reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

tak dzieciaki szybko nas zaskakuja nowymi umiejetnoscia mi.
aniam- oddany głosik.

małego uspilam jakos. małz przd tv a ja sie oddaje goryczy rozkoszy wypijajac kolejna lampke czerwonego wina .

reklama
Witam, my przed chwilą wróciliśmy do domu, nie miałam czasu przeczytać co się tu przez weekend działo, ale za chwilę to nadrobię :) pozdrawiam!!! :)

aniam - zaglosowane, ale nie chce mi sie w to zaglebiac... o co tam kaman? co to za konkurs?, albo moze od razu napisz co tam chcesz wygrac? i powodzenia!

witam sie po weekendzie
wrocilam od tesciow ale tak mi net muli ze nawet farmy nie moge odpalic
BB tez dziala jakby chcialo a nie moglo
masakra tak jeszcze nie bylo...:-:)no:
esto sie budzi, takze lacze sie w bolu z mamami co ten sam problem maja hihi, oj kiedy te nasz baczki zaczna ladnie spac? mojej kuzynki corka ma 2,5 latka i nadal sie budzi w nocy... ciekawe jak to u nas bedzie...
pewnie Cie to nie pocieszy ale moja H ma prawie 3 i tez sie budzi w nocy
a spala pieknie sama miedzy 1,5 roczku a 2,2 ale odkad jest braciszek, wola nocami tate
wiec jak tata jedzie w delegacje to mama ma przesrane bo lata od jednego do drugiego dzieciaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Filonka
zdrówka dla Taty

Uff.. wreszcie udało mi się młodą uśpić.
4 próby zasypiania i rozkopywania się, przewracania na boczek, łapania za szczebelki i ochraniacz i dźwigania się by wstać.
Skubana do perfekcji opanowała gibanie się na czworaka i wstawanie.
Dziś miała dzień doskonalenia kosi-kosi i stania na czworaka właśnie.
Prawie wcale spać nie chciała, a jak usnęła to po godzinie ją szurnięty pies teściów obudził. Ehhh..:/
Taka durna i rozszczekana bez powodu jest ta Yoka, że czasami mam ochotę ją udusić, choć generalnie psy uwielbiam.

Zmęczona jestem, więc idę pod prysznic i wskakuję do łóżeczka.
Trzeba z wolności w sypialni korzystać he he he
Wczoraj się złapaliśmy na tym, że rozmawiamy szeptem, a ja w nocy się budziłam i brakowało mi obok Lenkowego łóżeczka:-(
Wiem jednak, że eksmisja była konieczna i byłą słuszną decyzją;-)

aniam - zagłosowane!

Filonka - zdrówka dla Taty życzę!

aniam - zaglosowane, ale nie chce mi sie w to zaglebiac... o co tam kaman? co to za konkurs?, albo moze od razu napisz co tam chcesz wygrac? i powodzenia!

Tam jest ok 120 nagród jest ranking i te osoby na które jest najwięcej głosów wygrywają a banery można wstawiać wszedzie w necie . reklamować się żeby na ciebie kilkali he he .
Klikac chyba nawety co kilka minut można z tego co zauważyłam
A tak z ciekawości wystartowałam , bo nigdy w żadnym w necie nie brałam udziału

elvie - pewnie że lepiej teraz a nie jak bedzie kumata i zacznie protestować :)
Ja Szymka wydelegowałam jak miał 8 miechów Ole jak miała 4 he he .

Kwiatek - znam ten ból . SZymek się rzadko budzi ale potrafił czasem przyleźć tylko po to żebym go odprowadziła spowrotem . niby chwila a jednak szlag trafia . Wracaj nam szybko na farme

reklama
Aniam masz racje- da sie znow zaglosowac, wiec do dziela dziewczynki niech nasza aniam wygra ta z 120 nagród

A ja wam tu będę przypominała he he :)

Szymek nie chce spać i wzywa tate na ratunek he he .
Moja teściowa jutro jedzie do szpitala , oj mały bedzie tęsknił za nią :( bo tak to juz od rana wstawał i baba musiała byc odwiedzona

Do góry