reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Hit dnia: M. dostał propozycję prowadzenia internetowego kursu o podrywaniu, dla małolatów, będzie sprzedawany za 8zł/miesiąc bądź w opcjach półrocznych. Wraz z zaprzyjaźnionym kumplem - specjalistą od reklamy w google - uważają, że zarobią na tym milion. Optymiści:D Mnie nie zostało nic jak im powodzenia życzyć ha ha ha Ciekawa jestem, cóż oni tam nawypisują? :D

:-):-):-)

Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V

welcome back:-)

To tyle co u nas..przepraszam, że tak dobijająco ale chwilowo tk się czuje- optymizm wrodzony chwilowo zdechł.

trzymaj się kochana, w końcu musi być dobrze!!

Monia też za Tobą teskniłam, od razu się na forum weselej robi:-)

za nami milutka niedziela, pogoda rewelacyjna, cały dzień na mieście byliśmy, dzieciaki super grzeczne, jerz nawet obskoczył ze mną smyka i udało nam się wyjść bez tony zabawek i bez krzyku, kimają już dawno i mama ma chwilę spokoju na nadrobienie bb:-)

ciekawe jak Kwiatuszkowa Hania, taka była chora, a teraz cisza...

Agnieszka mam nadzieję ze ten katarek szybko da Wam żyć!! zdrówka dla M.!

cześć!
witaj bea koniecznie masz do nadrobienia galerię :-) Vanesskę chętnie zobaczymy
Ella w pierwszej kolejności sprawdź i ewentualnie wyklucz np zapalenie ucha. Być może coś boli.
Mi bobik tak się budził z wrzaskiem w nocy, ale on akurat wymuszał ( doszłam do tego niedawno ) spanie ze mną, przy cycku

Aniam Ty to wogóle widzę zapaleniec i wierny kibic F1 :-)

ooo! to będzie miał co dzieciom opowiadać

co tam bedzie opowiadał na fotach pokaze he he :)
A młody jak wpada do niego do pracy szczególnie na sale szkoleń to nie wie za co ma się łapać . Czy za jakieś kable , narzędzia co tam lezą czy leciec do samochodów he he . JUż bakcyla podłapał .

Ola tez już chyba lapie temat najlepszy gryzak to brata auto .. a Szymek przychodzi z płaczem że Ola auto he he .

Witam,ja corka marnotrawna...Mam nadzieje,ze od dzis bede mogla co jakis czas wpasc na strone i troche z Wami pogadac.
U nas..."gory i doliny",stad moja nieobecnosc i do tego nic sie nie usystemowalo,wiec...szkoda slow.Ale na szczescie mam dostep do internetu,w jakis sposob.
Mam nadzieje,ze do poczytania...pozdrawiamy,B i V

witamy z powrotem; ;-)

Ja tam ani skoków nie lubie ani F1; siatkówkę mogę całymi dniami oglądać i koszykówkę!!!

piknie dziś na dworku było to i się trochę pospacerowalo. no ityle w tamacie co u nas.

witamy z powrotem; ;-)

Ja tam ani skoków nie lubie ani F1; siatkówkę mogę całymi dniami oglądać i koszykówkę!!!

piknie dziś na dworku było to i się trochę pospacerowalo. no ityle w tamacie co u nas.

Kosza nie ogladam choc kiedyś sama grałam bo ja z wyższych bab 175 . pan nas męczył w podstawowej bo wychowawca był od w-f i sporo wysokich lasek było to grałysmy na jakiś zawidach itp . Potem grałam w średniej ( ale tam już kilka większych było niż ja ) a potem mi przeszło he he

reklama
ja też mam za sobą "sportową karierę"mimo że jestem mala 164cm; 10 lat kosza, w międzyczasie siatkówka, piłka nożna, lekkoatletyka i chyba wszystko co mozliwe. szkoda, że ten zapal do sportu gdzieś uciekł i teraz nawet w domu dla siebie nie chce mi sie ćwiczyć;
ale w kosza to bym pograła.

Do góry