reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dziewczyny dzięki za 3manie kciuków... obudziłam się rano z bólem gardła i w ogóle jak dętka się czułam... do tego na rozmowie zapomniałam podstaw... normalnie wstyd... ale oczywiście jak tylko wyszłam to wszystko sobie w głowie odświeżyłam... jestem taka zła na siebie... heh...

maonka dzięki za przepisy na kulinarnym :-)

kamisia zazdroszczę sylwetsrowych planów... my tak jak nata pewnie w domu spędzimy, albo jak się uda to pojedziemy do znajomego... nie stać nas na innego sylestra... :-(

gosiek dziewczyny dobrze Ci piszą!! Każdy czasami ma dość... i nie znaczy toże jesteś złą matką... Powiem Ci że ja się boję zwolnić tempo bo wtedy pewnie też mnie dopadnie taki moment jak u Ciebie.

ewka cytrynóka robi się dwa dni... ale najpierw muszę spiryt odebrać...

Katik jednoczę się w depresji

reklama
Uff.. wyspałam się, popijam herbatkę, wcinam ciacho orkiszowe i mi dobrze:-)
A miałam się odchudzać.. Ja to chyba nie potrafię. Poza tym tłumaczę się sama przed sobą, że przecież karmię.
Nauczyłam się z pod pachy Lenie prawego cyca podawać i ssa! Mam więc mleko w obu i się cieszę, że może do roku uda nam się współpracować i maminym mlekiem młoda karmić.

Dobry wieczór!!
rany... ja się tu już planów sylwestrowych doczytałam!!! :-) Super.
A przed tym Święta :-(... Uwielbiam, ale świadomość wydatków doprowadza do przygnębienia

elvie gratuluję ukończenia remontu :-) Ze schodów zadowolona??? ;-)

filonka trzymaj się
gosiek przede wszystkim spokojnej i szybkiej podróży

Pozdrawiam Was serdecznie. Ciepłego i dłuuugieego wekendu

już chyba nie mam grypy żołądkowej- zjadłam miskę ogórkowej, marsa i wypiłam herbate grzańca i mi lepiej...Głodna byłąm bo cały dzień miałam stracha jeść ...
Młody śpi, stary bierze szałer więc i ja zaraz tyż pójdę myju myju i cuda na kiju i chyba zamelinuje się już w wyrku:)

Witam wieczorową porą;-)
Mała dziś zasnęła jak u siebie, po kąpieli dostała 2 cyce, nie musiała nic dopijać, odłożona do łóżeczka przewróciła się na boczek i zasnęła. Już godzinkę śpi, więc pewnie wstanie o 1.30 :-)

E.Salamandra - schody dębowe, piękne, ale nerwów i kasy nas tyle kosztowały, że jakoś nie potrafię się z nich nawet cieszyć:-( No i teraz jeszcze ta obowiązkowa przeprowadzka.. Latem byśmy gdzieś pojechali a teraz to pogoda już nie zachęca.

a właśnie... a propo cytrynówki... brat mi załatwił spirytus... 5l za 110pln :-D będę pędzić cytrynówę :-D
u nas kroluje "nalewka babuni" z aronii - palce lizac. Chociaz ja juz nie za bardzo jej smak pamietam, ale odbije sobie jak juz bede mogla:tak::-p

dzisiaj mieliśmy wizytę w poradni ryzyka - Julka waży 7540 i mierzy 74 cm :)
to masz agrabniutka dziewczynke! super:-)

