reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam witam!! :-)
J. w przedszkolu i jakoś czasu mam więcej :-D :-D
choinka ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u nas czasu jak jesteśmy małżeństwem zawsze żywa. 2 razy jodła kaukaska (suuuper) 1 raz zwykły świerk... w tym roku tez będzie zwykły śwerk bo mama obcina góre z choinki na dworze więc sobie ją weźmiemy ;-) ale za to będzie srebrna choinka :-D na to złote i niebieskie bombki i kolorowe światełka i wsio... ale z racji tego że to świerk to będzie dopiero w czwartek...
W ogóle to kaukaska jest suuper. Świetnie się zasusza i jak sie ją demontuje nawet po miesiącu stania przy kaloryferze to praktycznie igieł niet. Ale też trzeba dobrze wybrać bo jak małż w ubiegłym roku wybrał to wyglądała jak ... 3 nieszczęścia że się tak delikatnie wysłowię :-p
U nas dzisiaj było -17... aż mną potelepało jak to pisze...
No i widze że zmieniamy fryzurki ;-) ja juz 2 tygodnie temu zmieniłam i czuje się rewelacja! Zresztą podobnie jak do Elvie fryzjerka przyszła do mnie bo to moja sąsiadka :-) nie dość ze do domu przyjdzie to za obcięcie 8 zł skasowała... jak dla mnie bomba. Także życzę wam udanych metamorfoz...

reklama
ulanka Gratuluje przespanej nocy :-) mamy parkiet a w korytarzu terakotę ale ona tak się przemieszcza na posłaniu które jej zrobiłam do zabawy ( gruby koc powleczony poszewką na pościel)
aniez dzieki za radę rozejrzymy się za kaukaską (Wczoraj oglądałam Między Kuchnią a Salonem i tam troche było na temat choinek i właśnie pokazywali kaukaską i ona chyba najładniej wygląda)

My mieliśmy w zeszłe swieta kaukaska i teraz tez taka bedzie, jakoś nie przemawiaja do mnie zwykle swierki- naogladalam sie ich tyle a wszystkie takie jakies łyse.
Wczoraj dokupilam lampki na choinke - któa bedzie przyozdobiona na złoto -czerwono oo:)

a tak poza tym to dźem dobry bardzo
w pracy siedze- ale dzis mam dzień lenia- dyrekcji nie ma wiec czas na relax na BB. U nas wieczorem temperatura spadła do a szadź była taka że nie było widac nic na wyciągniecie ręki. Jak wysiadłam z pociągu ( a podróż była taka okropna ze az sie pisac nie chce- generalnie jak bydło w wagonie)to nie było widać kompletnie nic tylko słyszałam gwizdy konduktora i od razu przypomniała mi sie ostatnia strona titanica- wszyscy pozamarzani w lodowatej wodzie i jakieś gwizdy w oddali ocalonych...

hejka
Dzis idę na spotkanie u nas do jedengo prywatnego przedszkola jak mi się spodoba szymek będzie chodził 2-3 razy w tyg ale na cały dzień :tak:
Ja choinke będę miała żywą bo mojej kolezanki brat sprzedaje i mam sobie jechac i wybrać a on mi ją dostarczy do domu .
No moja Ola to kosmitka , Szymek zresztą też , ostatni katar miał w maju:-D
I w sumie on tylko na katar chorował i kaszelek he he .

Ogladałam dziś dzień dobry TVN od przyszłego roku zaczną wycofywac wszystkie szczepionki zawierające rtęć jednak doszli wkońcu że mogą być po nich znaczne powikłania :no: czyli prawie wszystko co serwuje nam NFZ wycofają .
Szkoda że tak późno się za ten syf biorą .

