reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Aniez trzymam kciukasy zeby się szybko skończyło! zdrówka!

Justa myślę ze spokojnie możecie sobie to karmienie odpuścić, mój nie je przez 12h i zyje:-)

Daga domek super, malutki a jednocześnie wszystko się mieści, takie proste bryły są najlepsze, tanie w budowie i w utrzymaniu, ale jak sobie pomyśle o sprzątaniu 4 łazienek...a przez papiery w końcu przebrniecie, jak nawet mnie się udało:-)

Daga domek super... ale po co tyle łazienek? Zostawiacie wszystkie? Z tego co zrozumiałam to na parterze rezygnujecie z pokoju z aneksem...i dobrze
Ja bym zostawiła na dole tylko wc a na górze dużą łazienkę i ewentualnie drugie wc na wszelki wypadek :-p a resztę wykorzystała na powiększenie innych pomieszczeń np. garderoby :-) ale to moja wizja :-)

jeju jakoś mi tak dziwnie że nie jade jeszcze po Sinka...

A tak w ogóle to zrobiłam porzadek w tym tapczanie. Zostawiłam rzeczy które jeszcze się przydadza resztę dam na przechowanie albo się ich pozbędę. I wiecie co? Przerzyłam szok ile mam butów po Jaśku... część z nich da się wykorzystać dla Marka, zniszczone już wywalone... matko nie wiedziałam że mój dzieć miał tyle butów...

Ostatnia edycja:
kibelka przy salonie nie bedzie- bo i tak luudzie zawsze sie krepuja kozystac, zostaja dwie lazienki na gorze i mala na dole. musimy miec osobne z dziecmi, bo tak juz sobei wymarzylismy:-). kibelek za to zostanie przerobiony na serwerownie - K informatyk, wiec same rozumiecie ;-) gora zostaje bez zmian. a na dole z tego pokoju z aneksem bedzie takie ala gabinet/biblioteczka, ale oddzielone od salonu drzwiami przesownymi, wiec w razie w robi sie miejsce na male wesele. a z pomieszczenia na dole gdzie miala byc sypilania, bedzie pralania+ suszarnia-sciana dzialowa- schowek na wszelakie rupiecie :-)

tylko jeszcze architekt nam sie wypowie co i jak i bedzie wsiorawno :-)

Oooooooooooooooo właśnie o takim rozwiązaniu z łazienkami myślałam :tak:
Pomysł gabinetu/biblioteczki super...samej mi się marzy a nie mam gdzie :-p no i pralnia-suszarnia-rupieciarnia też super :tak: blisko a nie widać :-p no to teraz brak "zastrzeżeń" :-)
no i serwerownia to podstawa... własny biznes się kłania :-)

Witajcie.
Wczoraj pisząc że Zosia taka grzeczna i ładnie je chyba zapeszyłam. Jak wstała o 22 to do 1 w nocy szalała, płacz, zjadła tylko troszę i wreszcie zasnęła, spała do 9rano, zjadła butle, potem znowu płacz, jakoś usnęła i nie chce coś jeść, znowu zjadła może 40ml kaszki, pluła brokułami i śpi. Zaczyna mnie martwić to że nie chce jeść, ona zawsze była taka łasa na jedzonko. :-(

Na dworze pizga jak... Pod oknem aż złamało wielką gałąź z wierzby. O spacerku na dzisiaj chyba zapomnimy.

reklama
Do góry