reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hejka laseczki wiem ze od porodu sie nie udzielalam...
ogolnie masakra.
Mam strasznie malo czasu na cokolwiek.
Nikodem to mega łobuziak :D....
Energia go rozpiera teraz raczkuje i zaczyna wstawac wiec nie moge go nawet na chwile spuscic z oczu....

Caluski dla wszystkich kwietniowych maluszkow :):*.
Pozdrowionka

reklama
Widzę że się romantycznie zrobiło
Katik życzę wam samych pięknych chwil szczęśliwie spędzonych lat w zdrowiu i szczęsciu i oby wszystkie kłotnie(bez nich się nie obędzie w żadnym związku) wzmaciały wasz związek!
Ja z moim K. jestem 8 lat po śłubie 1,5 roku.Nie potrafię sobie przypomnieć czasów jak nie byłam z nim heheh:-) Taka niby młodzieńcza miłość miała być a tu taki psikus hehe mamy ponad 23 lata niuńcie naszą i siebie i oby tak dalej

Cześć laski
Czytam Was i tak myślę

Katik cieszę się że spotkało Cię takie szczęście -Was -i tak pięknie o tym piszesz:tak: życzę Wam jeszcze wielu takich chwil...

Co do spania -nie mogę narzekać -Ala śpi pięknie ale co z tego jak ja jestem nieprzytomna nawet po 12/13h spania:confused::confused: muszę iść do lekarza nich mnie postawi na nogi bo o jest straszne co się ze mną dzieje:cool:

Od stycznia wracam do pracy i już mi słabo. Postanowiłam ze jeśli ten powrót mi się nie powiedzie -zaryzykuję i otworzę żłobek -czy śmieszny pomysł??? może tak ale co tam...

Co do prac w mieszkaniu -to co najważniejsze jest -łazienka i kuchnia gotowe. Teraz są robione nasze pokoje -Ali i nasza sypialnia. Pozostanie salon i przedpokój a później uważne wybierania czegokolwiek -bo tylko na salon właśnie nie mam pomysłu więc goście muszą póki co własne materace do spania przywozić jeśli już chcą przyjeżdżać;-)

Chciałam Wam tylko napisać ze o Was pamiętam i przepraszam że mnie nie ma

PS aha i babcia chce zabrać Alę do siebie na 2 tygodnie w styczniu:szok: ja chyba bez Niej umrę -ale Ala z babcią jest taka spokojna i szczęśliwa że się waham. Z jednej strony wszyscy mi mówią że to jest też dobre dla dziecka, z drugiej że dobre dla nas -w końcu bym się wyleniła, łaziła z uporem maniaka na siłkę i aerobik, no i dopracowała mieszkanie... nie wiem, nie wiem... w sumie jest parę za i tylko jedno przeciw -serce mi bez Ali pęknie...

Ech...

Katik - życzę kolejnych takich cudnych lat i chwil, jak te dzisiaj:-) Zauważyłam, że sporo kwietniowych par świętuje w grudniu. My świętujemy w samą Wigilię:-) Ba! Umówiliśmy się już nawet na randkę w to samo miejsce i o tej samej porze, co kiedyś:-) Życzę, by winko smakowało tak jak nigdy wcześniej!

13x13 daj znać co Ci lekarz na ciągłe spanie zaleci, bo ja również wielki śpioch i odnoszę wrażenie, że im więcej śpię to mniej wyspana jestem.

aga2010 na mnie też łazienka czeka a szczególnie umycie płytek na ścianie czego nie cierpie:wściekła/y:
he he, moje juz lsnia jak lusterko, ale tez nie znosze tej czynnosci.

jedziemy po choinke, bedzie zywa :-D tesciowa wyjechala, wraca w przyszlym roku, wiec wszstko stworzenie sie raduje :-D :-D buziaki
he he, szczesciara:-)

Teść mi właśnie młodą usypia, bo mnie od 12.00 wykończyła totalnie - najpierw "pomagała" w kuchni, później szalała przy obiedzie, a następnie wariowała ze mną w kojcu. Niech wreszcie się zdrzemnie choć na moment;-) a my z M. "Kości" oglądamy:-) Ma dzisiaj typowo maminy dzień i wszyscy inni są beeee i tylko tuli-tuli ze mną i zabawa ze mną wchodzi w grę, a jak jej z oczu zniknę to ryk.
to witaj w mojej rzeczywistosci, bo ja tak mam 24/dobe. Zazdroszcze Ci tych tesciow bo u nas cala opieka nad S tak naprawde na mnie spada...

