reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zdrowiej Adasiu szybciutko!

Konstancja teskni za cycusiem. Dzis kolejny raz dobierala sie do niego przez dluze. Zasypiajac zaczela ssac wlasne przedramie, pozniej moj policzek, a jeszcze pozniej znalezionego smoka - przez jakis czas sluzyl jej jako zabawka. Teraz spi ze smokiem. :confused2:

reklama
Cześć Dziewczyny

Wszystko przeczytałam wczoraj w pracy:zawstydzona/y:, ale nie miała jak odpisać, a dzisiaj nie pamiętama co komu chciałam.
U nas nic nowego, dzisiaj mnie zakupy czekają, muszą w końcu prezenty kupić, bo mam wielką wigilię, tzn ludzi mnóztwo, moja mam, rodzice B, jego brat z żoną i dziećmi, moja cicoia, wujek i kuzynka, no i my, a jeszcze nic nie kupiłam, a zegar tyka;-)
Musze jeszcze B po choinkę wygnać.
Dobra spadam pracować.

Witam piątkowo...
Za tydzień wigilia... :szok: ale ten czas zleciał.
M. ma się juz super. Zastrzyki pomagają w ekspresowym tempie bo ani z uszka nie leci i wesoły jak dawniej no i wrócił mu meeeeega apetyt. Bo przedtem owszem apetyt miał ale mniejszy...
J. w przedszkolu
Ja za chwilę ogarnę resztę domku i musze popracować przy kompie...
kurde żona mojego kuzyna zażyczyła sobie dla ich córki sukienkę sztruksową lub dżinsową na szeleczkach ... i gdzie ja TERAZ coś takiego znajde?? Z allegro może nie dojść bo wiadomo święta... a tak w sklepach ceny astronomiczne. Starczy że ma urodziny i Boże narodzene w jednym (bo urodzinki ma dzisiaj) i juz daliśmy 100 zł na prezent zrzutkowy dla niej... no i nie uśmiecha mi sie kolejnej 100 wywalać teraz na sukienkę...za dużo na raz...

Czesc kochane
u nas znow ciezka noc za nami... Maly drze sie co chwila, juz nie wiem co mam robic , oczy u mnie jak na zaapalkach, szkoda gadac, smarujemy mascia na zebole i raz dalam nurofen i nic to nie daje. Krzyczy jak szalony, nie mam juz sily czasami.
Jak wstajemy rani mowie mu cO ty taki niegrzeczny ze nie spisz tylko warjujesz w nOcy to on smiechem mi odpowiada. No i jak ja mam na niego sie gniewac ze oka nie zmrozylam przez calo noc.

Zaraz nadrobie do poznIej...

OO I NIE MA CO NADRABIAC PRAWIE.
Adasko - zdrowiej szybciutko.
maonka- zbieraj wene i sie odzywaj, nie znikaj nam tu na tak dlugo.
Agnieszka- dobrze ze Mareczek dochodzi do siebie, biedulek maly, zdrowka.udanych poszukiwan.
fajnie ze SZymkowi spodobalo sie w przedszkolu, szczesliwy synus- szczeliwa mamusia.

Ostatnia edycja:
Dzień dobryyyy

Wracam kochane. Przestraszyłam się lania od Elvie :-) :cool2:

Walczę z pierwszym katarem od 2 dni. Więc dwie nocki do d*py. Biedactwo męczy się potwornie. Budzi się co chwilkę. A wszystko przez sanki i naszą głupotę. Wszyliśmy na -10, bez żadnego kocyka, czy śpiworka. Tylko kocyk pod dupcię. Chyba coś nam na mózg poszło z mężem, że jej nie opatuliśmy. I teraz mamy za swoje.

