reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się niedzielnie i znikam. Jedziemy z Matim na spóźnionego mikołaja. Moje dziecko tak uwielbia dzieci, że jak tylko ma z jakimś do czynienia do raczkuje za nim krok w krok. Szkoda, że zawsze trafia na zbuntowanych dwulatków! Miłej niedzieli...

reklama
Witam:-)

Judysiu - modlę się o spontaniczną regresję dla Zosieńki. Dzielna z Niej dziewczynka!

My wczoraj zrobiliśmy Lenie długo planowaną eksmisję z naszej sypialni. Zasnęła w swoim pokoju momentalnie, obudziła się o 2.00 i do 4.00 nie mogła zasnąć. Masakra. Już myślałam, że się poddam i ją znów do sypialni przywiozę, ale ostatecznie dałam radę, a spanie nadrobiłam ranem, jak się dziadkowie wnusią zajmowali. Mam nadzieję, że dzisiejsza nocka będzie już lepsza.

Teraz siedzimy i oglądamy "Kuchenne Rewolucje":-)

Rosołek się pichci, mielone gotowe, tylko kaszę dogotować i będzie obiad;-)

Miłej niedzieli!

- Od przeczytania tych informacji mam swoje nowe najulubieńsze słowo :" spontaniczna regresja" rzadko ale zdarza się że choroba znika bez stosowania leczenia! -
judysiu - tez mi sie to od razu w oczy rzucilo i tego wlasnie wam zycze, Zosia wyzdrowieje!! wszystkie tutaj w to wierzymy i sie modlimy

Jeny Justa to załatw te zakupy i za mnie, ja chętnie za nianię porobię. Ja nienawidzę zakupów, a przed świętami to już szczególnie, jak tylko wchodzę do marketu agresor mi się włącza.
dawaj tu do mnie do niemiec to sie pozamieniamy hihi, tylko troche wiecej kaski tu potrzeba, drogo sie tak zrobilo ze szok:szok:, powoli tez mi sie agresor chyba wlaczy jak te ceny widze... ale czekam na przeceny i wtedy wpadam w szal...:-):-p

Judysia trzymj sie dzielnie- Zosia MUSI wyzdrowieć!!!!

Ja witam troche zmieta po wczoraj i jakoś wyjątkowo śpiąca...BYło super i wreszcie sie rozerwałam :)
Mała dziś troche upierd więc niebardzo daje odpocząć ale zdrowieje nam wreszcie- gorączki nie ma od 3 dni a i z kaszlem lepiej-oby wreszcie sie skończyło!

Wronia- udanych zakupów- a pierniczki to takie jak rok temu? pamiętam fotke z Weronisią jak robiłaś :)

Elvie- 3mam kciuki zeby mala zaakceptowała przeprowadzke szybko!

Justa-w Pl tez drogo nie przejmuj się..nie wiem jak te Święta ogarnąć...

uciekam bo Juli marudzi

hejka
wrocilam do domu.
z tata roznie, raz lepiej raz gorzej. nie wiadomo kiedy wyjdzie. ale iadomo ze po nowym roku bedzie mial zabieg polegajacy na poruszeniu pradami serca by przepchac zakrzep w miesniu sercowym.
dziekuje za wsparcie i za zyczenia zdrowia.kochane jestescie :)

mały mnie wykancza, wogole prawie nie spi w dzien moze ze 2 razy po 15 min, dluzej go usypiam niz spi.:///
wogole maruda zebowa chyba....

judysia- zdrówka dla Zosi. dobrze ze zniosla spokojnie pierwsza dawke chemii. bedzie wszystko dobrze. mała nnapewno wyjdzie z tego. modle sie o to.by jej usmiech dał Wam siłe.

Od przeczytania tych informacji mam swoje nowe najulubieńsze słowo :" spontaniczna regresja" rzadko ale zdarza się że choroba znika bez stosowania leczenia!

Ja rowniez na to zwrocilam uwage.
Cuda sie zdarzaja. Mialysmy juz taki jeden tu na kwietniowkach - dziewczyna zaszla w ciaze pomimo choroby i zerowych szans prognozowanych przez lekarzy.
Wierze, ze i w Waszym przypadku stanie sie cud.

Konstancja obudzila sie z nowym zebulkiem, a chwile temu zastalam ja stojaca w kojcu :D Alez te dzieci szybko rosna i sie zmieniaja. Wczoraj mialysmy niezapowiedziana wizyte meza ciotki i kuzynki - strasznie fajne babki :D

Witam sie i ja dzisiaj. Dzisiaj mieliśmy strasznie zabiegany dzień, latalismy wkolo po sklepach az w koncu pojechalismy do centrum handlowego. Chcielismy tesciom na święta mikrofalówke kupic i niby jest duzo ale nic konkretnego. Za to kupilismy misia z fundacji tvn i ubranka Antoninie, nam i kilka prezentow a jutro małż ma wolne i znow zakupy. Jutro tez oddajemy laptopa na gwarancje takze bede od was odcieta, ale sprobuje was podczytywac. Nadrobie jeszcze wieczorem.
A no i gratulacje Konstancja :)

U nas dziś dzień lenia , nie robiłam dosłownie nic i dobrze mi z tym , na zakupach żadnych też nie byłam
Jutro teściowa na tydzień do szpitala jedzie a mąż cały tydzień w domu bedzie .

Prosze klikac w mój link na dole :)
Pierwszy konkurs w jakim startuje he he .

reklama
Do góry