Witam czwartkowo:-)
Moja młoda dzisiaj nie spała o 4.40 do 6.20, ale jak padła to pospaliśmy do 9.30, więc nie narzekam. Skubana ćwiczy raczkowanie, a że opanowała je tylko do tyłu to idzie póki jej się łóżeczko nie skończy:-D Później już mamę woła i jeszcze nie zdążę do łóżka dojść a ona znów na końcu łóżeczka:-D Najlepiej wygląda jak się kołdrą nakryje i dziecka nie ma tylko taka poruszająca się kołdra:-D
U nas choinka będzie żywa - inna opcja w ogóle nie wchodzi w grę. Święta mają być pachnące:tak: I nawieszane na niej będzie wszystko, bo ja nie lubię takich sklepowych choinek niebiesko-srebrnych czy czerwono-złotych. U nas będą wszystkie kolory świata i słomkowe ozdoby i cukierki też.

aniam - mam nadzieję, że się Szymkowi w przedszkolu spodoba:tak:

Agnieszka - mój fryzjer też dość tani, bo za 4 głowy zażyczył sobie 65zł, więc dałyśmy mu 80, każdy po 20zł, żeby nie było problemu z liczeniem:-D No i on fenomenalny jest! Ma chłopak talent. W moim mieście są 32 salony fryzjerskie, a mimo to na dobrego fryzjera jeszcze nie trafiłam.

Młoda lula, więc zmykam szybko jakiś obiad czarować i na 13.00 lecę do biura.

elvie u nas na choince też są wszystkie kolory, słomkowe ozdoby, cukieraski i jeszcze mam ozdoby po mojej św.pamięci babci takie fajne z dzwoneczkami a w tym roku chcę powiesić orzechy włoskie tylko muszę kupić srebrny lub złoty spray.

elvie u nas na choince też są wszystkie kolory, słomkowe ozdoby, cukieraski i jeszcze mam ozdoby po mojej św.pamięci babci takie fajne z dzwoneczkami a w tym roku chcę powiesić orzechy włoskie tylko muszę kupić srebrny lub złoty spray.
:-) ja właśnie takie choinki uwielbiam, przypominają mi dzieciństwo. Jeszcze takie lizaki sople jak gdzieś dorwę to powieszę. Pamiętam, że jako dziecko je uwielbiałam i z choinki kradłam:-)

Kurde, kurier mi z towarem nie dojechał, więc siedzę w domu i czekam, a w biurze stażystka.
Przyjechało za to dwóch innych kurierów z prezentem dla mnie, który M. od razu przechwycił i gdzieś schował i z ciuchami dla mnie, które okazały się oszustwem. Kupiłam jako ZARA a to dziadostwo jakieś z guzikami PRADA MILANO i trzema metkami z 3 różnych firm. Od razu zrobiłam telefoniczny dym i jeszcze dziś to odsyłam. Na zakupowym Wam wkleję, którego sprzedawcy na Allegro trzeba unikać,

:-) ja właśnie takie choinki uwielbiam, przypominają mi dzieciństwo. Jeszcze takie lizaki sople jak gdzieś dorwę to powieszę. Pamiętam, że jako dziecko je uwielbiałam i z choinki kradłam:-)

Właśnie Mania się cała klei bo od pani doktor takiego dostała :-) A z gorszych wiadomości ma krew w moczu i idziemy jutro na usg brzuszka. Wysypka okazała się niegroźnym wirusem, w ciągu 5 dni pojawić się może u Anielki. Uwielbiam moje dwie łobuziary. Mam tylko nadzieję, że nic nie wyjdzie na tym usg niepokojącego

Bry

U nas bez zmian
2 dni i tesciowa sie melduje...........
<mdleje>

Od jutra zapowiadaja zimno i snieg. W sumie bylo by milo miec biale swieta, ale zobaczymy na ile te ich przepowiednie sie sprawdza.

Bry

U nas bez zmian
2 dni i tesciowa sie melduje...........
<mdleje>

Od jutra zapowiadaja zimno i snieg. W sumie bylo by milo miec biale swieta, ale zobaczymy na ile te ich przepowiednie sie sprawdza.

Katik- przy takiej aurze sa duże możliwości że teściowa nie doleci:)Oczywiście nie chce być złym prorokiem, ale sama wiesz- różnie bywa

reklama
Do góry