reklama
he he he pociesz go że skoki sie zaczynają... ale ja tam wole F1...byle do marca
Co do ubierania to też mi się to tak widzi. A że z ciepłego na chłodne trochę owiało... no cóż... mówi się trudno ;-)
Ja tez lubie F1 zreszta z nieistniejącego bmw sauber mam sporo rzeczy ( ciuchy itp )
M
Mka10
Gość
Hit dnia: M. dostał propozycję prowadzenia internetowego kursu o podrywaniu, dla małolatów, będzie sprzedawany za 8zł/miesiąc bądź w opcjach półrocznych. Wraz z zaprzyjaźnionym kumplem - specjalistą od reklamy w google - uważają, że zarobią na tym milion. Optymiści Mnie nie zostało nic jak im powodzenia życzyć ha ha ha Ciekawa jestem, cóż oni tam nawypisują?
:-):-):-)
Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V
welcome back:-)
To tyle co u nas..przepraszam, że tak dobijająco ale chwilowo tk się czuje- optymizm wrodzony chwilowo zdechł.
trzymaj się kochana, w końcu musi być dobrze!!
Monia też za Tobą teskniłam, od razu się na forum weselej robi:-)
za nami milutka niedziela, pogoda rewelacyjna, cały dzień na mieście byliśmy, dzieciaki super grzeczne, jerz nawet obskoczył ze mną smyka i udało nam się wyjść bez tony zabawek i bez krzyku, kimają już dawno i mama ma chwilę spokoju na nadrobienie bb:-)
ciekawe jak Kwiatuszkowa Hania, taka była chora, a teraz cisza...
Agnieszka mam nadzieję ze ten katarek szybko da Wam żyć!! zdrówka dla M.!
e.salamandra
Mama pełną parą
cześć!
witaj bea koniecznie masz do nadrobienia galerię :-) Vanesskę chętnie zobaczymy
Ella w pierwszej kolejności sprawdź i ewentualnie wyklucz np zapalenie ucha. Być może coś boli.
Mi bobik tak się budził z wrzaskiem w nocy, ale on akurat wymuszał ( doszłam do tego niedawno ) spanie ze mną, przy cycku
Aniam Ty to wogóle widzę zapaleniec i wierny kibic F1 :-)
witaj bea koniecznie masz do nadrobienia galerię :-) Vanesskę chętnie zobaczymy
Ella w pierwszej kolejności sprawdź i ewentualnie wyklucz np zapalenie ucha. Być może coś boli.
Mi bobik tak się budził z wrzaskiem w nocy, ale on akurat wymuszał ( doszłam do tego niedawno ) spanie ze mną, przy cycku
He he , no co poradzić chłop inzynier po transporcie od zawsze w motoryzacji pracuje , to mnie skutecznie zaraził .
Nawet kiedyś się skubany bolidem przejechał
e.salamandra
Mama pełną parą
ooo! to będzie miał co dzieciom opowiadać
ooo! to będzie miał co dzieciom opowiadać
co tam bedzie opowiadał na fotach pokaze he he
A młody jak wpada do niego do pracy szczególnie na sale szkoleń to nie wie za co ma się łapać . Czy za jakieś kable , narzędzia co tam lezą czy leciec do samochodów he he . JUż bakcyla podłapał .
Ola tez już chyba lapie temat najlepszy gryzak to brata auto .. a Szymek przychodzi z płaczem że Ola auto he he .
Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V
witamy z powrotem; ;-)
Ja tam ani skoków nie lubie ani F1; siatkówkę mogę całymi dniami oglądać i koszykówkę!!!
piknie dziś na dworku było to i się trochę pospacerowalo. no ityle w tamacie co u nas.
witamy z powrotem; ;-)
Ja tam ani skoków nie lubie ani F1; siatkówkę mogę całymi dniami oglądać i koszykówkę!!!
piknie dziś na dworku było to i się trochę pospacerowalo. no ityle w tamacie co u nas.
Kosza nie ogladam choc kiedyś sama grałam bo ja z wyższych bab 175 . pan nas męczył w podstawowej bo wychowawca był od w-f i sporo wysokich lasek było to grałysmy na jakiś zawidach itp . Potem grałam w średniej ( ale tam już kilka większych było niż ja ) a potem mi przeszło he he
reklama
ja też mam za sobą "sportową karierę"mimo że jestem mala 164cm; 10 lat kosza, w międzyczasie siatkówka, piłka nożna, lekkoatletyka i chyba wszystko co mozliwe. szkoda, że ten zapal do sportu gdzieś uciekł i teraz nawet w domu dla siebie nie chce mi sie ćwiczyć;
ale w kosza to bym pograła.
ale w kosza to bym pograła.