reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dzieeewczyyynyyyy a co sie nasza gosienkag nie odzywa???cos przeoczyłam???

aniez- ciesze sie z toku sytuacji, ja tez bym poszla do pracy ,ale z 2 str nie mam z kim malegpo zostawiac, musialabym zdobyc prace co by wystarczyło na opiekunke, i wogole sie oplacalo,a to raczej u nas nie realne, a z innej str chcialabym na bierzaco widziec i podziwiac rozwój Kacperka. mam jeszcze to szczescie ze K ma super prace .

co do zabka naszego-rano jeszcze bylo widac ze ma ochote sie przebic, a teraz na wieczór juz jest na wierzchu:)) wiec bólu bedzie mniej.
my na spacerki juz 3 dni nie chodzimy bo ciagle leje

reklama
Witam się po kilkudniowej nieobecności.

Podczytywałam was czasami,ale generalnie czasu na pisanie brak.
Mai ząbki ostatnio dają o sobie znać. Jest marudna, w nocy też się bidulka męczy. Z miłych rzeczy to kilka razy udało jej się usiąść no i ostatnio coraz bardziej wędruje po pokoju.
Wczoraj babcia ją położyła u siebie w salonie na kocyku, poszła do kuchni,wraca po kilku minutach a Maja gdzie? schowała się za firanką, metr dalej, pszczólka nasza kochana :)
Ja mam ostatnio trochę pracy, więc czas po pracy poświęcam rodzince.

Filonka pytałaś o Gosieńkę. Niestety nie może siedzieć przy komputerze ponieważ bierze leki, które ją osłabiają i mówi,że czasami jej ciężko. 3majcie więc kciuki za jej zdrówko.

Ps. Maja dziękuje za życzenia :)

justa[/B] wspolczuje zimna.Wy to tam w tych Niemczech to chyba macie zawsze zimno.Tak jakos mi sie Niemcy kojarza ze tam tylko deszcz caly czas pada.

a mnie się wydaje, że to zawsze na wyspach u Anglików pada...

Katik- no właśnie, który to Twój kuzyn?

stawiam na chodzącego :-)...nie to żeby był do Katikowej podobny :-), ale dedukcyjnie, po postach :-)

nosz qwa mać piatek wieczór a w TV nie ma nic ciekawego

jak to nie ...RATATUJ...hehe, moja córcia własnie ogląda :tak:

no wałśnie Kamisia, nie narzekaj, wciągaj RATATUJ, a za parę lat przed Antolkiem błyśniesz :-)

Filonka pytałaś o Gosieńkę. Niestety nie może siedzieć przy komputerze ponieważ bierze leki, które ją osłabiają i mówi,że czasami jej ciężko. 3majcie więc kciuki za jej zdrówko.

kurcze, Kittek, nie strasz...mam nadzieję, że Gosienka szybko do siebie dojdzie...nasza dobra duszyczka...jeśli masz z Nią kontakt, ucałuj Ją ode mnie mocno !

no ja też ratatuj oglądam...chociaż co to za przyjemność bajkę o szczurach oglądać...no ale co się nie robi z miłości do dzieci :-)

reklama
Witajcie

Alijah& Majeczko, wielkie buziaki na kolejne miesięcznicę :* :*

A za wczorajsze życzenia Justynka z mamusią serdecznie dziękują e-cioteczkom

Hej
Ja się zbieram na usg bioderek. Pogoda pod psem, noc też do bani. Począwszy od 22 , co 1,5 h pobudki. Karmiłam go tej nocy 5 razy!! ani smok, ani picie tylko cyc. No i o 7 obudził mnie wielki smród. Bo gdzieś to jedzenie musiało mieć ujście :-/ Takiego klocka u Adasia to ja jeszcze nie widziałam... Jak to on wytłoczył..

Wypisz wymaluj nasze ostatnie nocki… chociaż kupki nie są taaakie nadzwyczajne

Agnieszka, świetnie że Janek taki samodzielny przedszkolak… a Markowi aż tyle zębów na raz… no to wszystko jasne teraz… tylko, żebyś mu później nie wypominała jak mamam Gosiek
Kwiatuszku, ale masz atrakcje… ja polecałabym większy… taki ośmioboczny
Justyna na razie zapodaje przemieszczanie się na komandosa… czyli przekręcanie się i przekręcania aż dojdzie do celu… a już ma opanowane parkowanie tyłem pod łóżko
Kamisia, wiem co czujesz, ale tak jak piszą dziewczyny, z każdym dniem będzie łatwiej… co do zostawiania, to ja nie przyzwyczaiłam a Jola z łatwością przyzwyczaiła się do nowej sytuacji… tylko, że Justyna to już inna historia, więc musze chyba coś wykombinować…
A za te sprzątanie to wieki szacun
Kici, jesteś wielka, że tylu rzeczy podołasz… ale jak nie Ty to kto?
Katik, rzeczywiście nieskromna jesteś… ale masz czym się pochwalić
Monia, no to masz weekend i dziewczynki w domu… miłego odpoczynku i oby mąż nie gadał przez sen
A przy okazji, to w końcu znalazłaś dobra nianię czy zajmuje się ktoś z rodziny, bo ja nie w temacie…
Maonka, korzystaj z wizyty mamusi ile się da… do usłyszenia
Mamusia, chwali Ci się zacięcie… no i zakalec da się zjeść…
Filonka, gratki ząbala u Kacperka
Gosienko, 3maj się kochana... tęsknimy za Tobą…

A ja odpisuję, aukcje na Allegro wygrywam i kompletuję ubranka na wiosnę dla Justki i Joli… no po prostu odbiło mi na całego… dobrze, ze A nie ma, bo bym miała już gadane…

Do góry