reklama
Zazdroszczę!! Pewnie spała tak długo, bo umówiła się z Lenką, że się wyśpi za obie i w związku z tym Lena już nie musiała spaćCud normalnie. Kostka wczoraj spala od 18:30 do 22:30 i od 23:30 do 6:30
Dziękuję za troskę i pamięć.
Postaram się częściej odzywać
Cieszę się ze maluchy już lepiej śpią -ja zawsze budzę się z lękiem jak Ala śpi do rana nie potrafię się przyzwyczaić...
Jeśli chodzi o tarczycę to mam nadczynność i cóż -leczenie.
Miłej nocy mamusie i dzieciaczki
A kołdrę spinaną też mam -reeewela -dla zmarźluchów super
Postaram się częściej odzywać
Cieszę się ze maluchy już lepiej śpią -ja zawsze budzę się z lękiem jak Ala śpi do rana nie potrafię się przyzwyczaić...
Jeśli chodzi o tarczycę to mam nadczynność i cóż -leczenie.
Miłej nocy mamusie i dzieciaczki
A kołdrę spinaną też mam -reeewela -dla zmarźluchów super
Elvie ale się uśmiałam!!!
Moja szwagierka też ma Lenkę (ma 2 miesiące) i sypia im ostatnio po 7 godzin w nocy i w dzień ze dwie. Maja w tym wieku spała z 18godz więc różnica jest ogromna, ale twoja Lenka generalnie tak kiepsko nie sypia więc nie jest źle ))
Moja szwagierka też ma Lenkę (ma 2 miesiące) i sypia im ostatnio po 7 godzin w nocy i w dzień ze dwie. Maja w tym wieku spała z 18godz więc różnica jest ogromna, ale twoja Lenka generalnie tak kiepsko nie sypia więc nie jest źle ))
Kittek, no moja Lena śpi tak kiepsko tylko jak ząbki się przebijają. Przy dwóch dolnych wychodzących równocześnie zarwała 3 noce, a teraz idą górne i dziś trzecia noc do zaliczenia. Mała właśnie padła - uff.. Mam nadzieję, że limit nieprzespanych nocy się szybko wyczerpie;-) Profilaktycznie sama zaraz zmykam pod prysznic i lulać. DobranocElvie ale się uśmiałam!!!
Aniam pod kołdrą z pierza... cholera zastanowie się nad tym co ty mówisz... i ciepło jest pod nią?? bo ja zmarzluch jestem...
Aga ja jestem zmarźlak i do tego mieszkam w domu gdzie jest zimno obecnie mamy 20 stopni . I naprawde jest mi ciepło .
Już szukam
Do tego ja bardzo lubie te kołdry bo one sztuczne i można je prać latem czesto prałam i na słoneczko w zime rzadziej ale jednak też piore .
jest ich sporo
one sa oznaczone skalami ciepła . ta ma np 1plus 3 ta jeden na lato 3 to ciepła
IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | IKEA 365+ MYSA | Kołdra, skala ciepła 1+3
IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | MYSA RÖNN | Kołdra, skala ciepła 1+3
IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | MYSA STRÅ | Kołdra, skala ciepła 1+3
ja mam tą za 129 zł tam się włazi i można sobie wybrać inne wymiary .
ogólnie mamy wszystko do łóżek z ikea.
Mate na materac , całe łóżko , kołdry poduszki pościel . Ja lubie te rzeczy i cenowo nie zwalają z nóg kazdy znajdzie coś co mu pasi cenowo
aniez
Fanka BB :)
Ewka- i jak egzamin? Kciuki byly zacisniete :-)
Agnieszka- rozpinana koldra jest super. Mozesz ja tez dostac w Jysku.
Elvie- nie zazdroszcze przezyc!
13x13- ja tam sie szybko przyzwyczailam do przespanych nocek Mlodszy pada o 19:00 i wstaje o 7:00, Starszy pada o 19:30 i wstaje o 6:30 (do przedszkola, w weekend spi dluzej).
ZImy cd., ale fajnie jest :-) Kubie sie podoba, na sanki chodzi :-)
Elvie- nie zazdroszcze przezyc!
13x13- ja tam sie szybko przyzwyczailam do przespanych nocek Mlodszy pada o 19:00 i wstaje o 7:00, Starszy pada o 19:30 i wstaje o 6:30 (do przedszkola, w weekend spi dluzej).
ZImy cd., ale fajnie jest :-) Kubie sie podoba, na sanki chodzi :-)
ja mam ja mam taka jest boska!!!!!!!!!!!!! w sumie to jeszcze śpię pod jedną warstwą i mi cieplusio ale niebawem trzeba będzie dopiąć drugą.
u nas dzisiaj nie padało za to mróz przypomniał o sobie.
hej dziewczynki
Aktualna prognoza z Białegostoku -15'C, Lekki śnieżek, Wiatr wsch. o prędkości 29 km/h, Wilgotność: 64% ogólnie mówiąc piździ jak w kieleckim ;-)
my już od miesiąca śpimy pod podwójną kołdrą bo ja jestem straszny zmarzlak. Puchowej nie mogę mieć w domu bo jestem okropnie uczulona na pierze i dla mnie spanie pod taką kołdrą to wyrok śmierci.
Wczoraj robiłam na obiad karkówkę z kapustą kiszoną jest przepyszna lece wstawić przepis na kulinarnym :-)
Aktualna prognoza z Białegostoku -15'C, Lekki śnieżek, Wiatr wsch. o prędkości 29 km/h, Wilgotność: 64% ogólnie mówiąc piździ jak w kieleckim ;-)
my już od miesiąca śpimy pod podwójną kołdrą bo ja jestem straszny zmarzlak. Puchowej nie mogę mieć w domu bo jestem okropnie uczulona na pierze i dla mnie spanie pod taką kołdrą to wyrok śmierci.
Wczoraj robiłam na obiad karkówkę z kapustą kiszoną jest przepyszna lece wstawić przepis na kulinarnym :-)
reklama