Witam wszystkie zapracowane mamusie.A ja nie pracuje i sie nudze.W Polsce jakbym byla to bym wieksza wage przywiazywala do swiat a tu to mi sie nie chce.
Ameluna usnela cos dziwna pora na drzemke ale co zrobic.
Bylysmy na spacerku bo strasznie cieplo jest i az milo na dwor wyjsc.
Widze ze choroby nie odpuszczaja.Dziewczynki kurujcie sie bo swieta tuz tuz.
judysiu szczegolnie ty zdrowiej bo tobie najbardziej potrzebne.
mamusia wspolczuje tego piasku.Slyszalam ze to bol okropny.
maonka Ami miala dwa tygodnie katar i tez noce byly najgorsze bo bidulka nie mogla oddychac.Lepiej sprawdzic.Ja tez ciagle do lekarza lazilam bo balam sie ze pojdzie dalej.
e.salamandra duzo zdrowka dla Adasia i udanej sprzedazy zycze.
justa super ze mozesz spedzic swieta w Pl.Zazdroszcze.Najedzcie sie na zapas bo tam takie pysznosci.Ja niestety przez diete nie moglam,a szkoda.
agaa wspolczuje samotnych swiat.Wiem co to znaczy.Ale co Twoj malzonek pracuje w swieta??
aniez super grzecznego masz tego Bartusia.Tyle rzeczy mozesz przy nim zrobic.Super.Moja Ami nie jest taka laskawa niestety.
kittek Tobie tez zdrowka zycze.
I moje zmartwienie male wstalo.No to lece.
Ameluna usnela cos dziwna pora na drzemke ale co zrobic.
Bylysmy na spacerku bo strasznie cieplo jest i az milo na dwor wyjsc.
Widze ze choroby nie odpuszczaja.Dziewczynki kurujcie sie bo swieta tuz tuz.
judysiu szczegolnie ty zdrowiej bo tobie najbardziej potrzebne.
mamusia wspolczuje tego piasku.Slyszalam ze to bol okropny.
maonka Ami miala dwa tygodnie katar i tez noce byly najgorsze bo bidulka nie mogla oddychac.Lepiej sprawdzic.Ja tez ciagle do lekarza lazilam bo balam sie ze pojdzie dalej.
e.salamandra duzo zdrowka dla Adasia i udanej sprzedazy zycze.
justa super ze mozesz spedzic swieta w Pl.Zazdroszcze.Najedzcie sie na zapas bo tam takie pysznosci.Ja niestety przez diete nie moglam,a szkoda.
agaa wspolczuje samotnych swiat.Wiem co to znaczy.Ale co Twoj malzonek pracuje w swieta??
aniez super grzecznego masz tego Bartusia.Tyle rzeczy mozesz przy nim zrobic.Super.Moja Ami nie jest taka laskawa niestety.
kittek Tobie tez zdrowka zycze.
I moje zmartwienie male wstalo.No to lece.