reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej
my po spacerku. narazie tylko sie witam.pozniej nadrobie.
noc do d....y. maly co godz sie budzil i nie zeby plakac czy jesc tylko skakac po luzeczku. i w dzien tylko godz pospal. jestem padnieta.

Dziewczyny mam mega prośbę która jest z okolic Olesna? Jak tam wyglądają drogi?? Maż miał wracać przez Łódź ale na rmf24 znalazłam że łódź totalnie zatkana jest ... jak jest w rzeczywistości.. Prosze o szybką odpowiedź bo mąż musi w razie czego jakiejś innej drogi do domu szukać zeby nie utknąć

Agnieszka, kup mu CB na gwiazdkę :-)

i sie witam...

zime mamy :-), zebow nadal nie i wcale nam do smiechu, bo noce coraz gorsze :-(...

lece o siuskach poczytac, dozo....

Joł joł joł- mroźne joł...widzę że zima zawitała wszędzie- u nas też sporo na minusie i od rana sypie sypie i końca nie widac...Ledwo co się do pracy dostałam bo jeszcze jakaś zamieć mieliśmy w gratisie:) Na szczęście jutro mam wolne.
Widzę że o większość tematu to kołdry i kocie szczoszki- kota nie mam, kołdre mam całkiem nie zła i jest ok:)
Mały mi własnie padł na drzemke, mam nadzieje ze zaraz się obudzi bo nie uśmiecha mi się potem z nim walczyc do 22
lece na reszte watków :)bay

reklama
Hej, hej;-)
Dziadka nam dzisiaj do domu wypisali, więc w domu radość, ale na krótko. W sobotę jedzie do szpitala do Legnicy, ma tam załatwioną salę i badania specjalistyczne.
Lenka super grzeczna, ale nadal nie śpi. Po kąpieli na huśtawie zrobiła olbrzymią qpę i teraz się na bujaku buja bawiąc stopami - ostatnio to jej ulubione wieczorne zajęcie. Przy okazji jak się na nią spojrzę to sprzedaje mi zabójczo piękne uśmiechy - zalotnica jedna:-)

Do góry