reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam weekendowo:-)

Ewka, z niebios ten znak. Chce powiedziec: nie nabijac kasy darmozjadom :D

:-)

ella - 400 g w siodmym miesiacu to super! teraz dzieci nie beda po kilo co miesiac tyc, tylko wlasnie tak kolo 400 g, to super! gratuluje, i nie dawaj jej jedzenia na sile, jak odwraca glowke to znaczy ze nie chce i koniec, moze wtedy nie bedzie wymiotowac, bedzie lepiej zobaczysz!

też to miałam pisać, ja zjada ładnie 50 kaszki to niech zjada, byle by nie wymiotowała...

witam się i ja.
nie dość że ostatnio mam zachcianki to dzisiaj od rana mi niedobrze i w głowie mi się kręci... dobrze, że mam okres bo bym się zaczęła martwić...

czas na braciszka/siostrzyczkę?? Kubuś by się cieszył:-)

Wiesz co sama jestem w szoku ale tak:
Dolne jedynki czekają właściwie tylko na przebicie bo skórka już dość mocno naciągnięta na nich.
Górne jedynki też juz pod powierzchnią ale nie aż tak jak dolne
dwójki na dole i u góry tak w połowie drogi widze
a trójki ma takie zgrubienia u nasady dziąsła w kształcie zębów właśnie więc obstawiam ze to one...
W każdym razie jedynki i dwójki góra/dół idą na 100%

no to macie kumulację!! powodzenia!

A co do zebow.Moze isc tyle naraz.Ja do roku nie mialam ani jednego a potem to szly wlasnie wszystkie.:szok::szok::szok:
Wspolczuje mojej mamie.Do tej pory mi opowiada zawsze co przezyla wtedy ze mna.

moja też mi ciągle opowiada jaka to była ze mną masakra, jedno wychodziło na spacer jak drugie ze mną siedziało zeby chwile tych wrzasków nie słuchać...

nosz qwa mać piatek wieczór a w TV nie ma nic ciekawego

dlatego nie mam tv:-)

Filonka pytałaś o Gosieńkę. Niestety nie może siedzieć przy komputerze ponieważ bierze leki, które ją osłabiają i mówi,że czasami jej ciężko. 3majcie więc kciuki za jej zdrówko.

I ode mnie przekaż pliz Gosieńce zyczenia zdrowia, mam nadzieję że szybko jej się poprawi i wróci do nas!

Zostałam trudnym przypadkiem dla lekarza :-D w środę przez cały dzień miałam 40st, które dawało się zbić czasem do 39. Innych objawów chorobowych brak. Wczoraj osłabienie, dziś już niemal norma. Zdarza się to już kolejny raz... Dostałam skierowanie na przeróżne badania krwi i hormonów i zobaczymy... Więc teraz, skoro wróciłam do żywych będę nadrabiać, a tymczasem życzę dobrej nocy.

zdrówka!!

zaległe dla Mai i Alijki i aktualne dla Laurki i Julci WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

Kwiatuszku Tymek wymiata!! super ze się tak dobrze rozwija!

a u nas znów lipa, Jerzyk strasznie ciezko oddycha i właśnie pojechał z Tatą do lekarza

reklama
Ewka- no biedny Jerzyk :-( a wiedzą już co mu jest?

U nas leniwa sobota :-) spacer był, obiad się gotuje, chłopaki śpią :-), szoping będzie :-)

Witam sobotnie.U nas piekna pogoda sloneczko swieci cieplusio grzejemy sie na tarasie.Oby jak najdluzej sie utrzymala taka pogoda.
Nocka jak nocka pobudek juz nawet nie liczylam,bo nie ma sensu i tak nic to nie zmieni.
kamisia no to Antos tez malutko je.Amelcia jeszcze rzadziej.:-:)-:)-(No nic w poniedzialek mamy wizyte to zobaczymy co nam powie.
filonka super ze zabek wyszedl.Moze teraz da Ci maly odetchnac.:-)
beti kompletuj kompletuj te ubranka.Ja tez to uwielbiam.Wspolczuje pobudek o szostej.O tej godzinie to ja zazwyczaj jestem nieprzytomna.
ulanka no to lekarz ma zagadke.Zdrowka zycze.:-)To mi wyglada na oslabienie organizmu.
ewka jak Ty zyjesz bez tv?
Zdrowka dla Jerzego i szybkiego powrotu do domku.
aniez udanego szopingu.Ja tez chce.

Ewka zdrowia dla Jerza !! Bidulek...
Ja też nie posiadam tv... i jest super! nawet mi jej nie brakuje...a jak chce oglądac Kubice albo jakiś mecz siatkówki to szukam transmisji na internecie :-p

Spadam do chłopaków

Witam się na chwilkę.
Podczytałam troszkę. Przekażcie zdrówka dla gosieńki i od nas. Właśnie wczoraj myślałam co u niej, ale z racji podczytywania myślałam, że może przeoczyłam jej posty.
Daga śliczny domek.
Zdrówka dla chorowitków i wszystkiego naj dla miesięczniaków.
Zaliczyłyśmy dzisiaj dłuuugi spacer, bo tak pięknie słoneczko świeciło.
Podczytując bb zostawiłam Alicję na puzzlach (tych piankowych) z zabawkami. I nagle słyszę dziwny odgłos, bestia się sturlała i obgryzała róg puzzla i mimo braku ą kłów odgryzła taki puzlowy element:szok::szok:
Teraz będę miała stracha ją z oczu spuścić:eek:
Swoją drogą mogłyby te zęby już wyjść, bo znowu nocki fatalne. Alicja z płaczem się wybudza, bidulka.
Znikam do mojego gryzonia;-)

reklama
ewka - zdrówka dla Jerzyka!!

Gosienka - Tobie również zdrówka;-)

Lenka od ponad godziny śpi, a my z M. się obijamy z racji weekendu. Zjedliśmy pyszne ciacho ze śliwkami, które upiekłam przed kąpielą małej, a teraz herbatka, winko i tv. Gardło mnie boli potwornie, zaraz idę solę płukać, bo to choć obrzydliwe to dość szybko pomaga.

Spokojnej nocy!

Do góry