reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hej dziewczyny,chciałabym dołączyć do waszej "rodziny" :-) w sumie to czytam was odkąd dowiedziałam się o ciąży.Nasze maleństwo Lencia urodziła się 06.04.2010.Na codzien jak narazie nie pracuje ale studiuje,jestem na 4 roku weterynari(powinnam być na 5 ale wzięłam dziekanke ze względu na problemy w ciąży) to jak narazie tyle o mnie,reszta wyjdzie w praniu:-D
Witam mamę Lenki - mama Lenki Aleksandry;-)

reklama
Hejka
Wpadłam tu tylko na chwilę, ogarnęłam co najważniejsze i zmykam.
Chciałam się pożegnać, bo jutro z rana wyjeżdżamy z Adasiem do dziadków na święta.
Będę sporadycznie pisać, bo jest tam dostęp do internetu, ale nie wiem jak będzie z dostępem do komputera. Będę w gościach więc nie wypada okupować czyjegoś kompa niestety...
Buziaki :)

oooo nowa kwietniowka,witam.:)
a wiec dziewczynki przestałysmy byc przesladowane :))))))

mały mi si wydziera prze sen tak ze nie wiem co juz mam z nim robic, godzine go uspokajalam.az w koncu wyladowal w naszym luzku i przy mnie zasnal, bo jak odkladaalam do luczeka to wstepywalo w niego jakies zlo

sospettosa w takim razie wesołych swiat :))buziam

widze ze imie Aleksandra powraca do lask:)
u nas jamniczka moich rodzicow ktora jest ze mna baaaaaaaaaardzo zzyta boi sie malej:) jak dobrze pojdzie to tylko liznie Olke w paluszka albo za uszkiem, spi kolo niej kiedy jestesmy u rodzicow. no i pozwoli malej sie poglaskac a nawet da sobie ja posadzic na grzbiecie :D no nic teraz juz uciekam spac bo jakis katar sie do mnie przypaletal a kolejna atrakcja nie jest mi potrzebna:)

dobranoc:)

Witamy nową Kwietniówkę, która się w końcu ujawniła...

Nie wypowiem się w sprawie psów, bo nie mamy w domu...

Sospentossa, udanych świat gronie najbliższych...
Filonka, ale Kacper dał Ci popalić...
widzę, że dzisiaj
Justka lepiej śpi, bo przez cały tydzień około 23 włączała syrenę i przez pół godziny nic nie było w stanie jej uspokoić... idę jej zapodać 180 mm, bo wczorajsze 150 wystarczyło na 5 godzin, więc może...

witam :-)
Dziecię bylo w miarę laskawe... pospał ślicznie tylko ze po zastrzyku już w naszym łóżku :eek: ale i tak wyspani jesteśmy ;-)
Franekkimono witaj. Mój syn tez z 6 kwietnia z 15:20 :-)
Jade dzisiaj z moją teściową na zakupy prezentowe...znaczy jedziemy wybrać prezenty dla siebie bo obie chcemy torebki a mamy raczej różne gusta :-D więc każda wybierze dla siebie a potem udaje że nic nie wie :-D
a potem lekki obiadek i na urodzinki

hej
u nas w sumie śmieszna noc za nami. mały budzil sie ale nie plakal, a potem w srodku nocy zrobil se przerwe w spaniu i latal po naszym łuzku, bo juz zostal tam na cała noc.robil wygibasy ze trudno opisac. a najlepsze bylo ze mamie pod nosem bąki puszczał :))))) a tacie wchodził na głowe i skakał.urwis mały .

Agnieszka- udanych łowów.
a my bez wiekszych planow na dzis- sprzatanie, prasowanie itp. potem maly spacer , zaawa i nudaaa

Witam,napisałam dłuuugi post a moje dziecko podeszło trzymając się ławy i wcisnęła backspace :eek: i musze pisać od nowa...U nas nocka super Lencik spała od 21 do 8.40 z przerwa o 6 na mleczko ale tą sprawe załatwił tatuś a ja spałam od 22 do 8.40 także zaszalałam dziś:-DU nas mała przesypia nockę od jakichś 2 miechów mam nadzieję że jej się nie zmieni bo taki układ mi się podoba,zresztą w dzień śpi 2 razy w tym raz przynajmniej 3 h.A teraz mała biega po mieszkaniu a ja na bb no i oczywiście dorwała odkurzacz.To jej ulubiona zabawa wyciąganie przewodu z odkurzacza:-p
elvie nasza niunia na drugie ma Anna po swojej babci której nie ma już z nami:-(
filonka to szalone ten Twój Kacperek wesoło mieliście w nocy:tak:
My już sanki mamy za sobą Lena siedziała dumna jak paw a jak wracałyśmy to usnęła,dziś też planujemy sanki ale zobaczymy ile stopni będzie.
To chyba narazie tyle ide zjeść śniadanko wypić kawusie i można działać.Miłego dnia mamuśki!

Franekkimono witaj. Widzę, że mamy dwie Lenki na forum:)
Moje dziecko właśnie usnęło, może pośpi 20 minut więc czasu nie mam. Nie wiem co sie z nim porobiło, do 7 miesiaca cud dziecko. spalo od 20 do4 rani, w dzien dwie drzemiki po 2 godziny. Teraz szkoda gadać...
pozdrawiam wszystki mamuśki i ide szykować swiateczne stroiki:)

reklama
Witam

A ja dzisiaj jakaś strasznie niewyspana i zmęczona jestem. Młoda standardowo dwie pobudki, ale strasznie kaszlała w nocy. Dzisiaj już nawet do naszej lekarki dzwoniłam czy nie podać tego antybiotyku, ale stwierdziła, że do jutra się wstrzymamy, bo do kontroli jedziemy. Rano nie odespałam, bo mój B na serwis z samochodem jechał, a po wczorajszych zakupach jeszcze dzisiaj mnie nogi bolą, dobrze, że niewiele mi już brakuję. I taka dzisiaj nie "w sosie jestem"
Za chwilę zjemy obiad i mykamy do znajomych, mama nadzieje, że mi się humor poprawi.

Aga dobrze, że z M już lepiej.

Judysia wierzę, że Zosia zwycięży. Energoterapeuta na pewno nie zaszkodzi.

Filonka gratuluję niespodziewanego powiększenia rodziny;-)

Witam nowe mamy kwietniowe.

Uciekam

Do góry