Katik
...jestem mamą...
Wiesz co, to nie dokonca tak, ze on ja zostawil, tyle ze w naszym kraju jak sie malzenstwo rozchodzi i zostaje kobieta z dziecmi to zawsze facet jest tym zlym.nie no zartujesz?
a on poodbno teraz zone zostawil dla mlodszej
a taka sympatyczna sie wydawala
szkoda
Wnikac w to nie bede, ale pewnie obydwie strony maja swoje na sumieniu. I bronic go tez nie bede, choc Roberta baaardzo lubie. Rodzinnie gadula z niego nieziemska, ale przyjemnie sie go slucha.
A z ta nowa zonka oczekuja wlasnie synka, po dwoch corciach doczeka sie chlopczyka.
No my czapke juz chyba od 2 tygodni nosimy. Nie, moze od tygodnia, bo najpierw byl kapturek, ale teraz wieje paskudny wiatr prawie codzien, no i zimno, wiec juz do czapki musialam Polke przyzwyczajac.witam
my po spacerku, jeju jak zimno!! trzeba czapke i rekawiczki wyciagnac...
katik - to ty promi jestes:-);-)
Roberto :-)katik a który Korzeniowski? Bo jeden to chodziarz a drugi pływak... ;-)
M. padł... a Janek się pluska... i szalenie zadowolony z przedszkola i z tego że to tato go odbiera
Zreszta, jego siostra Sylwia tez chodziarka.
Kurcze Aniez super, ze masz mame ktora chetnie i bezproblemowo zajmie Ci sie Malym.A ja się witam piątkowo. Powrót do pracy udany, Bartek z mamą radza sobie doskonale! Ja też zadowolona, więc jest super!
A kiedys mialam pytac - Bartek to bartosz czy Bartlomiej?
Jest, za godzinie na Canal+ fajny film. Wlasnie czekamy z Ł :-)nosz qwa mać piatek wieczór a w TV nie ma nic ciekawego
Najlepsiejszego dla Majuni...Filonka pytałaś o Gosieńkę. Niestety nie może siedzieć przy komputerze ponieważ bierze leki, które ją osłabiają i mówi,że czasami jej ciężko. 3majcie więc kciuki za jej zdrówko.
QUOTE]
no to życze zdrówka.
no to Maja tez ma juz za soba nowe umiejetnosci, brawo.
I cieple mysi o Gosience prosze przekazac.