Katik
...jestem mamą...
Ja tez jestem w szoku tej zmiany po MM. Spi 8-9 godzin, budzi sie na 160 ml mleka, i idzie spac poki budzik Ł nie zadzwoni o 7.30.ja tylko chcialam napisac, ze mm to boski wynalazek. dziecko mi w nicy spi 7h bez budzenia sie na zarelko. Szuka wprawdzie cycusia, ale pewnie i o nim niebawem zapomni.
Wspolczuje, szczerze.Zaczne od tego że do niedzieli mam na głowie teściową! M i jego siora zrobili mi taki numer żeby mamusi ulzyć po pogrzebie- tyle, że jedno i drugie w pracy a ja mam mamunie bawić
Ja swoja mam od 18 grudnia na glowie, na cale swieta. Dzien w dzien , 24h/ dobe przez 10 dni! Oszaleje chyba!!!!!!!!!!!!
Zdrowka dla Julenki!
ja wczoraj z puszka Tyskiego szalalam. Pierwsze trunkowanie od 1.5 roku. Wypilam 3/4 kufla i tak mnie zmoglo, ze jak Pola o 5 o mleko zaczela stekac, to dlugi czas ja ignorowalam myslac, ze snie! Zgroza!A, glowa mnie boli. Wczoraj nadrabialam zaleglosci w tequili, ale wczesnie poleglam :/
U nas nic nowego. Bylam dzis na kontroli z wysypka, niby poprawa, ale ogolnie jeszcze kiepsko. Dostalam mocniejsze sterydy, i zakaz dotykania Poli po posmarowaniu.
:----------(
Ostatnia edycja: