest... seler naciowy... odkryłam to wczoraj krojąc sałatkę :-D

Życzę Wam wszystkiego najlepszego, aby te święta były pełne magii i rodzinnych wzruszeń, aby przyniosły chwile, które pozostaną w Waszej pamięci na zawsze!!!

ppalshff.png

Chyba nikogo już nie ma, pewnie jesteście już gotowe i tylko czekacie na pierwszą gwiazkę :)
Ja dopiero dotarłam, mało tego jeszcze z wałkami na głowie zanim ucieknę aby się do końca przgotować to:

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla WAS niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu , trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich bliskich WAM osób.
Niech nie opuszcza WAS pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia

Kasia z Majką

ps. Wigilię spędzamy u mojej siostry,a jutro robię imprezę małżowi z okazji 30-tych urodzin. 3majcie kciuki bo tak jak Elvie zaprosiłam kilku jego znajomych i mam problem jak ja pomieszczę 16 osób (wie,że będzie 10 osób z najbliżej rodziny). Stół przygotowany na 10,a jutro będę coś kombinować ;)

kittuś ja jestem:-)

Wesołych Świąt w rodzinnym gronie, grzecznych maluszków i dużo zdrówka dla dużych i małych!

salamandra najlepszego na imieninki!

Adasiom 100000 buziaków!

i 100 lat dla Katikowego Ł!

wreszcie udało mi sie usiąść, wszystko gotowe, S lula, a J z tata pojechał po babcię, uffff

reklama
Witajcie kochane

Nie zapomniałam o was:-)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i waszym Skarbom wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka bo to najważniejsze, miłości, radości i spełnienia najskrytszych marzeń

Całuję Gosienka z Helenką

Do góry