reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dobry wieczor, dobry:) zwlaszcza ze dziecie nakarmione od dwoch godzin smacznie spi:)
co do choinki to ja tez najchetniej juz bym ja ubrala, ale z racji tego ze od 3lat jestem wieeeeeeeeeeeeeeelka fanka zywego drzewka, zamierzam ubrac ja w niedziele:) i bedzie jak zwykle wieeeeeeelka :) inna opcja nie wchodzi w gre:) juz sie nie moge doczekach bombek, swiatelek i tego zapachu mmmmmmmmm :) a i krolik szczesliwy bedzie:)

reklama
Judysiu - jesteś człowiekiem i jak kazdy masz prawo do smutków i radości , nie ma się co dziwić że choroba małej smuci . i tak jestes mega dzieclna i tak super radzisz sobie z tym wszystkim :tak: Olać święta , będą następne z Zosią :tak: Musi być dobrze i koniec !!

Ja dziś dzień wariata teściową mam w szpitalu - planowany zabieg na kolano wstawiali jej proteze steawu kolanowego:no: Powinna mieć za pół roku drugie robione ale po tym co przeszła chyba już nie pójdzie okazało sie że wymiotuje po środkach Przeciwbólowych . wyobrazacie sobie być po operacji bez nich ? Ona tak miała :no: bo inaczej rzygała dalej niż widziała :no: z kazdą godziną jest na szczęście coraz lepiej . Maz był dziś u niej ja na zakupach w wawie bo przecie z dzieciakami nie pojadę do szpitala. Mały w klubi malucha . Jutro obdzwaniam dwa przedszkola u mnie i małego chyba zapiusze , prywatne sa tańsze niż myślałam jak się uda niech chodzi .

agnieszka - współczuje choroby :-(

Moje dziecko to jakiś terminator , wiecie że nawet jeszcze kataru nie miała :-D
a wychodze z niż na dwór czy 30 na plusie czy 10 na minusie , w domu dość zimno mamy . oby tak dalej . :tak:

aniam ciesz sie kobieto z tego:) ja twz sie staram z Olka wychodzic w kazda, no prawie kazda pogode...na poczatku troche sie balam bo mala po zapaleniu opon, mega kuracji antybiotykowej od drugiego tygodnia zycia, nie zaszczepiona do teraz, ale odpukac mialysmy tylko raz 3dniowa przygode z katarem i dwudniowa z kaszlem zaraz po katarze naszczescie bez temperatury sie obeszlo. teraz Olka przez sonde ma wysuszone troche sluzowki w nosie,mimo intensywnego nawilzania w mieszkaniu i to jedyne z czym teraz sie zmagamy

Dziewczyny jutro mnie nie bedzie- bo....mam fryzjera :D ...a potem mała przejmuje babcia a my z M na zakupy uciekamy i na jakąś kawe we dwoje wreszcie ;)

Tymczasem dobranoc

aniam ciesz sie kobieto z tego:) ja twz sie staram z Olka wychodzic w kazda, no prawie kazda pogode...na poczatku troche sie balam bo mala po zapaleniu opon, mega kuracji antybiotykowej od drugiego tygodnia zycia, nie zaszczepiona do teraz, ale odpukac mialysmy tylko raz 3dniowa przygode z katarem i dwudniowa z kaszlem zaraz po katarze naszczescie bez temperatury sie obeszlo. teraz Olka przez sonde ma wysuszone troche sluzowki w nosie,mimo intensywnego nawilzania w mieszkaniu i to jedyne z czym teraz sie zmagamy

nie szczepiona z powodu tych chorób czy że jest wcześniakiem
ta moja kolezanka musiała nama synagis kupić bo nie było kontraktu i nie refundowali - 2 koła dawka :(
Potem też szczepiła i to na wszystko specjaliści ds szczepień zalecili rota , pneumo od razu . i miała refundacje na płatne szczepionki 6w1 itp . jak już ją bedziesz szczepiła to spytaj o refundacje bo przy takich chorobach to się nalezy jak psu buda .

