reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam witam!! :-)
J. w przedszkolu i jakoś czasu mam więcej :-D :-D
choinka ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u nas czasu jak jesteśmy małżeństwem zawsze żywa. 2 razy jodła kaukaska (suuuper) 1 raz zwykły świerk... w tym roku tez będzie zwykły śwerk bo mama obcina góre z choinki na dworze więc sobie ją weźmiemy ;-) ale za to będzie srebrna choinka :-D na to złote i niebieskie bombki i kolorowe światełka i wsio... ale z racji tego że to świerk to będzie dopiero w czwartek...
W ogóle to kaukaska jest suuper. Świetnie się zasusza i jak sie ją demontuje nawet po miesiącu stania przy kaloryferze to praktycznie igieł niet. Ale też trzeba dobrze wybrać bo jak małż w ubiegłym roku wybrał to wyglądała jak ... 3 nieszczęścia że się tak delikatnie wysłowię :-p
U nas dzisiaj było -17... aż mną potelepało jak to pisze...
No i widze że zmieniamy fryzurki ;-) ja juz 2 tygodnie temu zmieniłam i czuje się rewelacja! Zresztą podobnie jak do Elvie fryzjerka przyszła do mnie bo to moja sąsiadka :-) nie dość ze do domu przyjdzie to za obcięcie 8 zł skasowała... jak dla mnie bomba. Także życzę wam udanych metamorfoz...

reklama
ulanka Gratuluje przespanej nocy :-) mamy parkiet a w korytarzu terakotę ale ona tak się przemieszcza na posłaniu które jej zrobiłam do zabawy ( gruby koc powleczony poszewką na pościel)
aniez dzieki za radę rozejrzymy się za kaukaską (Wczoraj oglądałam Między Kuchnią a Salonem i tam troche było na temat choinek i właśnie pokazywali kaukaską i ona chyba najładniej wygląda)

My mieliśmy w zeszłe swieta kaukaska i teraz tez taka bedzie, jakoś nie przemawiaja do mnie zwykle swierki- naogladalam sie ich tyle a wszystkie takie jakies łyse.
Wczoraj dokupilam lampki na choinke - któa bedzie przyozdobiona na złoto -czerwono oo:)

a tak poza tym to dźem dobry bardzo
w pracy siedze- ale dzis mam dzień lenia- dyrekcji nie ma wiec czas na relax na BB. U nas wieczorem temperatura spadła do a szadź była taka że nie było widac nic na wyciągniecie ręki. Jak wysiadłam z pociągu ( a podróż była taka okropna ze az sie pisac nie chce- generalnie jak bydło w wagonie)to nie było widać kompletnie nic tylko słyszałam gwizdy konduktora i od razu przypomniała mi sie ostatnia strona titanica- wszyscy pozamarzani w lodowatej wodzie i jakieś gwizdy w oddali ocalonych...

hejka
Dzis idę na spotkanie u nas do jedengo prywatnego przedszkola jak mi się spodoba szymek będzie chodził 2-3 razy w tyg ale na cały dzień :tak:
Ja choinke będę miała żywą bo mojej kolezanki brat sprzedaje i mam sobie jechac i wybrać a on mi ją dostarczy do domu .
No moja Ola to kosmitka , Szymek zresztą też , ostatni katar miał w maju:-D
I w sumie on tylko na katar chorował i kaszelek he he .

Ogladałam dziś dzień dobry TVN od przyszłego roku zaczną wycofywac wszystkie szczepionki zawierające rtęć jednak doszli wkońcu że mogą być po nich znaczne powikłania :no: czyli prawie wszystko co serwuje nam NFZ wycofają .
Szkoda że tak późno się za ten syf biorą .

