reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam i zaraz uciekam
Nie nadrobię, bo zaraz mam moją mamę przez cały weekend, a w poniedziałek ją odwozimy. Jak się uda to zajrzę w weekend.
Miłego weekendu i spokojnych nocy

reklama
no proszę jakie żywiołowe maluszki się robią! My jesteśmy na etapie podnoszenia dupki i zwijania w kłębuszek. Jednym słowem spaceruje jak gąsienica.
A po Tatusiu odziedziczył piszczenie. Masakra co za decybele!

Ale ogólnie widzę, że wszystkie szkraby przechodzą przez te samy etapy :)

Weekend za pasem, a pomysłów na spędzenie brak. Przy tej pogodzie to tylko szukać weny na domowe porządki.

katik a który Korzeniowski? Bo jeden to chodziarz a drugi pływak... ;-)
M. padł... a Janek się pluska... i szalenie zadowolony z przedszkola i z tego że to tato go odbiera :-D

a co do autografu - nasz Kacperek bedac jeszcze w brzuszku dostał takowy z dedykacja "dla Kacperka" od tego Włocha Paulo C. co to wystepowal w "Europa da sie lubic" :-)
a my se siedzimy z malym i sluchamy bajek:tak:

kamisia na początku napewno będzie ci ciężko ale dasz radę !! ja pierwszego dnia siedziałam jak na szpilkach i myślałam co mój szkrab robi ale z każdym kolejnym dniem było już lepiej bo wiedziałam że babcia sobie świetnie radzi

Kati no no tylko pozazdrościć gwiazdy w rodzinie

ja dzisiaj miałam wenę i upiekłam dwie blaszki drożdżówki no i wyszedł zakalec :-( ale się wkurzyłam wrrrr

jutro szkoła więc pojawię się dopiero w poniedziałek paaaa

Witam sie popoludniowo albo wieczorowo nie wiem co lepsze.
U nas dzis z jedzeniem to samo co wczoraj czyli ostatnie moje mleko o 9 rano potem o 13tej zupka i laskawie sie teraz napila troche mleka.Matko przeciez to nie moze tak byc zawsze.Co ona oglupiala?
Oj coraz wiecej was wraca do pracy.Ja tez chcialabym pojsc do pracy bo mam juz dosc tego siedzenia w domu,ale z drugiej strony jak sobie pomysle o tym malym szkrabie to tak smutno jakos.
U was juz tak raczkuja a moja nawet sie nie ruszy do przodu.Lezy tylko na tym brzuszku i tyle.Dupke czasem do gory podniesie.Ech moj niedzielny len.

katik wow.No to mas slawna rodzinke.
Agnieszka super ze Janek taki zadowolony z tego przedszkola.
monia widac ze wrocilas do pracy po postach.
justa wspolczuje zimna.Wy to tam w tych Niemczech to chyba macie zawsze zimno.Tak jakos mi sie Niemcy kojarza ze tam tylko deszcz caly czas pada.
U nas jeszcze ciepelko.Trzeba wykorzystywac i zaraz lecimy na spacerek.
maonka udanego weekendu z mamcia.Ja tez chce swoja:tak:Szkoda ze tak daleko jestesmy od siebie.:-:)-:)-(
salamandra u nas to samo.Tez tylko dupka do gory.I piski tez sa,ale u nas to po mamusi:-D:-D:-D
kamisia poradzi sobie poradzi.Jest jeszcze malutki.Moja siostra poszla do pracy jak mala miala rok i tez tak z dnia na dzien ja zostawila i bylo lepiej niz sie spodziewala.

Wiecej nie pamietam i uciekam na polko.

A co do zebow.Moze isc tyle naraz.Ja do roku nie mialam ani jednego a potem to szly wlasnie wszystkie.:szok::szok::szok:
Wspolczuje mojej mamie.Do tej pory mi opowiada zawsze co przezyla wtedy ze mna.

Antoś śpiutka-padł od razu po myciu nawet nie wypił za dużo mleka- ale nie ma się co dziwić jak w ciągu dnia spał w sumie z 1.5 h. Jak nie wychodimy na dwór to mi gorzej śpi- na spacerku to potrafi 2 h drzemać a w domu to kiepsko...chociaż jak tydzień temu Pioter był w domu to ładnie spał do południa- a teraz doopa blada:/
Zmęczona dziś jestem- no ale porządki zrobione, poprsowane, poprane na jutro zostały mi porzadki w szafach ubraniowych i wygrzebanie zimowych gadzetów typu szaliki czapki itp.Gosiek mój mały dużo więcej nie je-rano troche cyca a że duzo tam nie leci więc szału nie ma, około 1 niecały słoiczek obiadku ok. 4 niecałe jabłko i pół banana potem troszke cyca i na noc mleko- dziś wypił tylko 90 ml:/

13x13 popitalanie po podłodze jest super! :-) Poślizg jest i można zdylać mamusi...

Kwiatek- no to masz przechlapane :-D :-D :-D Bartek najbardziej ruchliwy jest w pokoju Kubusia... jeny on ma tam oczopląs normalnie! A najfajniejszy jest Kuba, który pokazuje mu zabawki :-D a mamusia gazetkę sobie czyta :-p

Justa- byle do wiosny!

Katik- no właśnie, który to Twój kuzyn?

A ja się witam piątkowo. Powrót do pracy udany, Bartek z mamą radza sobie doskonale! Ja też zadowolona, więc jest super!

reklama
hhhmmm a już myślałam ,że z moim bąkiem coś nie tak, bo ostatnio je co 3,5-4 godz:szok:, no ale widze ze nie jest jedyny, więc widocznie tak ma byc:-)

Do góry