Znowu smutne beda swieta.Zazdroszcze wam ze mozecie je spedzic w gronie calej rodziny.
Brakuje mi sniegu wPl tak fajnie ladnie bylo a tu tak ponuro.Lece poczytac inne watki poki moja zaba sie bawi.
gosiek, ja niby w Pl ale tez sami bedziemy na Swieta bo Sz pracuje tak ze nie ma sensu nigdzie jechac. Dobrze bedzie:tak::-)

ja sie tylko witam i zegnam bo ledwo na oczy widze wiec ide spac:-)

13x13 - fajnie Cie znów..czytać :) Moim zdaniem otwarcie złobka to świetny pomysł! :) A co do sprzedania Ali na 2 tyg to doskonale Cie rozumiem- mnie nie było w domu cały czwartek i wieczorem sie Juleczki nacałowac nie mogłam <wariatka ze mnie :p >

Jestesaniołkiem-No coś podobnego! Witaj zagubiony aniele :) Ten Twoj łobuziak mały do Taty podobny bardzo z tego co pamiętam ;)

Franekkimono- nie wazne że młodzieńcza miłość- ważne że prawdziwa i spełniona :) ja mego poznałam jak lat 18 miałam i już 9 lat temu to było a od 3,5 do zaobrączkowania i tez nam dobrze :)

Katiczku kochany- wszystkiego najbardziej miłosnego na dalsze wspólne szczęśliwe lata :) moc uścisków! :)

A poza tym dobry wieczór :)

My po wizycie u rodziców, żeby Julci przypomnieć jak prababcia wygląda ;) na początku trochę nieśmiała ale potem już czad. Poza tym ja tez ja Aga i Gosia chce... Spaaaaaaaaaaaaaać!!! :/

Miłego wieczorku mamuśki :)

Melduję,że żyję.
Chora jestem i kiepsko się czuję.

Katiczkowemu małżeństwu samych cudownych chwil i duuuuuuuuuuuużo miłaości :)))

Zmykam się wygrzać.
Miłego wieczorku!

Nie wiem gdzie to napisać więc piszę tu wierszyk jaki napisała moja siostra a Lenki Mama Chrzestna na kartce z życzeniami z okazji chrzcin.Piszę to bo jak czytam to za każdym razem to płaczę bo to piękne słowa

"Ktoś Twoje życie sobie wymodlił
Komuś się życie Twoje wyśniło
Mały kwiatuszku-słodka drobinko
Jesteś marzeniem co się spełniło.
Pod sercem mamy czułaś jej miłość
i teraz czujesz-bo Cie oplata.
Bądź zawsze sobą i kochaj ludzi.
Niech Cię pilnują anioły świata
Wszystkie anioły i dobre duchy
Niechaj zadbają o Twoje życie,
Niech los Ci prostą drogę wytyczy
O to sie modlę maleństwo skrycie..."

Witam wieczornie
Kittek zdrówka ! Kuruje sie kobieto ! Święta są !
Katik najlepszego na rocznice! Obie!
Franekkimono he hehe skąd ja to znam... młodzieńcza miłość. My zaczęliśmy chodzić ze sobą jak mieliśmy po 16-17 lat... a po ślubie jesteśmy 4...i mamy 2 chłopców... :-D
13 fajnie że się odzywasz... żlobek super rzecz tylko trzeba mieć COŚ żeby go prowadzić... ale wierzę że w razie czego ci się uda... no i rozumiem cię że masz dylemat... 2 tygodni w życiu bym bez chłopców nie wytrzymała...przynajmniej na razie
A my bylismy dzisiaj uzupełnic nasz prezent gwiazdkowy (kieliszki do win i szampana) no i poszliśmy z J. na rynek pokazać mu meeega choinkę. Także zaliczylismy 2 w 1. A po powrocie moje dziecie przytulaniem i maślanymi oczkami wymusiło na mnie pieczenie ciasteczek na święta bo "ja chce z tobą mamusiu...ja będę wycinał i ci pomagał wałować" :-) no i jak tu odmówic... więc paaaadam na cyce...
Dobranoc

reklama
oj widze ze wszystkie my tu padniete... ja dzis dopiero sie za sprzatanie wzielam i mam dosc a zostala mi jeszcze lazienka czyli to co dla mnie najgorsze...choinka dzis wybrana, teraz wysycha w garazu a jutro strojenie:) Olka dzis tak mega marudna ze uszy mi puchna i glowa peka od jej krzykow.
Na pobudzenie w ciagu dnia polecam Body Max Plus, bierze sie rano podczas posilku bo wieczorem moglby powodowac bezsennosc wiec dla sennych w ciagu dnia w sam raz:) efekty widac po okolo tygodniu, moze 10dniach. mysle ze warto bo i cena dobra a i efekty calkiem calkiem:)

zalalam dzis wiroki do nalewki malibu i juz sie nie moge doczekac wtorku zeby skosztowac:)

u nas jutro mija 1,5roku od slubu, nie wiem kiedy to zlecialo..a ostatnie 8miesiecy to juz wogole... a tez do mlodych sie zaliczam, 23 lata mam:)mezu moj troche starszy, bo dzieli nas 5lat

Ostatnia edycja:
Do góry