Witam czwartkowo:-)
Moja młoda dzisiaj nie spała o 4.40 do 6.20, ale jak padła to pospaliśmy do 9.30, więc nie narzekam. Skubana ćwiczy raczkowanie, a że opanowała je tylko do tyłu to idzie póki jej się łóżeczko nie skończy:-D Później już mamę woła i jeszcze nie zdążę do łóżka dojść a ona znów na końcu łóżeczka:-D Najlepiej wygląda jak się kołdrą nakryje i dziecka nie ma tylko taka poruszająca się kołdra:-D
U nas choinka będzie żywa - inna opcja w ogóle nie wchodzi w grę. Święta mają być pachnące:tak: I nawieszane na niej będzie wszystko, bo ja nie lubię takich sklepowych choinek niebiesko-srebrnych czy czerwono-złotych. U nas będą wszystkie kolory świata i słomkowe ozdoby i cukierki też.

aniam - mam nadzieję, że się Szymkowi w przedszkolu spodoba:tak:

Agnieszka - mój fryzjer też dość tani, bo za 4 głowy zażyczył sobie 65zł, więc dałyśmy mu 80, każdy po 20zł, żeby nie było problemu z liczeniem:-D No i on fenomenalny jest! Ma chłopak talent. W moim mieście są 32 salony fryzjerskie, a mimo to na dobrego fryzjera jeszcze nie trafiłam.

Młoda lula, więc zmykam szybko jakiś obiad czarować i na 13.00 lecę do biura.

elvie u nas na choince też są wszystkie kolory, słomkowe ozdoby, cukieraski i jeszcze mam ozdoby po mojej św.pamięci babci takie fajne z dzwoneczkami a w tym roku chcę powiesić orzechy włoskie tylko muszę kupić srebrny lub złoty spray.

elvie u nas na choince też są wszystkie kolory, słomkowe ozdoby, cukieraski i jeszcze mam ozdoby po mojej św.pamięci babci takie fajne z dzwoneczkami a w tym roku chcę powiesić orzechy włoskie tylko muszę kupić srebrny lub złoty spray.
:-) ja właśnie takie choinki uwielbiam, przypominają mi dzieciństwo. Jeszcze takie lizaki sople jak gdzieś dorwę to powieszę. Pamiętam, że jako dziecko je uwielbiałam i z choinki kradłam:-)

Kurde, kurier mi z towarem nie dojechał, więc siedzę w domu i czekam, a w biurze stażystka.
Przyjechało za to dwóch innych kurierów z prezentem dla mnie, który M. od razu przechwycił i gdzieś schował i z ciuchami dla mnie, które okazały się oszustwem. Kupiłam jako ZARA a to dziadostwo jakieś z guzikami PRADA MILANO i trzema metkami z 3 różnych firm. Od razu zrobiłam telefoniczny dym i jeszcze dziś to odsyłam. Na zakupowym Wam wkleję, którego sprzedawcy na Allegro trzeba unikać,

:-) ja właśnie takie choinki uwielbiam, przypominają mi dzieciństwo. Jeszcze takie lizaki sople jak gdzieś dorwę to powieszę. Pamiętam, że jako dziecko je uwielbiałam i z choinki kradłam:-)

Właśnie Mania się cała klei bo od pani doktor takiego dostała :-) A z gorszych wiadomości ma krew w moczu i idziemy jutro na usg brzuszka. Wysypka okazała się niegroźnym wirusem, w ciągu 5 dni pojawić się może u Anielki. Uwielbiam moje dwie łobuziary. Mam tylko nadzieję, że nic nie wyjdzie na tym usg niepokojącego

Bry

U nas bez zmian
2 dni i tesciowa sie melduje...........
<mdleje>

Od jutra zapowiadaja zimno i snieg. W sumie bylo by milo miec biale swieta, ale zobaczymy na ile te ich przepowiednie sie sprawdza.

Bry

U nas bez zmian
2 dni i tesciowa sie melduje...........
<mdleje>

Od jutra zapowiadaja zimno i snieg. W sumie bylo by milo miec biale swieta, ale zobaczymy na ile te ich przepowiednie sie sprawdza.

Katik- przy takiej aurze sa duże możliwości że teściowa nie doleci:)Oczywiście nie chce być złym prorokiem, ale sama wiesz- różnie bywa

reklama
Do góry