No właśnie... przyszłam do pracy, pacnełam druga kawę i co? I dalej śpię, tyle że z otwartymi oczami :-(
Barteq pospał sobie do 7:00 (od 19:00) jednym ciągiem, więc teoretycznie mieliśmy kiedy odpocząć, ale chyba to przesilenie jesienne mnie wykańcza :-(
12godz spal ciagiem??!!:szok::szok::szok: to tak sie da? musze Sebkowi to powiedziec, bo on chyba biedak mysli ze 3 to juz max:angry::-p

aniez zazdroszczę ci tych przespanych nocy mój zjadł wczoraj o 9 wieczorem potem o 12.30 a potem o 4 i pomimo że spaliśmy do 7.05 to i tak jestem zmęczona nie mogę się doczekać kiedy ten mój berbeć prześpi całą noc
lacze sie w bolu nieprzespanych nocek:-(

już chyba nie mam grypy żołądkowej- zjadłam miskę ogórkowej, marsa i wypiłam herbate grzańca i mi lepiej...Głodna byłąm bo cały dzień miałam stracha jeść ...
Młody śpi, stary bierze szałer więc i ja zaraz tyż pójdę myju myju i cuda na kiju i chyba zamelinuje się już w wyrku:)
jakby nie to, ze pan tata tez to mial, to powiedzialabym ze Antolkowi sie chyba rodzenstwo szykuje;-) dobrze, ze Ci lepiej:tak:

a u nas lipa na maxa. Seb nadal chory, dzis znowu u lekarza bylismy, dzis innego. Dostal 2 nowe syrpy. Osluchowo wszystko ok, ale kaszel i katar nadal nam towarzysza, a najgorzej jest w nocy. Juz 3 nie przespal a my z nim:-( do tego cos mu sie poprzestawialo w tej malutkiej glowce i zamiast chodzic spac po kapieli tak jak kiedys, to on czuwa do 22-23 a potem spi do 9-10 rano! wiec niby wychodzi na to samo, ale troszke mi te godzinki nie odpowiadaja:no: no porąbało go chyba kompletnie! Ja ledwo juz na oczy widze, a on bawi sie w najlepsze. Sz spi, bo przed 5 wstaje do pracy, tez sie biedak nie wysypia. No nic, moze dzis bedzie lepiej po tych nowych specyfikach...

ps- czy mi sie wydaje czy 13 dawno nie bylo?

acha, moj szkrab ma dzis 7miesiecy (kiedy to zlecialo?) i z tej okazji zaczal sie "podciagac" do kleczenia! czyli lapie sie lapkami czego tylko moze i podnosi. Narazie lapie sie tylko poziomych rzeczy jak np sofa albo pufa, ale jak odkryje ze pionowych tez mozna, to dopiero sie zacznie. ale siadac to on chyba wogole nie ma zamiaru:no::-p Aha, a z tym kleczeniem to mnie dzis wystraszyl nie ma zarty, bo zastawilam mu wyjscie z pokoju 2 pufami, coby mi sie na przedpokoj nie wydostal i poszlam cos w kuchnie robic a on sie bawil. Nagle cos podejrzanie cicho sie zrobilo wiec ide spr o co kaman. Patrze, a on wystaje zza pufy i sie smieje! myslalam, ze zawalu dostane, bo chwial sie jeszcze na tych swoich kolankach, ale utrzymal sie, nie polegl - silacz moj kochany:-D

Ostatnia edycja:
maonka dzięki za przepisy na kulinarnym :-)
Nie ma za co. Też muszę je zrobić na święta, jak przyjadą goście. A kiedy ja skosztuję tych pyszności? Hm, chyba za 2 lata, jak już urodzę drugie i przestanę być czynnym barem 24 na dobę. Pozostaje mi lech bezalkoholowy i karmi :dry:

reklama
u nas kroluje "nalewka babuni" z aronii - palce lizac. Chociaz ja juz nie za bardzo jej smak pamietam, ale odbije sobie jak juz bede mogla:tak::-p

Aga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis na kulinarny wstawiaj! Ja mam aronii od zarąbania i jedyne co mi przychodzi do głowy to mrożenie tego ustrojstwa i zajmuje mi to pół zamrażarki....

Witam w sobotni poranek... i spadam sprzątać a potem jest czas dla rodzinki... pewnie się jeszcze pojawie ale nie wiem kiedy ;-) miłego dnia

Do góry