reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny,chciałabym dołączyć do waszej "rodziny" :-) w sumie to czytam was odkąd dowiedziałam się o ciąży.Nasze maleństwo Lencia urodziła się 06.04.2010.Na codzien jak narazie nie pracuje ale studiuje,jestem na 4 roku weterynari(powinnam być na 5 ale wzięłam dziekanke ze względu na problemy w ciąży) to jak narazie tyle o mnie,reszta wyjdzie w praniu:-D
Witam mamę Lenki - mama Lenki Aleksandry;-)

reklama
Hejka
Wpadłam tu tylko na chwilę, ogarnęłam co najważniejsze i zmykam.
Chciałam się pożegnać, bo jutro z rana wyjeżdżamy z Adasiem do dziadków na święta.
Będę sporadycznie pisać, bo jest tam dostęp do internetu, ale nie wiem jak będzie z dostępem do komputera. Będę w gościach więc nie wypada okupować czyjegoś kompa niestety...
Buziaki :)

oooo nowa kwietniowka,witam.:)
a wiec dziewczynki przestałysmy byc przesladowane :))))))

mały mi si wydziera prze sen tak ze nie wiem co juz mam z nim robic, godzine go uspokajalam.az w koncu wyladowal w naszym luzku i przy mnie zasnal, bo jak odkladaalam do luczeka to wstepywalo w niego jakies zlo

sospettosa w takim razie wesołych swiat :))buziam

widze ze imie Aleksandra powraca do lask:)
u nas jamniczka moich rodzicow ktora jest ze mna baaaaaaaaaardzo zzyta boi sie malej:) jak dobrze pojdzie to tylko liznie Olke w paluszka albo za uszkiem, spi kolo niej kiedy jestesmy u rodzicow. no i pozwoli malej sie poglaskac a nawet da sobie ja posadzic na grzbiecie :D no nic teraz juz uciekam spac bo jakis katar sie do mnie przypaletal a kolejna atrakcja nie jest mi potrzebna:)

dobranoc:)

Witamy nową Kwietniówkę, która się w końcu ujawniła...

Nie wypowiem się w sprawie psów, bo nie mamy w domu...

Sospentossa, udanych świat gronie najbliższych...
Filonka, ale Kacper dał Ci popalić...
widzę, że dzisiaj
Justka lepiej śpi, bo przez cały tydzień około 23 włączała syrenę i przez pół godziny nic nie było w stanie jej uspokoić... idę jej zapodać 180 mm, bo wczorajsze 150 wystarczyło na 5 godzin, więc może...

witam :-)
Dziecię bylo w miarę laskawe... pospał ślicznie tylko ze po zastrzyku już w naszym łóżku :eek: ale i tak wyspani jesteśmy ;-)
Franekkimono witaj. Mój syn tez z 6 kwietnia z 15:20 :-)
Jade dzisiaj z moją teściową na zakupy prezentowe...znaczy jedziemy wybrać prezenty dla siebie bo obie chcemy torebki a mamy raczej różne gusta :-D więc każda wybierze dla siebie a potem udaje że nic nie wie :-D
a potem lekki obiadek i na urodzinki

hej
u nas w sumie śmieszna noc za nami. mały budzil sie ale nie plakal, a potem w srodku nocy zrobil se przerwe w spaniu i latal po naszym łuzku, bo juz zostal tam na cała noc.robil wygibasy ze trudno opisac. a najlepsze bylo ze mamie pod nosem bąki puszczał :))))) a tacie wchodził na głowe i skakał.urwis mały .

Agnieszka- udanych łowów.
a my bez wiekszych planow na dzis- sprzatanie, prasowanie itp. potem maly spacer , zaawa i nudaaa

Witam,napisałam dłuuugi post a moje dziecko podeszło trzymając się ławy i wcisnęła backspace :eek: i musze pisać od nowa...U nas nocka super Lencik spała od 21 do 8.40 z przerwa o 6 na mleczko ale tą sprawe załatwił tatuś a ja spałam od 22 do 8.40 także zaszalałam dziś:-DU nas mała przesypia nockę od jakichś 2 miechów mam nadzieję że jej się nie zmieni bo taki układ mi się podoba,zresztą w dzień śpi 2 razy w tym raz przynajmniej 3 h.A teraz mała biega po mieszkaniu a ja na bb no i oczywiście dorwała odkurzacz.To jej ulubiona zabawa wyciąganie przewodu z odkurzacza:-p
elvie nasza niunia na drugie ma Anna po swojej babci której nie ma już z nami:-(
filonka to szalone ten Twój Kacperek wesoło mieliście w nocy:tak:
My już sanki mamy za sobą Lena siedziała dumna jak paw a jak wracałyśmy to usnęła,dziś też planujemy sanki ale zobaczymy ile stopni będzie.
To chyba narazie tyle ide zjeść śniadanko wypić kawusie i można działać.Miłego dnia mamuśki!

Franekkimono witaj. Widzę, że mamy dwie Lenki na forum:)
Moje dziecko właśnie usnęło, może pośpi 20 minut więc czasu nie mam. Nie wiem co sie z nim porobiło, do 7 miesiaca cud dziecko. spalo od 20 do4 rani, w dzien dwie drzemiki po 2 godziny. Teraz szkoda gadać...
pozdrawiam wszystki mamuśki i ide szykować swiateczne stroiki:)

reklama
Witam

A ja dzisiaj jakaś strasznie niewyspana i zmęczona jestem. Młoda standardowo dwie pobudki, ale strasznie kaszlała w nocy. Dzisiaj już nawet do naszej lekarki dzwoniłam czy nie podać tego antybiotyku, ale stwierdziła, że do jutra się wstrzymamy, bo do kontroli jedziemy. Rano nie odespałam, bo mój B na serwis z samochodem jechał, a po wczorajszych zakupach jeszcze dzisiaj mnie nogi bolą, dobrze, że niewiele mi już brakuję. I taka dzisiaj nie "w sosie jestem"
Za chwilę zjemy obiad i mykamy do znajomych, mama nadzieje, że mi się humor poprawi.

Aga dobrze, że z M już lepiej.

Judysia wierzę, że Zosia zwycięży. Energoterapeuta na pewno nie zaszkodzi.

Filonka gratuluję niespodziewanego powiększenia rodziny;-)

Witam nowe mamy kwietniowe.

Uciekam

Do góry