reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosiek - ja tak ki;lka razy przećwiczyłam Ole może nie liczyłam tych minut ale kilka razy się podarła troszkę w łózeczku , nic się jej nie stało a teraz zaspypia sama ( bo miała taki okres że nie chciała ) Z SZymkiem kilka razy też tak zrobiłam

reklama
Witam:-)

Niestety nawet nie mam kiedy zajrzeć... wieczorem jak położę dziewczyny to mąż okupuje a rano jak mam na 11 to nie wyrabiam z domowymi pracami... do tego jeszcze kryzys powrotu do pracy...:sorry2: nie wiem kiedy się z tym wszystkim ogarnę...
Nie wiem czy nie przechwalę, ale co tam... Justka miała problem z zaśnięciem wczoraj wieczorem.... za to dzisiaj zrobiła niespodziankę... cycusiała o 7 a wstała po 10:cool2:

Z tego co pamiętam...

Kwiatuszku, rzeczywiście sobie wykrakałaś @...:-D
Elvie,no wreszcie "fachowiec" zakończył swoje dzeło:-p
i jak tam przeprowadzka... nie chcieli żebyście zostali;-)
Gosiek, a może Ami ma za dużo wrażeń na koniec dnia... spróbuj nie włączać telewizji wieczorem i może spróbuj czytać jej przed pójściem spać... ja daję Justce zabawkę i czytam obu...
szczęśliwej drogi:tak:
Wronka, ja miałam problem z ciągnącym się katarem u Joli... okazało się, ze to przez przesuszone powietrze w domu... u nas jak mąż za dużo dołoży do pieca o jest 26 stopni... no i właśnie Jola znowu pociągająca a dzisiaj doszedł kaszelek:no:
Kici, no i widzę, że trochę stracha miałaś...;-) oby humorek szybko wrócił:-) oby się udało &&&&
a u mnie okresu na horyzoncie nie ma...a powinnam dostać bo karmię już coraz mniej..biore cerezette/azalie i czy to mnie dyskwalifikuje aaa?
Kamisia bierzesz tabletki bez przerwy i wtedy okresu niet. Jak chcesz okres odstaw tabletki bo cerazette i azalia zatrzymują @
ja odstawiłam i nie mam... no chyba sobie wybrakuję:-D:-p
Witam,
uwielbiam takie chwile w ciągu dnia - obie dziewczynki śpią. Tak, wyrodna matka ze mnie, ale jak śpią to są takie kochane :-p
Jak ja bym tak chciała... szkoda, że Jola już nie ma drzemki w ciągu dnia:-(
Filonka, zdrówka dużo... wracaj szybko do siebie:-)
Kamisia, wspaniałe sylwestrowe plany:tak:
Akaata, pewnie z tym ciągłym cycusiem to chwilowe... dacie radę:tak:
Nata, jak widać Julka to okaz zdrowia:tak:

No to będę dzisiaj chyba oststnia, więc się żegnam... dobrze, że jutro na 11:-D

Witam zza biurka !
dzisiaj u nas nocka ciut lepsza przed zaśnięciem podałam kasze zamiast cucusia no i spała do 3:30 nakarmiłam i poszła dalej spać ufff

kamisia chyba się wproszę na tego sylwestra :cool2:

aga ja brałam jedne i drugie tabletki i krwawienie miałam przez 2 miesiące odstawiłam i już nie mam ot dziwoląd ze mnie :-)

beti jak ja bym chciała mieć na 11 do pracy mmmmmmm marzenie ;-) pocieszające jest tylko to że jak idę na 6 to o 13 już kończę

witam się o poranku

wronka ja też nie słyszałam o dawaniu prezentów na ząbki na wypadające owszem

ella współczuje tych okropnych wieczorów i nocy u nas na szczęście nawet jak ząbkuje to w nocy śpi spokojnie choć w dzień da nieźle popalić

kici ja dostałam pierwszego neta 8 tygodni po porodzie ale to dlatego że nie karmiłam piersią - niestety nie zagłosuję bo nie mam konta na fb

kici trzymam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną POWODZENIA

nata mój sylwester też będzie w domciu na białej sali więc nie będziesz sama :-D to twoja mała niezła modelka musi być super szczuplutka przy tym wzroście

aniez
ja jakbym mogła to bym cały czas spała przez tą pogodę. Piję kawę za kawą ale to nic nie pomaga