dziewczyny nie klikajcie już , ten konkurs jest jakiś dziwny wywalili mnie z rankingu i kilka innych osób ( moją kolezanke np ) bo te same osoby klikały ( moja kolezanka na mnie w pracy np ) nie ma w regulaminie że tak nie można a system wywala takie osoby , nie omieszkałam oczywiście napisac co o nich myślę i gdzie ich mam :)
więc dziekuje wam serdecznie zA GŁOSIKI . pierwszy raz w czymś wystartowałam i juz się zniechęciłam

aniam przestraszyli się że wygrasz :-D jakiś pic na wodę z tym konkursem

Ella udanego dnia czekamy na fotorelację po fryzjerze ;-)

marta u nas też będzie żywa choinka zastanawiamy się nad taką w doniczce żeby potem postawić na balkonie a wiosną posadzić u babci na wsi

akaata gdzieś ty była jak cię nie było pisz nam szybciutko ;-)

my wczoraj obchodziliśmy 8 m-cy jak ten czas szybko leci :szok: moje dziecko nie raczkuje tylko przemieszcza się na pupie a wygląda to mniej więcej tak podciąga jedną nóżkę pod pupę a drugą prostą trzyma i powoli ją zginając przesuwa się do przodu akrobatka moja kochana zębul już wylazł i widać go doskonale ale zrobienie zdjęcia graniczy z cudem więc jak tylko uda mi się uwiecznić ten widok to się pochwalę :-)
Wczoraj z pracy poszłam do lekarza no i jestem na antybiotyku, inhalacjach i syropku :zawstydzona/y: zapalenie gardła i to takie porządne buuu muszę do świąt się wyleczyć

No Justa... coś w tym jest :-) od 7:00 dzisiaj tu kwitnę, ale przynajmniej mnie głowa nie boli :-D ciekawe czemu... I kawy się można w spokoju napić :-p
Mamusia- my co roku mamy żywą, ale powiem Ci, że ciężko ja potem utrzymać (tzn. na balkonie trochę postoi)- najdłużej trzyma się chyba kaukaska (nie sypie tak igłami). Ja uwielbiam zywa choinkę i od kiedy mamy dzieci, to zawsze jest taka... wcześniej rożnie bywało.

Dzisiaj nas 'zamroziło' brrr... -11 dla mnie to ekstremalne warunki!

Kuba 2 dni temu przytargał z przedszkola katarek i co? I Barteq dzisiaj obudził się cały zasmarkany :-( ale w niczym mu to nie przeszkadza.

Kuba 2 dni temu przytargał z przedszkola katarek i co? I Barteq dzisiaj obudził się cały zasmarkany :-( ale w niczym mu to nie przeszkadza.
Ciesz się, że tylko katarek, bo moja starsza od wczoraj ma jakies czerwone krostki i nie chce nawet myśleć co to jest... Oby nie sprzedała młodszej. A święta tuż tuż

Dzień dobry. Nelka miała jedno miauknięcie na smoka i jedną pobudkę w nocy. Wreszcie. Super. Oby tak dalej, bo już mnie męczy takie ciągłe wstawanie. Dziś trzeba by mieszkanie odgruzować, a mi się tak nie chceeeeeeee No i na 11do lekarza z Marysią, a miałyśmy iść dzisiaj na wigilijkę do żłobka. Szkoda, bo chciałam ją zobaczyć jak śpiewa i tańczy z dziećmi.

Aniam, no rzeczywiście Ola to jakiś kosmita, jeszcze mając brata chodzącego do klubu malucha to w ogóle. Ciesz się i korzystaj :-)
Marta fajnie, że Ola też nie łapie wszystkiego
Judysia, następne święta spędzicie razem z Zosią w domu. My tu wszystkie gorąco w to wierzymy i modły do nieba ślemy!
Mamusia, a masz w domu płytki albo panele? Mój chrześniak tak właśnie raczkował, bo na śliskich powierzchniach tak najłatwiej :-) A poza tym kiedyś czytałam, że sposobów raczkowania to jest przynajmniej kilkanascie w tym własnie taki
Akaata opowiadaj - gdzie byłas i co robiłaś!

reklama
ulanka Gratuluje przespanej nocy :-) mamy parkiet a w korytarzu terakotę ale ona tak się przemieszcza na posłaniu które jej zrobiłam do zabawy ( gruby koc powleczony poszewką na pościel)
aniez dzieki za radę rozejrzymy się za kaukaską (Wczoraj oglądałam Między Kuchnią a Salonem i tam troche było na temat choinek i właśnie pokazywali kaukaską i ona chyba najładniej wygląda)

Do góry