reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

tak dzieciaki szybko nas zaskakuja nowymi umiejetnoscia mi.
aniam- oddany głosik.

małego uspilam jakos. małz przd tv a ja sie oddaje goryczy rozkoszy wypijajac kolejna lampke czerwonego wina .

reklama
Witam, my przed chwilą wróciliśmy do domu, nie miałam czasu przeczytać co się tu przez weekend działo, ale za chwilę to nadrobię :) pozdrawiam!!! :)

aniam - zaglosowane, ale nie chce mi sie w to zaglebiac... o co tam kaman? co to za konkurs?, albo moze od razu napisz co tam chcesz wygrac? i powodzenia!

witam sie po weekendzie
wrocilam od tesciow ale tak mi net muli ze nawet farmy nie moge odpalic
BB tez dziala jakby chcialo a nie moglo
masakra tak jeszcze nie bylo...:-:)no:
esto sie budzi, takze lacze sie w bolu z mamami co ten sam problem maja hihi, oj kiedy te nasz baczki zaczna ladnie spac? mojej kuzynki corka ma 2,5 latka i nadal sie budzi w nocy... ciekawe jak to u nas bedzie...
pewnie Cie to nie pocieszy ale moja H ma prawie 3 i tez sie budzi w nocy
a spala pieknie sama miedzy 1,5 roczku a 2,2 ale odkad jest braciszek, wola nocami tate
wiec jak tata jedzie w delegacje to mama ma przesrane bo lata od jednego do drugiego dzieciaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Filonka
zdrówka dla Taty

Uff.. wreszcie udało mi się młodą uśpić.
4 próby zasypiania i rozkopywania się, przewracania na boczek, łapania za szczebelki i ochraniacz i dźwigania się by wstać.
Skubana do perfekcji opanowała gibanie się na czworaka i wstawanie.
Dziś miała dzień doskonalenia kosi-kosi i stania na czworaka właśnie.
Prawie wcale spać nie chciała, a jak usnęła to po godzinie ją szurnięty pies teściów obudził. Ehhh..:/
Taka durna i rozszczekana bez powodu jest ta Yoka, że czasami mam ochotę ją udusić, choć generalnie psy uwielbiam.

Zmęczona jestem, więc idę pod prysznic i wskakuję do łóżeczka.
Trzeba z wolności w sypialni korzystać he he he
Wczoraj się złapaliśmy na tym, że rozmawiamy szeptem, a ja w nocy się budziłam i brakowało mi obok Lenkowego łóżeczka:-(
Wiem jednak, że eksmisja była konieczna i byłą słuszną decyzją;-)

aniam - zagłosowane!

Filonka - zdrówka dla Taty życzę!

aniam - zaglosowane, ale nie chce mi sie w to zaglebiac... o co tam kaman? co to za konkurs?, albo moze od razu napisz co tam chcesz wygrac? i powodzenia!

Tam jest ok 120 nagród jest ranking i te osoby na które jest najwięcej głosów wygrywają a banery można wstawiać wszedzie w necie . reklamować się żeby na ciebie kilkali he he .
Klikac chyba nawety co kilka minut można z tego co zauważyłam
A tak z ciekawości wystartowałam , bo nigdy w żadnym w necie nie brałam udziału

elvie - pewnie że lepiej teraz a nie jak bedzie kumata i zacznie protestować :)
Ja Szymka wydelegowałam jak miał 8 miechów Ole jak miała 4 he he .

Kwiatek - znam ten ból . SZymek się rzadko budzi ale potrafił czasem przyleźć tylko po to żebym go odprowadziła spowrotem . niby chwila a jednak szlag trafia . Wracaj nam szybko na farme

reklama
Aniam masz racje- da sie znow zaglosowac, wiec do dziela dziewczynki niech nasza aniam wygra ta z 120 nagród

A ja wam tu będę przypominała he he :)

Szymek nie chce spać i wzywa tate na ratunek he he .
Moja teściowa jutro jedzie do szpitala , oj mały bedzie tęsknił za nią :( bo tak to juz od rana wstawał i baba musiała byc odwiedzona

Do góry