No właśnie... przyszłam do pracy, pacnełam druga kawę i co? I dalej śpię, tyle że z otwartymi oczami :-(
Barteq pospał sobie do 7:00 (od 19:00) jednym ciągiem, więc teoretycznie mieliśmy kiedy odpocząć, ale chyba to przesilenie jesienne mnie wykańcza :-(

aniez zazdroszczę ci tych przespanych nocy mój zjadł wczoraj o 9 wieczorem potem o 12.30 a potem o 4 i pomimo że spaliśmy do 7.05 to i tak jestem zmęczona nie mogę się doczekać kiedy ten mój berbeć prześpi całą noc

kamisia1101 super Sylwester Ci się szykuje :-) My to raczej w domku ale też marzy mi się gdzieś wyjść i odpocząć ale nawet nie wiem czy bym teraz potrafiła tak na luzie gdzieś wyjść bez pośpiechu i myślenia co z małym .....

maonka super przepisy dzięki muszę je spisać i spróbować tych pyszności ;-) oczywiście jak już będzie można :tak:

aniez na mnie ta jesień też działa jakoś depresyjnie wręcz a może to z przemęczenia i braku snu. Czekamy aż mały zacznie lepiej spać może wtedy lepszy humorek będzie ;-)

aniam141 my też tak ćwiczyliśmy i mały do tej pory położony do łóżeczka przeważnie robi bunt ale trwa to około minuty więc dobre i to ;-)

basia0412 u nas też w dzień daje popoalić a w nocy wstaje podobnie jak u Ciebie najczęściej koło 12 lub 1 a potem 4 lub 5 a po 6 pobudka

Kici kciuki zaciśnięte

Dziewczyny poleglam.Mam dosc tych wieczorow i nocy.

jesteś cudowną matką, każdy czasem ma dość, to zupełnie normalne, a co do usypiania też moje bimbaski zostawiam same, chyba że się zbiera na jakąs masakryczną histerię

Witam,
uwielbiam takie chwile w ciągu dnia - obie dziewczynki śpią. Tak, wyrodna matka ze mnie, ale jak śpią to są takie kochane :-p

hehe

Hej

B zasnąl, więc korzystam z chwili.

Napisala dzisiaj do mnie filonka. Wkleje Wam sms-a od niej. " Czesc tu filonka z bb. Chciałam uprzedzic, ze nie bedzie mnie jakis czas bo po tym uczuleniu na antybiotyk, wczoraj zabrała mnie karetka w zlym stanie. Po paru godz. mnie puscili, ale znow sie zle czuje i tak bujam sie od szpitala do domu rodzicow."

bidula, zdrówka życze!

dziewczyny trzymajcie jutro o 9:30 kciuki za mnie!! nie idę jutro do pracy, ale za to idę na rozmowę kwalifikacyjną... heh... oby się udało...!

a właśnie... a propo cytrynówki... brat mi załatwił spirytus... 5l za 110pln :-D będę pędzić cytrynówę :-D

kciuki trzymalam!
kiedy się można na tą cytrynową imprezkę wbić??

No właśnie... przyszłam do pracy, pacnełam druga kawę i co? I dalej śpię, tyle że z otwartymi oczami :-(
Barteq pospał sobie do 7:00 (od 19:00) jednym ciągiem, więc teoretycznie mieliśmy kiedy odpocząć, ale chyba to przesilenie jesienne mnie wykańcza :-(

tez umieram, kawka nie pomaga, dopalacze zamknęli, jak tu zyć:-):-):-)

Witam
Pamiętam tyle
Biedna Filonka oby jej pomogli...zdrówka dla niej!
sylwester jak co roku w domu...
więcej nie pamiętam... jakoś mi sie ciężko myśli...
do potem

reklama
tez umieram, kawka nie pomaga, dopalacze zamknęli, jak tu zyć:-):-):-)
haha
Witam
więcej nie pamiętam... jakoś mi sie ciężko myśli...
aga moze tez za dlugo spalas tak jak aniez:-) co?

witam
u nas nocka jak zwykle (co chwile pobudka) czyli gora spanie 2 godz. ciurkiem...
ale spoko wypoczeta sie melduje:tak:
pogoda okropna, mala spi, ja ogarnelam chalupke i wskoczylam na forum...

Do góry