reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

malusia spi, zobaczymy jak dlugo...

daga - no super ten domek, to trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po waszej mysli
ella - 400 g w siodmym miesiacu to super! teraz dzieci nie beda po kilo co miesiac tyc, tylko wlasnie tak kolo 400 g, to super! gratuluje, i nie dawaj jej jedzenia na sile, jak odwraca glowke to znaczy ze nie chce i koniec, moze wtedy nie bedzie wymiotowac, bedzie lepiej zobaczysz!

ach te zabki... biedne maluszki i mamy, lacze sie w bolu...

reklama
Ale mam wigor!
Tak tuliłam maleństwo aby usnęła że usnęłyśmy razem i to na 2 dobre godzinki:-)
Myślałam że zje normalnie, niestety tylko pół porcji z butli a łyżki nawet nie chce widzieć na oczy!!! Chyba te brokuły ją dziś tak zraziły do łyżeczki. Mam przeogromną nadzieję że e.salamandra ma rację z tymi ząbkami bo jeszcze trochę i osiwieję!

Poproszę przepisy na odpowiednim wątku
Dajcie wszystko co macie

Agnieszka Sz-r specjalistko od dyni, potrzebuję Cię.
Właśnie dostałam od sąsiadów ogrąmnąąąąąąąąąąaa 10 kg dynię. teraz Ona jest cięższa od Aluśki. Matko, aż mnie kręgosłup zabolał, jak ją podniosłam. Mam przedsmak tego co będzie w przyszłości. HEHE
Muszę toprzetwożyć.Zobacz załącznik 294064
Dla Alicji pomrożę trochę, ale nie 10 kg. Więc potrzebuję jakieś przepisy, co mogłabym z tym fantem zrobić. Wiem, że dżem robiłaś. Może jakieś ciacho?

Famerki z FB to się nazywa dostawa:)
dołączam sie do prosby
bo ja mam takie 3 od tescia :))))

Witam
daga ale extra dom bardzo mi się podoba

łączę się w bólu z ząbkującymi u nas zębów nie widać a noc okropna tak jak moje dziecko do pół roku nie budziło się w nocy to teraz po 3-4 razy wstaje ehhh

elvie narobiłaś mi smaka na chińczyka

zaległe życzenia dla Justynki i dzisiejsze STO LAT dla Mai
fiona-butterfly.jpg
pencil.png

Załączniki

• canvas_24x32_erin-toadstool.jpg
    canvas_24x32_erin-toadstool.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
Dzien dobry!

Jak tam zabkujace Mamuski? Niech zebolki juz powychodza, i nocne koszmary sie skoncza...
U nas ok, gdyby nie to, ze Pola juz o 7mej zakonczyla spanie, i sila rzeczy i my musielismy sie obudzic.

Hej
Ja się zbieram na usg bioderek. Pogoda pod psem, noc też do bani. Począwszy od 22 , co 1,5 h pobudki. Karmiłam go tej nocy 5 razy!! ani smok, ani picie tylko cyc. No i o 7 obudził mnie wielki smród. Bo gdzieś to jedzenie musiało mieć ujście :-/ Takiego klocka u Adasia to ja jeszcze nie widziałam... Jak to on wytłoczył..

Agnieszka Sz-r specjalistko od dyni, potrzebuję Cię.
Właśnie dostałam od sąsiadów ogrąmnąąąąąąąąąąaa 10 kg dynię. teraz Ona jest cięższa od Aluśki. Matko, aż mnie kręgosłup zabolał, jak ją podniosłam. Mam przedsmak tego co będzie w przyszłości. HEHE
Muszę toprzetwożyć.Zobacz załącznik 294064
Dla Alicji pomrożę trochę, ale nie 10 kg. Więc potrzebuję jakieś przepisy, co mogłabym z tym fantem zrobić. Wiem, że dżem robiłaś. Może jakieś ciacho?

Famerki z FB to się nazywa dostawa:)

dołączam sie do prosby
bo ja mam takie 3 od tescia :))))

Zaraz wkleję na odpowiedni wątek to co mi się spodobało najbardziej :tak:

Ehhh u nas też to sa zeby i idą na pewno dolne i górne jedynki widze idące dwójki i dwie trójki :szok: to ja się nie dziwię że on to tak przeżywa...

Maju sto lat od nas !
Janek już w przedszkolu i na odchodnym usłyszałam że mam sobie już jechać a tatuś późno po niego przyjedzie... więc dzieć chce zostawać praktycznie do 17 w przedszkolu... no nic trza się przyzwyczaić :eek:

witam się i ja.
nie dość że ostatnio mam zachcianki to dzisiaj od rana mi niedobrze i w głowie mi się kręci... dobrze, że mam okres bo bym się zaczęła martwić...

a u nas w nocy padał, ale deszcz, a nie śnieg i było na plusie...

całuski dla wszystkich ząbkujących i cierpiących

powiem Wam ze nie wyrabiam juz z moim Tymkiem
metoda na slizgajacy brzuszek lazi mi po calej chacie i to zapierdziela tak ze szok
nie mam sily juz za nim latac
nastawiam mu zabawek wkolo a ten i tak zachrzania tam gdzie nie wolno
chwila i jzu jest w kuchni, zaraz w przedpokoju
dobiera is edo wszystkich kabli ladowarek itp
a ostatnio nawet Hani kozaki z szafki zaczal wyciagac
nie mam sily za nim latac
przydalby mi sie taki kojec typowy kwadratowy
nie lozeczko turystyczne bo to lipa to samo co normalne

reklama
powiem Wam ze nie wyrabiam juz z moim Tymkiem
metoda na slizgajacy brzuszek lazi mi po calej chacie i to zapierdziela tak ze szok
nie mam sily juz za nim latac
nastawiam mu zabawek wkolo a ten i tak zachrzania tam gdzie nie wolno
chwila i jzu jest w kuchni, zaraz w przedpokoju
dobiera is edo wszystkich kabli ladowarek itp
a ostatnio nawet Hani kozaki z szafki zaczal wyciagac
nie mam sily za nim latac
przydalby mi sie taki kojec typowy kwadratowy
nie lozeczko turystyczne bo to lipa to samo co normalne

hehehe super to musi wyglądac:-). Borys póki co leniwy, obraca się wokol wlasnej osi, zdarza mu sie przemiesczac, ale generalnie tylko pare cm za mate, dalej nie pójdzie..ehheh

Do góry