reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Jutro nasz kolega z sali 3-letni Niunio ma operacje, 3-majcie za niego kciukasy, to super chłopczyk!
Trzymam kciuki!!
Judysia za Zosieńkę też trzymam kciukasy. Będzie dobrze, zobaczysz!! Nie przejmuj się tym, że masz chwilę załamania, sytuacja jest wyjątkowa więc możesz mieć słabsze chwile, to ludzkie! Pamiętaj, że Zosieńka Cię potrzebuje. Wierzę w to, że jeszcze Ci podziękuje, za to że jesteś tak wspaniała i w chwilach kiedy Cie potrzebowała stałaś przy niej krok w krok! Trzymaj się kochana!!
marta ta pijana baba rodząca dziecko z 4 promilami. mi to się w głowie nie miesci!! Świat jednak jest dziwny ludzie latami bezskutecznie walcza o urodzenie dziecka, inni zachowują sie właśnie tak.. straszne
Zielona widzę, że walczysz z chłopem. U nas jest tak, że moje dziecko usypia przy cycu, wiec mój leniwy maz zawsze ma wytłumaczenie, ze on nie da rady, bo nie ma cyca....
ella mój mały już się przewraca, on nie usiedzi na miejscu. Ostatnio hitem są schody wejdzie dwa i nie potrafi zejść więc ktrzyk!!Spróbuj z nia pocwiczyć sama w domu jak masz zajecia po swietach. Zabawka na jedna i druga strone. Naturalna ciekawośc powinna jej podpowiedziec, zeby lapała zabawke!

reklama
i ja sie witam
judysia - fajnie ze sie odezwalas, i jak najwiecej takich dobrych wiesci! a to ze masz chwile zalamania to normalne, jestes tylko czlowiekiem... a nie robotem, tak trzymaj! i zdrowka dla zosi

marta - no szok z ta baba i pijanym dzieckiem... ludu, tez bym jej cos zrobila gdyby mi w rece wpadla, glupia krowa

zielona - haha tresura musi byc! u nas nieraz podobnie hihi

ella - wlasnie mialam pytac czy dostalas w koncu tego misia... to fajnie, co do obracania sie to nie wiem alijka juz sie nie przewraca, bo nie lezy... jest w ciaglym ruchu... jak nie spi...

No to z Alijki jest MEGA zbójnica ;-)

Gosia- u nas 'króluje' stary model Implastu- Driver 4D to się chyba zwie... to jest jak czołg, chociaż u teściowej na wsi to ciężko się jeździ :tak:, dlatego rzadko do niej jeździmy :-p

Padnięta jestem... Starszy ma "swój tydzień", Młodszy też lubi "pokoncertować"- przecież nie będzie zostawał w tyle za braciszkiem... a mama dostaje w kość... jak wracam z pracy to marzę o kawie i chwili spokoju ale se ne da... dobrze, że obie sztuki idą ładnie spać, to można odpocząć :-)

Ella-Antek sie tez nie przekreca z brzucha na plecy. A że w nocy ostanio lubi spać na brzuchu jak wczesniej wspomnialam, to jak mu się z nudzi mama musi dygaćgo przekrecac...dobrze że poza tym ładnie śpi:)

Ella-Antek sie tez nie przekreca z brzucha na plecy. A że w nocy ostanio lubi spać na brzuchu jak wczesniej wspomnialam, to jak mu się z nudzi mama musi dygaćgo przekrecac...dobrze że poza tym ładnie śpi:)

Borys tez upodobał sobie od jakiegoś czasu spanie na brzuszku:-), na szczęscie on się przewraca z brzuszka na plecy i jak mu sie znudzi to sam zmienia pozycje:tak:, ufff przynajmniej matka nie musi dygac:-)

A ja tylko na moment.. Fryzjera sobie zaprosiłam do domu. Ogolił M., później mnie, teściową i znajomą. Teraz świętujemy, winko przy kominku pijemy i się zachwycamy, jakie to my piękne jesteśmy:-D
Młoda spać nie zamierza. Jak już uśnie i znajoma się zmyje to do Was zajrzę.

ojojoj mi tez by spotkanie z fryzjerem sie przydalo ale jako ze mezu moj w trasie, mama pracuje to nie bardzo mam kiedy:/ chociaz ostatecznie moze we wtorek sprobuje sie wybrac o ile dziecko moje mi na to zezwoli i przestanie wreszcie marudzic bo inaczej nikt jej nie przygarnie na te kilka godzin

a swoja droga wieczorem przy ognisku tez bym nie pogardzila :)

Kod:
 Fryzjera sobie zaprosiłam do domu. Ogolił M., później mnie, teściową i znajomą. Teraz świętujemy, winko przy kominku pijemy i się zachwycamy, jakie to my piękne jesteśmy:-D
JAK OWIECZKI:-D:-D:-DOGOLONE:-);-);-)

juDYSIA-DOBRZE ZE zOISIA SE RADZIZ CHEMIA, DOBRZE ZE WYNIKI SA DOBRE, DZIELNA Z NIEJ DZIEWCZYNKA, MALA SE PORADZI ,NAPEWNO. MALUSZKI MAJA DUZO SILY.

Agnieszka- ty to sie masz z chlopakami, musisz miec duzo sily i cierpliwosci. ale za to masz wesolo zwlaszcza ze starszakiem.

Ella- u nas juz maly sie nie przewraca z brzuszka na plecki tak od razu jak wczesniej z wielkim hukiem, tylko sam siada i wtedy sie jakos przekreca.albo wogole tego nie robi bo odpoczywa se poprostu na brzuszku.

u nas mały tez spi na brzuszku od tygodnia. w nocy sie czasem budzi i mruczy bo glowke przewcca przy tym lub gubi smoka. wiec ja dygam co raz.niestety. czasem sie boje by mi sie nie przydusil bo wtula twarz w materac. wiec znow dygam co raz podpatrzec jak spi.

dzis ubralam choinke bo juz nie moglam sie doczekac, maly obserwowakl jak zskladalm igliwie po kolei, znudzil sie i poszedl spac jak wstal zobaczyl juz ubraną, nie mogl sie nadziwic, spiewal, piszczal , cieszyl sie z zachwytu o co tu chodzi , co to za drzewo wyroslo kolorowe na ławie w pokoju.:-)

K nie ma od 6 rano jeszcze, i tak u nas wygladaja dni. nie widzimy sie wogole prawie nie wsomne o małłym.ach ta jego pracowitosc, a jak wpada to krzyczy w drzwiach :jesc:!!!
i tyle reszta wypadla juz z glowy

a i ogolnie to dobry wieczor

Ostatnia edycja:
reklama
hej.
oj nie było mnie nie było..............
nie nadrobie tych pewnie 2 tygodni.
kurde ja nie wiem, czy tylko mi tak czas ucieka i z niczym nie mogę zdąrzyć? wszystko biegiem i z językiem na brodzie.........

Do góry