reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Daga- hit dnia: serwerownia z kibelka i Na Wspólnej :-D buhahahahahahaha!!! Może teściówka jednak robi sobie nadzieje???
Ella- jak mała przybiera, to może nie jest źle... tzn. 400 g. w tym okresie to jest naprawdę ładnie...

Z dobrych wieści- z Bartkiem lepiej! Jeszcze teroszkę biegunkowy, ale bardzo spokojny. Z tym, że odstawiliśmy mięso... może nie jego czas... sprawdzimy za tydzień.

A ja sobie koawę piję i próbuje się jakoś zregenerować, po ciężkiej nocce i dniu w robocie...

reklama
To kiedy parapetówa Daga:-D???

Ella a robiliście badanie biochemiczne krwi??? bo przed podaniem czegokolwiek ja bym zrobiła -przedawkować można wszystko więc moze wyciągnij skierowanie na to badanie i będziesz pewna ze nie zrobisz Julce krzywdy.

kochana, pierwsza u Ciebie :-D

Aniez nie strasz z ta tesciowa :-) hehe no tak na wspolnej i serwerownia robia wrazenie :-)

Ella, Kamisia i kazdy kto sie wprowadzic -> oczywiscie przyjmujemy, po uprzednim dolaczeniu do szanownego grona kredytobiorców :-)

ps.
Kamisia zaszalejemy i se zmywarke nabedziemy wiec jedna fucha Ci odpadnie :-D

Witam wieczorową porą,
mała już lula, a ja tylko na moment, bo plakaty muszę kserować i zrobiłam sobie małą przerwę, bo mi ksero śmierdzi.
Poczytałam co u Was, ale nie mam siły nadrabiać.

Dadze tylko gratuluję i współczuję jednocześnie - my się właśnie uporać z odbiorami nie możemy, wrrr.. W poniedziałek mamy wizytę Chińczyka co to u nas knajpę planuje otworzyć. Ma już jedną przepyszną w Jeleniej, więc jestem jak najbardziej "za". Oby się tylko zdecydował..

Dobry wieczorek

kibelek za to zostanie przerobiony na serwerownie - K informatyk, wiec same rozumiecie ;-)
ja doskonale! u nas serwerownia też :-D Kibelek dawno poszedł w odstawkę. Ach te chłopy i ich "gadżety"
A tak poza tym Domek na wspólnej uroczy! Ciepełko rodzinne bije :-D

Agnieszka no i zobacz jak Janek się zaklimatyzował, a tak ciężko było za pierwszym razem.
Mamunie to marudzenie Waszych pociech.. stawiam na ząbkowanie. Pewnie kilka naraz zęboli wychodzi, tak jak teraz u nas, i dzieciaczki rozdrażnione.
Mi Adaśko od 3 dni robi pobudki co 1,5 h. A ja zombi na 8 muszę być świeża i wypoczęta, bo w pracy trzeba jakoś się prezentować i nie ma, że boli :-(
Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek od niedzieli. Masakra co to będzie zimą, ale trzeba hartować i przyzwyczajać. A pogoda, jak Kamisia zauważyła - piździawa! brrrrr

Mały spi juz goz narazie bez krzyku,
dalam mu znów nurofen przeciwbolowo. To wina zebów. Ja nie wiem jak on tak kazdy ząb bedzie przechodzil z nocnym placzem to ja sie załame.w dzien jest w miare.
No ile mozna dawac przeciwbolowe srodki takiemu maluchowi. Ja nie jestem za tym ale co mam robić.
Wczpraj w nocy to ja juz razem z nim plakalam z zalamania.

Nie odpisuje bo nie mam naprawde siły. Poczytałam tylko.
I kliknęlam na bebiko.

AAA A U NAS PADAŁ DZIS ŚNIEG I TO TAKI ZE NIC NIE BYŁO WODAC

Agnieszka Sz-r specjalistko od dyni, potrzebuję Cię.
Właśnie dostałam od sąsiadów ogrąmnąąąąąąąąąąaa 10 kg dynię. teraz Ona jest cięższa od Aluśki. Matko, aż mnie kręgosłup zabolał, jak ją podniosłam. Mam przedsmak tego co będzie w przyszłości. HEHE
Muszę toprzetwożyć. DSC01905.jpg
Dla Alicji pomrożę trochę, ale nie 10 kg. Więc potrzebuję jakieś przepisy, co mogłabym z tym fantem zrobić. Wiem, że dżem robiłaś. Może jakieś ciacho?

Famerki z FB to się nazywa dostawa:)

Ostatnia edycja:
Ale mam wigor!
Tak tuliłam maleństwo aby usnęła że usnęłyśmy razem i to na 2 dobre godzinki:-)
Myślałam że zje normalnie, niestety tylko pół porcji z butli a łyżki nawet nie chce widzieć na oczy!!! Chyba te brokuły ją dziś tak zraziły do łyżeczki. Mam przeogromną nadzieję że e.salamandra ma rację z tymi ząbkami bo jeszcze trochę i osiwieję!

reklama
Mały spi juz goz narazie bez krzyku,
dalam mu znów nurofen przeciwbolowo. To wina zebów. Ja nie wiem jak on tak kazdy ząb bedzie przechodzil z nocnym placzem to ja sie załame.w dzien jest w miare.
No ile mozna dawac przeciwbolowe srodki takiemu maluchowi. Ja nie jestem za tym ale co mam robić.
Wczpraj w nocy to ja juz razem z nim plakalam z zalamania.

Nie odpisuje bo nie mam naprawde siły. Poczytałam tylko.
I kliknęlam na bebiko.

AAA A U NAS PADAŁ DZIS ŚNIEG I TO TAKI ZE NIC NIE BYŁO WODAC

możemy sobie ręce podac, u mnie to samo...juz mam dosc tych zębów...:-(

Do góry