M
Mka10
Gość
Joł
U nas dzień jak codzień mały dzis był znowu w klubie malucha , poleciał tam jak na skrzydłach , ciesze się , że tak mu się podoba . Mała za to dziś dała czadu i od 4 już jej spanie nie pasiło .. wwrr ..
ciekawe kiedy ja prześpie wkońcu całą noc , bo narazie marne na to widoki
super że się Szymuś tak fajnie przyjął, a mama może trochę odpocząć choć od jednego:-)
a to pewnie dla tego że się rodziłam w grudniu
no i idę do pracy od stycznia. dogadałam się z koleżanką i daje mi umowe na pół etatu, może nic wielkiego ale zawsze jakis grosz wpadnie do portfela.
kurde byłam wczoraj w tesco i ja tych sławnych michałków ani widu ani słychu :-(
gratuluję pracy!!
Dzisiaj w okolicach poludnia polskiego czasu, wiec jakos tak bladym switem w Meksyku, moja kuzynka urodzila core. Kuzynce w nocy odeszly wody, pojechala wiec rano do szpitala, a lekarze stwierdzili, ze jeszcze troche potrwa cala sprawa, bo akcja jeszcze sie nie zaczela, a ona zadnych skurczow nie odczuwala. Byl to jakis 39/40tc, wiec czas. Kuzynka miala uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. Az tu nagle jak nie rypnelo i pol godziny pozniej urodzila sie dzidzia. Nie ma to jak porod ekspresowy.
zazdroszczę... niech sie mała zdrowo chowa!
Heloł
u nas bez zmian, poza moimi mega wariujacymi hormonami. Czuje sie jak baba co menopauze przechodzi (nie przechodzilam, ale tak mi sie wydaje, ze tak sie mozna czuc )
uderzenia goraca, i zimna, zawroty glowy, wymioty, i kiepskie samopoczucie.
Wysypka minimalnie lepiej, ale jeszcze dluga droga przede mna....
jakby nie to ze ostatnio pisałaś o @ to bym zapytała czy teścik robiłaś... trzymaj się, mam nadzieję ze jak najszybciej się to uspokoi i zaległe najlepszego imieninowego!!
Aniez gratki dla "pełnoprawnego" przedszkolaka:-)
Salamandra wszystkiego najlepszego, w tak pięknym wieku to tego Vatu nawet odliczać nie trzeba:-) i zęboli Adasiowi gratuluję, my tyż mamy 8 i spokój jak na razie...
ella też się zgadzam z dziewczynami, spróbuj wyluzować trochę z dokarmianiem, przez te cyrki z jedzeniem to tylko wstrętu na dobre nabierze, mój smok też przybiera około 300 na miesiąc a jest młodszy i wielkolud i szamie wszystko i zawsze
filonka bardzo sie ciesze że znalazłaś sposób na K i że tak fajnie teraz spi!
a ja się delektuję ciszą, jeden w przedszkolu, drugi u babci, trzeci pracuje a ja piję sobie kawkę, próbuję się dobudzić i trzeba się bedzie cUś pouczyć...
miłego dzionka!!