reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Elvie podobno lepsze działanie ma płukanie gardła z wodą utleniona w proporcji łyżka wody utl. na szklankę wody

zdrówka dla jerzyka i boryska i moc pozytywnych fluidów na naszej gosieńki

reklama
Dobry wieczor mamusie:-)

Przepraszam ze w tym tygodniu nic nie pisalam ale znow biore antybiotyk niestety:-(,kaszel mnie meczyl do tego stopnia,ze doszly problemy z trzymaniem moczu:zawstydzona/y::-(.Obecnie sie kuruje,po zakonczeniu leku bede starala sie wzmocnic actimelem bo musze byc zdrowa dla dzieci :tak:
Szymek prawie zdrowy,Samcio tez juz ma sie lepiej.W tym tygodniu dostalam paczke z PL od rodzicow z ciuszkami i niestety polowe musialam odlozyc bo na mojego ptysia sa one za male,ale tak to jest jak sie nie widzi wnuczka i kupuje na oko...no nic liczy sie przeciez gest:tak:
Niedlugo bede bez stalego lacza niewiem jak dlugo,wiec na pewno bede zagladac tu rzadziej,ale nie pozwole wam o sobie zapomniec;-) i od czasu do czasu dam znac ze zyje:-D

Nadrobic zaleglosci nie dam rady,z braku czasu.Slodkich snow laseczki:-) i udanej niedzieli:-)gud najt

witam nie wyspana na maxa, tym razem szpital to masakra, bo mały ma cały czas tlen mieć, a walczy z tą maseczką straszliwie, do tego zrobiły mu wenflon na tej łapce która musi być w buzi i też sporo wrzasku nas to kosztowało, ale na szczęście już mu dziś przełożyły, najprawdopodobniej to duszenie się to ostra reakcja alergiczna, tata astmatyk więc pewnie mały tez:-(

dziekujemy bardzo za życzonka! my również życzymy chorującym maluszkom i mamusiom szybkiego powrotu do zdrowia

wszystkiego najlepszego dla Adasia!!

Witam się i zmykam córę karmić, bo właśnie się obudziła:-)

Gardło mnie boli potwornie:-( Łykam rutinoscorbin, płukanie solą sobie funduję, herbatkę z maliną i lipą piję, a M. wyczytał że na ból gardła dla karmiących trzeba wyciskać sok z całej cytryny + 2 łyżeczki miodu + odrobina ciepłej wody. No i mam to pić 2-3 razy dziennie. Oby pomogło.. bo jak nie to jutro lekarz.

Miłej niedzieli!

reklama
Hej hej

Ewcia- zdrowka dla Synusia, cierpliwosci i sily dla Ciebie. Buziaki.

Solenizantom wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!

I niewyspanym mamuskom spokojnej niedzieli i cudnej nocki.
U nas tez noc kiepska, Polinka plakala przez sen, bo zasiedzielismy sie wczoraj u znajomych , a ona nie przyzwyczajona do innego otoczenia i pewnie troszke panikowala. Dzis wynagradzamy jej to tuleniem.

Do góry