reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
poranne dzień dobry - Julka spi, więc mam chwilkę dla siebie :)
u nas za oknem szaro, brudno, i pada - mgła nad polami się unosi i jest jakoś tak nostalgicznie

Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis na kulinarny wstawiaj! Ja mam aronii od zarąbania i jedyne co mi przychodzi do głowy to mrożenie tego ustrojstwa i zajmuje mi to pół zamrażarki....
musze autorke podpytac, bo ja tylko pije:-D
ale popieram Aniam, zrob sok- jest mega dobry! JA Sebkowi od niedawna daje zamiast tych soczkow i herbatek ze sklepu i pije duzo chetniej:-)

witam sie i znikam skonczyc sprzatanie zanim malz z pracy wroci, bo na zakupy potem lecimy. milej soboty zycze:tak::-)

Agnieszka - sok z aronii zrób

musze autorke podpytac, bo ja tylko pije:-D
ale popieram Aniam, zrob sok- jest mega dobry! JA Sebkowi od niedawna daje zamiast tych soczkow i herbatek ze sklepu i pije duzo chetniej:-)

witam sie i znikam skonczyc sprzatanie zanim malz z pracy wroci, bo na zakupy potem lecimy. milej soboty zycze:tak::-)

A jak robicie taki sok?? I czy można zrobić go z zamrożonych wcześniej owoców?? Bo na razie to aronie dodaję do kompotu jak gotuje... a dzisiaj wyjęłam z kompotu jabłko i kilka aronii właśnie i potraktowałam aronię blenderem do deserku dla M. Ale wcinał :-D

Hej hej

U nas powolne oswajanie z butla. MM nie wchodzi wcale, ale kaszki przez butle ida. Wiec nie ma totalnej masakry.

Tatusia zaraz oddelegowujemy na zakupy, bo ja niewyjsciowa jestem. I lenistwo , lenistwo, lenistwo.....

Milego weekendu!

Katik, a Ty odstawiasz cycusia na dobre ?

Bry,
no widzę, że u wszystkich dziś sprzatająco...dół zrobiony, teraz jeszcze góra, ale czekamy na tatusia, bo już mi się skończyły pomysły jak zabawiać marudę, aby tylko posprzątać !

miłego dnia !

reklama
Hej:-) witam się i zmykam. Jedziemy z Weroniką na spotkanie z dziewczynami z Bydgoskiego bb:-), a chłopaki zostaja w domku...Pa

Do góry