reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Judysiu pomysł z bioenergoterapeutą jest b.dobry na pewno nie zaszkodzi a może pomóc (oby tak było)
napisz nam jak teściowa sobie poradziła z Zosią? no i mam nadzieje że mogliście trochę z mężem pobyć razem.

reklama
Konopiotka to albo taka zupa - i wtedy jest raczej gorzka albo jak robia moi teściowie taki napój. Robi sie go z ziaren konopi, czekolady gorzkiej, troszeczki kakao i ... nie wiem co jeszcze bo nigdy jakoś nie widziałam jak to robi teściowa ale jest smaczne...

teraz jeszcze patrze na google co mi wyskoczy jak wpisze konopiotka i widze to też pod nazwa siemieniotka... Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Przepisy / Zupy ... niestety nie wiem jak ten przepis ma się do konopiotki robionej przez moją ciocię ale z tym co robi moja teściowa ma wspólną nazwę... :eek: ... wiem że kupujemy konopie wrzucamy do malaksera i mielimy (można też utłuc w moździerzy) a potem co to nie wiem bo ja mam co innego do roboty i nigdy nie patrze ... ale musze sobie przepis zrobić ...

Tom namotała :p

to ja teraz wiem Aga skąd u Ciebie czasami taki humor :-D :-D

Judysiu... to jest aż 20% Zosia jest silna i ma super krew, a sama pisałaś, że to ważne... więc wierzę, że wyjdzie z tego obronną ręką...

Dziewczyny pisałyście o przysmakach świątecznych, a u mnie zawsze na stole furore robią placki z grzybami... dziadek zawsze je robił, a po jego śmierci babcia i moja siostra z którą mieszka... to jest coś czego nigdy u nikogo nie spotkałam na stole :-)

Aniam poprosze przepis na tego karpia w cieście piwnym

Jak wróci teściowa to Ci przeklikam do ciasta dodaje się piwa , i w tym obtacza karpia i smaży . Ale jak napisałam jak wróci wszystko Ci napisze dokładnie ile czego itp . jest bardzo dobry .

Judysiu - trzymam kciuki za maleńką Zosie , żeby była silna i dobrze znosiła leczenie .
Kurcze czy ona to miała od urodzenia w takim razie , że te przeżuty są już tak silne ?

No i ja jestem...
dziewczyny już śpią, prezenty dla dzieciaków kupione przez allegro, teraz tylko jeszcze mamusie i siostra, ale to już muszę gdzieś ruszyć... do tego wpłynęły dodatkowe pieniądze z pensji, więc damy radę... ale smakowicie się u was zrobiło:tak: do tego nowe wątki, to nie zdążę nadrobić wszystkiego:baffled:

Judysiu, wierzę, że wszystkiego warto spróbować, a Zosia jak piszesz jest niesamowicie dzielną dziewczynką... jak widać ma to po mamie... na pewno wygracie z tym cholerstwem...

Resztę mam pozdrawiam i widzę, że przygotowania świąteczne idą pełną parą... a ja jestem jeszcze daleko w lesie:-( no jutro zamierzam pichcić pierniczki, mam nadzieję, że na kulinarnym znajdę jakiś pomysł... nie mylę się?

judysia- 20% to bardzo duzo. moja znajoma ma dziewczynke ktorej dawano tylko 3% i wyszla z tego dzielnie, jest radosna dziewczynka, ma juz 3 l..wiec głowa do góry.wierze ze chemia zatrzyma te chorobe. Zosiaczek jest dzielna i silna. a Ty kochana 3maj sie tez dzielnie, jak dotad. niech kazdy usmiech córeczki daje ci siłe , a usmiech twoj jej siłe do walki.

reklama
No ladne mamy towarzystwo na forum. Kiedys Daga o przydomowej hodowli ziol pisala, mnie zielna:-) ochrzczona, a teraz Aga o wcinaniu konopii... Ech

ja nic nigdy nikomu o hodowli nie pisalam!!!! to Wy mnie z tym ochrzcilyscie jak maialam jedna z swoich slynnych faz :-D do niczego sie nie przyznaje :p

Judysia, 3majcie sie dziewczyny. wiele buziaków

Do góry