+ Vat :-)
Dobry wieczorek!
Niewiele naskrobałyście, a i ja chyba też się wiele nie dołożę, bo od wczoraj prąd nam wyłączają od 9 do 14. Nie mają kiedy wymianiać słupów tylko akurat zimą! Kuchenka na prąd, piec bez prądu też nie działa więc ja i głodna i wyziębiona do 14. I bez porannej kawy. Ale i pozytywy tej sytuacji znalazłam - zrobiłam porządek w papierach!!!
2 lata się zabierałam za to. A jaka lekka się przez to czuję :-)
Dziś Adaś miał okazję zobaczyć pierwszy śnieg. Co prawda, jak Kamisia wspomniała ,plucha, ale jak śmiesznie obserwował przez okno co się dzieje.
Pozdrawiamy e-ciocie
U nas dzis zimny wieczor. Ogrzewanie wysiadlo, albo bojler sie spierdzielil, albo nie wiem co. Rano bylo ok, jak wrocilam z miasta zaskoczyc nie chcialo , do agencji dodzwonic sie nie moglam no i zostalismy na noc bez ogrzewania! FUCK!
Dobrze, ze nadole kominek troche ogrzeje, a u gory wlaczam i wylaczam co chwile Polci farelke.
Witam i ja, nareszcie na swoim!!!!!!!:-)
Moja mała szogunka dopiero 5 minut temu zasnęła, a siostra M. ma dzisiaj imieniny i przyleciała z ciachem, więc lecę na dół świętwać dziękując przy okazji temu, kto nianię wymyślił.
Jutro mam wolne, więc będę Was nadrabiać.
Dobrej nocy!
Tez dzis swietuje imieninki
Wlasnie ukroilam sobie i Ł potezny kawal sernika
Robie sie nieznosnia, wszystko mnie drazni i irytuje. Oszaleje z tymi hormonami, a przy okazji wszyscy ze mna. Wczoraj oberwalo sie tesciowej przez telefon, Ł zbiera notorycznie, a dzis obca baba w toalecie.
Ale jak sie nie wkurzyc, skoro wchodze do wc przeznaczonego dla rodzicow z dziecmi, i musze czekac bo jakas pinda bez dziecka zajmuje go na dobre 5 minut przede mna.
Wiec gdy wyszla z kabiny ja do niej z pretensjami : a gdzie masz dziecko? Nie mam, odpowiada. Wiec jej nie omieszkalam uswiadomic, ze to jest toaleta nie dla niej, i nastepnym razem ma pojsc do normalnej damskiej. Oczywiscie ton do milych nie nalezal. Baba sie oburzyla i wyszla mruczac pod nosem. A w domu Ł mnie operdzielil, ze durna jestem pozwalajac sobie na takie cos, bo nie wiem na kogo trafilam, a dosyc codzien czytamy o morderstwach i pobiciach w naszym miescie. Fakt, ale ja wlasnie z tych co jezyka za zebami trzymac nie umieja.
Na przystanku autobusowym tez grzecznie pannicy zwrocilam uwage, ze ma spadac na koniec kolejki, a nie wpychac sie w polowe. Wszyscy moga stac to i lalunia moze.