Agnieszka a może coś takiego ubranka dla dzieci 5 10 15 :: sklep z ubraniami dziecicymi - DUA DZIEWCZYNKA. Właśnie takie cudo widziałam w lumku za 10 zł. Ale na 3 miesięczną niunię. Na pewno znajdziesz w jakimś sklepie bez problemu sztruksową lub jeansową.

looo matko ale zem dostala dzis przed chwila wiadomosc od szfagra ktory mieszka z nami w domu tylko ze na dole. ze zostal ojcem a jaeszcze nie dawno kilka tyg temu ze ma dziewczyne. jej to sie zaczelo dziac. ciekawe jak to sie ulozyy.szook

Na was dziewczyny można liczyć :-D jak macie jeszcze jakieś propozycje to na pw albo na zakupowy dajcie. A no i ważne informacje jeśli sklep internetowy to musi być kurier bo inaczej to może po nowym roku dojdzie. Rozmiar 110 (bo ona niby ma trochę ponad metr ale za to na szerokość w 104 nie zawsze sie mieści ;-)) no i broń boże róż bo dziecko ma w szafie tylko taki kolor a my chcemy żeby miała w końcu coś innego :-D to tak od nas bo my przeciwnikami różu z mężem jesteśmy...

maonka podziwiam Cię że masz ochotę przygotować sama całą wigilię ! &&&& zaciśnięte a tak a propos to co dobrego będziesz robiła? ja zawsze czekam na wigilijny barszcz, kapustę z grzybami i kotlety grzybowe mniammmmm reszta może nie istnieć

filonka rzeczywiście szok:szok: czyli nawet nie znasz wybranki serca szwagra?

aga super że zastrzyki pomogły już się zaczęłam martwić że M tak często choruje

tak się rozpędziłam że zapomniałam się przywitać a więc WITAM SIĘ :biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
looo matko ale zem dostala dzis przed chwila wiadomosc od szfagra ktory mieszka z nami w domu tylko ze na dole. ze zostal ojcem a jaeszcze nie dawno kilka tyg temu ze ma dziewczyne. jej to sie zaczelo dziac. ciekawe jak to sie ulozyy.szook
To się narobiło :-) Bardzo skryty szwagier

Na was dziewczyny można liczyć :-D jak macie jeszcze jakieś propozycje to na pw albo na zakupowy dajcie. A no i ważne informacje jeśli sklep internetowy to musi być kurier bo inaczej to może po nowym roku dojdzie. Rozmiar 110 (bo ona niby ma trochę ponad metr ale za to na szerokość w 104 nie zawsze sie mieści ;-)) no i broń boże róż bo dziecko ma w szafie tylko taki kolor a my chcemy żeby miała w końcu coś innego :-D to tak od nas bo my przeciwnikami różu z mężem jesteśmy...
Zawsze pomożemy. Kupiłam prezenty dla chrześnicy 01.12 w sklepie internetowym z zabawkami. I co? Nadal czekam na zamówienie. Teraz to niech się gryzą. Nie odbiorę tego zamówienia, mam ich gdzieś. Dobrze, że dałam płatność przy odbiorze. A prezentu nadal nie mam. Jutro się coś kupi.

maonka podziwiam Cię że masz ochotę przygotować sama całą wigilię ! &&&& zaciśnięte a tak a propos to co dobrego będziesz robiła? ja zawsze czekam na wigilijny barszcz, kapustę z grzybami i kotlety grzybowe mniammmmm reszta może nie istnieć

filonka rzeczywiście szok:szok: czyli nawet nie znasz wybranki serca szwagra?

aga super że zastrzyki pomogły już się zaczęłam martwić że M tak często choruje

tak się rozpędziłam że zapomniałam się przywitać a więc WITAM SIĘ :biggrin2:

Gratulacje z okazji 1 ząbka. Fajny suwaczek.

Chce mi się, bo to pierwszy raz ;-) Będę robić tak: barszcz czerwony, łazanki z kapustą i grzybami, woda śledziowa (musi być, mąż uwielbia) + ziemniaczki do tego, sałatka wigilijna, jakieś śledzie, oczywiście karp, no i ciacho. Ale nie typowo świąteczne, tylko będę robić zappa (Wielkie Żarcie - Przepis - Zapp czyli tęcza na talerzu) Wydaję się łatwe i szybkie. Może jeszcze kupię makowiec. Mamie zleciłam krokiety i uszka. Siostra wegetarianka, więc z nią największy problem. Pewnie zje tylko łazanki. Jej strata. Powinnam to przenieść na wątek jedzeniowy. ;-)

A teraz palec do góry kto zrobił nalewki kawową i malibu z moich przepisów?
U mnie wiórki się już moczą, a kawowa zrobiona. Podobno pycha.

Do góry