reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aga, Basia- moje oba chłopaki na tym etapie przesypiały nocki... nie wiem z czego to wynika... może z tego, że tatuś do nich w nocy chodził, jak się wybudzali i usypiał i tak się nauczyli... no jest to luksus, bo lecą ciągiem te 12 h.

O soku z aronii się nie wypowiem, ale piłam robiony przez babcię i dobry był (a jaki zdrowy!).

Elvie- dobrze że schody gotowe i nie zeszło Pieczarce do wiosny!!!

Katik- długo karmiłaś Polinkę, a że sytacja Was zmusiła... trudno... Pola da radę :-)

U nas chorobowo, więc nie będę się rozpisywać... uciekam na śniadanko :-D

reklama
Niestety, choroba mnie zmusila.

Wczoraj rano cycus byl po raz ostatni:-:)-:)-:)-(
Bylo - nie bylo 8 miesiecy sie karmilysmy wylacznie maminym mleczkiem. Dla mnie i tak to mega sukces, jakos w te swoje piersi nie wierzylam.

ech Katik, no 8 miesięcy to naprawdę szmat czasu....ja też już się zastanawiam jak to zrobić aby małą odstawić, ale mnie karmienie jest trochę na rękę, bo krócej godzinę pracuję...ale u nas H je tylko raz dziennie moje mleczko i w nocy 2 razy...
mam nadzieję, że Polinka szybko załapie MM, trzymam kciuki aby było dobrze :-)
Zdrówka Ci kochana życzę, mam nadzieję, że nic poważnego u Was się nie dzieje (może nie jestem w temacie, bo nie wszsstko dałam radę nadrobić)...

pozostałym chorowitkom też duuuużo zdrówka...

Gosiek, dobrze, że dotarłyście szczęśliwie....

i dzień dobry...

ja dziś pospałam, bo tatuś miał dużur i o 6:30 tym razem On wstał :-) ja wstałam 10 min temu :-)

spadam śniadać,

do miłego napisania !

P.S. zjadałm kg białych michałków i tęsknię za nimi jak szalona...nic nie pomaga tłumaczenie, że tyłek rośnie....Elvie, to wszystko przez Ciebie !!!

monia, a kto Ci każe w pracy mówić, że już nie karmisz ?? jak dobrze, że ja nie mam gdzie pojechać po te białe michałki...

Katik 3mam kciuki za butelkowanie.

Aga dołączam się do grona chorujących... dzisiaj 3 dzień mnie łamie... dzisiaj niby gardło już nie boli, ale czuję że zeszło mi na oskrzela i na zatoki oraz węzły i migdałki... póki co moich facetów nie zaraziłam... :-)

Witam się słonecznie niedzielnie i po meczu hokeja idziemy na spacer i głosować :-)

dzien dobry niedzienie:-) Mlody dzis zaszalal i obudzi sie tylko 3 razy w nocy:tak: na szczescie kataru juz nie ma, ale kaszel jeszcze zostal :-(
Seb od rana cwiczyl kleczenie i tak sie biedak zmachal, ze juz prawie godzine spi, a to dluuugo jak na niego:-D
ide cos na zab wrzucic. milego dzionka zycze:-)

witam wyspana moje dziecko zrobiło dzisiaj nam prezent obudziła się o 8:30 i przez godzinę leżała w łóżeczku i zajmowała się sama sobą już dawno tak długo nie spałam :-)

narobiłyście mi smaka na te michałki ;-)

gosiek super że doleciałyście całe i zdrowe !!

katik jak tam po lekach jest już trochę poprawy ?? jak się czujesz?

monia kici ma rację możesz troszkę pościemniać;-) kto ci udowodni że już nie karmisz?:-p
aniez zdrówka życzę <tuli>

nie wiecie co z filonką jak się czuje??

katik 8 miechów to zupełnie wystarczajaco dla Polci wiec sie nic nie martw, najlepsze co mogłaś jej dać dostała, teraz musisz zadbać o siebie!

gosiek super ze już jesteście na miejscu i że się odezwałaś, mam nadzieję że jak będziecie wracać to będzie lepiej!

aniez Kubusiowi już całkiem przeszły te wymioty??

zdrówka dla wszystkich chorujących

też się zastanawiam jak filonka...

w ogóle to heloł:-)

u nas dziś rodzinnie, byliśmy głosować, babcię nawiedzić a teraz robimy obiadek...

miłej niedzieli!!

reklama
Witam niedzielnie
Cały weekend siedzieliśmy z Alicją same w domu, ale jakoś nie miałam weny pisać.
gosiek26 Lot nie do pozazdroszczenia. Może w drugą stronę będzie lepiej. A czemu tak późno lecieliście. Nie lepiej było w dzień? To teraz miłych spotkań z rodzinką. Pewnie wszyscy bliscy już chcieli poznać Ami.

Katik najważniejsze teraz, żebyś pozbyła się tego świństwa. Dzieci podobno lepiej znoszą odstawienie od piersi, niż my. Polka pewnie raz dwa przestawi się na MM. Powodzenia

witam wyspana moje dziecko zrobiło dzisiaj nam prezent obudziła się o 8:30 i przez godzinę leżała w łóżeczku i zajmowała się sama sobą już dawno tak długo nie spałam :-)
Takie poranki to mogą być codziennie :-)

Kusicie tymi michałkami, dobrze, że mam 15 km do sklepu w którym mogłabym je znaleźć. Więc obejdę się smakiem.
Chorowitki dużo zdrowia. A po chorobie łykajcie codziennie rutinosorbin. Wtedy, nic Was nie złapie

Do góry