reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

nie no zartujesz?
a on poodbno teraz zone zostawil dla mlodszej
a taka sympatyczna sie wydawala
szkoda
Wiesz co, to nie dokonca tak, ze on ja zostawil, tyle ze w naszym kraju jak sie malzenstwo rozchodzi i zostaje kobieta z dziecmi to zawsze facet jest tym zlym.
Wnikac w to nie bede, ale pewnie obydwie strony maja swoje na sumieniu. I bronic go tez nie bede, choc Roberta baaardzo lubie. Rodzinnie gadula z niego nieziemska, ale przyjemnie sie go slucha.
A z ta nowa zonka oczekuja wlasnie synka, po dwoch corciach doczeka sie chlopczyka.

witam
my po spacerku, jeju jak zimno!! trzeba czapke i rekawiczki wyciagnac...

katik - to ty promi jestes:-);-)
No my czapke juz chyba od 2 tygodni nosimy. Nie, moze od tygodnia, bo najpierw byl kapturek, ale teraz wieje paskudny wiatr prawie codzien, no i zimno, wiec juz do czapki musialam Polke przyzwyczajac.

katik a który Korzeniowski? Bo jeden to chodziarz a drugi pływak... ;-)
M. padł... a Janek się pluska... i szalenie zadowolony z przedszkola i z tego że to tato go odbiera :-D
Roberto :-)
Zreszta, jego siostra Sylwia tez chodziarka.

A ja się witam piątkowo. Powrót do pracy udany, Bartek z mamą radza sobie doskonale! Ja też zadowolona, więc jest super!
Kurcze Aniez super, ze masz mame ktora chetnie i bezproblemowo zajmie Ci sie Malym.
A kiedys mialam pytac - Bartek to bartosz czy Bartlomiej?

nosz qwa mać piatek wieczór a w TV nie ma nic ciekawego
Jest, za godzinie na Canal+ fajny film. Wlasnie czekamy z Ł :-)

Filonka pytałaś o Gosieńkę. Niestety nie może siedzieć przy komputerze ponieważ bierze leki, które ją osłabiają i mówi,że czasami jej ciężko. 3majcie więc kciuki za jej zdrówko.
QUOTE]
no to życze zdrówka.
no to Maja tez ma juz za soba nowe umiejetnosci, brawo.
Najlepsiejszego dla Majuni...
I cieple mysi o Gosience prosze przekazac.

reklama
nosz qwa mać piatek wieczór a w TV nie ma nic ciekawego

To chyba akurat norma :-D zazwyczaj w pt wieczorem nic nie ma w TVlandii ;-)

za to ciekawie jest zawsze na bb kwietniówkach :))))

:-D

jak to nie ...RATATUJ...hehe, moja córcia własnie ogląda :tak:

Też oglądał... tyle, że już 3ci raz :-(

Kurcze Aniez super, ze masz mame ktora chetnie i bezproblemowo zajmie Ci sie Malym.
A kiedys mialam pytac - Bartek to bartosz czy Bartlomiej?

Bartosz :-D ale to samo pytanie niedawno zadał mi mój papa... ten to ma refleks... przy okazji dopytał się czy drugi jest Jakub, czy Kuba ;-) spryciulek!!!

Kittek- zdrówka dla Gosieńki!!!

kamisia jak ja nie mam co oglądać to włączam www.vod.onet.pl itam wyszukuje to na co mam ochotę . Przeważnie "kuchenne rewolucje " :-)
ja programuje zeby sie w ciagu dnia nagralo wszystko co ciekawe
a wieczorem jak wreszcie mam czas to ogladam :)
Betti
Justyna na razie zapodaje przemieszczanie się na komandosa… czyli przekręcanie się i przekręcania aż dojdzie do celu… a już ma opanowane parkowanie tyłem pod łóżko

:)))))))))))))))))))))))))
spóźnione życzenia dla Justynki

no i dziisejsze dla Alijki i Maji 100 lat dziewczynyu!!!!!!

Gosiek
moj Tymek nie raczkuje jeszcze tylko pełza do przodu ale dosc sprawnie i na dlugie dystanse :) he he
podnoszenie pupci dopiero trenuje

Sto lat dla półroczniaków dzisiejszych i zaległych...

Zostałam trudnym przypadkiem dla lekarza :-D w środę przez cały dzień miałam 40st, które dawało się zbić czasem do 39. Innych objawów chorobowych brak. Wczoraj osłabienie, dziś już niemal norma. Zdarza się to już kolejny raz... Dostałam skierowanie na przeróżne badania krwi i hormonów i zobaczymy... Więc teraz, skoro wróciłam do żywych będę nadrabiać, a tymczasem życzę dobrej nocy.

13x13 popitalanie po podłodze jest super! :-) Poślizg jest i można zdylać mamusi...

Kwiatek- no to masz przechlapane :-D :-D :-D Bartek najbardziej ruchliwy jest w pokoju Kubusia... jeny on ma tam oczopląs normalnie! A najfajniejszy jest Kuba, który pokazuje mu zabawki :-D a mamusia gazetkę sobie czyta :-p
A ja się witam piątkowo. Powrót do pracy udany, Bartek z mamą radza sobie doskonale! Ja też zadowolona, więc jest super!
no to super ze jest super, nie ma to jak zadowolona mamuska:tak:

hhhmmm a już myślałam ,że z moim bąkiem coś nie tak, bo ostatnio je co 3,5-4 godz:szok:, no ale widze ze nie jest jedyny, więc widocznie tak ma byc:-)
aaliyah tez czesciej nie je, je tak co 4 godziny

A ja odpisuję, aukcje na Allegro wygrywam i kompletuję ubranka na wiosnę dla Justki i Joli… no po prostu odbiło mi na całego… dobrze, ze A nie ma, bo bym miała już gadane…
ach te chlopy... oni zawsze marudza a my i tak robimy swoje:tak: kompletuj dalej:tak:

ulanka - zycze zdrowka!

Zostałam trudnym przypadkiem dla lekarza :-D w środę przez cały dzień miałam 40st, które dawało się zbić czasem do 39. Innych objawów chorobowych brak. Wczoraj osłabienie, dziś już niemal norma. Zdarza się to już kolejny raz... Dostałam skierowanie na przeróżne badania krwi i hormonów i zobaczymy... Więc teraz, skoro wróciłam do żywych będę nadrabiać, a tymczasem życzę dobrej nocy.
zdrówka!!!!!!!!!

Witam:-)

No to niebezpieczne... przydałyby się jeszcze badania bakteriologiczne:nerd: obyś szybko doszła do siebie:tak:

Wielkie buziaki dla naszych milusińskich: Julci, Laurki i Oliwiera :* :* :*

Nocka dobrze się układała do 24, a potem jak zwykle... do tego Jola o 6 przyszła do nas i już nie śpi, a ja chodzę zła jak osa:wściekła/y:
na szczęście nie wieje jak ostatnio i do tego słonko przyświeca to dzisiaj na spacerek wyruszymy koniecznie, tylko jeszcze trzeba zrobić obiadki:baffled:
Do miłego:-)

A ja się wtiam i uciekam bo dziś dużo załetwień, więc jedziemy sprzedać mała dziadkom ;)

Miłej soboty dziołchy drogie :)

Beti- Z Julcia dziękujemy :)

reklama
Do góry