reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

U nas od paru dni to samo...
Zastanawiam się tylko dlaczego ie moze się przemieszczać po puzlach które już prawie całą podłogę pokrywają a bardzo lubi pchać się tam gdzie ich nie ma... ja wiem -bo tam bardziej ślisko i mniejszy opór ale przecież zimno:baffled:

reklama
U nas od paru dni to samo...
Zastanawiam się tylko dlaczego ie moze się przemieszczać po puzlach które już prawie całą podłogę pokrywają a bardzo lubi pchać się tam gdzie ich nie ma... ja wiem -bo tam bardziej ślisko i mniejszy opór ale przecież zimno:baffled:
no
moj tez pochrzania po kafelkach w przedpokoju
teraz przed chwila sobie z mojego pokoju do Hani poszedl

bry dzień.

Tymuś rządzi!!!!!!!!!!!!!!! no to Kwiatkowa teraz masz fitnes w domu ;-)

u nas bez zmian.

Aga Sz-r boziu tyle zębów naraz?????????? a to tak może być? ja to pierwsze słyszę :szok::baffled:
Zęby też chyba idą i u nas; choć ja tam nic nie widzę, nie wiem jak wy cos tam widzicie :baffled: Ola wszystko pcha do buziaka co możliwe, drapie się po dziąsłach na dole, czyżby 2 miały być? poza tym ślinotok jak tam i z powrotem :-D

witam, noc nawet w miare.
nasz mały tez mało ruchliwy,
daga-piekny dom.

Zęby też chyba idą i u nas; choć ja tam nic nie widzę, nie wiem jak wy cos tam widzicie :baffled: Ola wszystko pcha do buziaka co możliwe, drapie się po dziąsłach na dole, czyżby 2 miały być? poza tym ślinotok jak tam i z powrotem :-D
u nas to widac bo jedna jedynka na dole na wierzchu se rośnie w górę, a druga obok próbuje sie przebić, widac ząbka wyraznie, i z stąd ten okropny ból,nieprzespane noce i placz razem z synkiem :tak:

no i hit dnia jeszcze karmie, mało to mało,ale, no i dostałam @ NO I SIE ZACZYNA ZNÓW BABSKI HORROR ;-)

SOLENIZANTOM 100 LAT W ZDRÓWKU I MIŁOŚCI

No to widze, że wasz emaluchy się ruchliwe robią :) mnie tam ciesza takie małe sukcesy...Julik nadal przykuta do pogłoza i tylko wokół się obraca...

Dzień dobry :)
Wieczór się udał a i pogoda dziś słoneczna...gdyby jeszcze nei ten wiatr,,
Zaraz na spacerek się wybieramy więc póki co miłego dnia e-ciocie :)

Dobry dzionek kobitki:-)
Nocka idealna, słodki sen Zosiaka trwał od północy do 10rano!!! Ku mojemu miłemu zaskoczeniu rano wciągnęła 200ml Kaszki, pobawiła się i poprawiła odrobiną mleka i przed chwila poległa:-) Hurra! Po tym jej niejedzeniu bardzo mnie to cieszy!

Kici69
no ciekawe te twoje zachcianki... a wiesz dobrze że okres to nie wszystko... Jeśli bankowo to nie jest nowe dzidzi to zrób sobie kochana badanie krwi i sprawdź poziom żelaza, ja tak miałam niedawno gdy się okazało że mam anemię.

Dobry dzionek kobitki:-)
Nocka idealna, słodki sen Zosiaka trwał od północy do 10rano!!! Ku mojemu miłemu zaskoczeniu rano wciągnęła 200ml Kaszki, pobawiła się i poprawiła odrobiną mleka i przed chwila poległa:-) Hurra! Po tym jej niejedzeniu bardzo mnie to cieszy!

Kici69
no ciekawe te twoje zachcianki... a wiesz dobrze że okres to nie wszystko... Jeśli bankowo to nie jest nowe dzidzi to zrób sobie kochana badanie krwi i sprawdź poziom żelaza, ja tak miałam niedawno gdy się okazało że mam anemię.

miałam badany poziom żelaza... był niski ale w normie... :eek: myślę, że to może z przemęczenia... w tygodniu praca po 8h co drugi weekend szkoła, a w wolne weekendy Q nie daje pospać dłużej niż do 6:30 :-(

Tymek rośnie na następce Korzeniowskiego :-D ja własnie tydzień temu wylicytowałam kojec taki kwadratowy za 61pln :-D pan ma wrócić w tym tyg do warszawy i za tydzień po niego w końcu pojadę.

Co za pogoda- wieje , pada i zimno. Wczoraj mimo takiej aury po południu się przejaśniło i zaliczyliśmy spacer ale dzisiaj nie ma szans:tak:
Kici- podziwiam szkoła, praca,kubuś i dom na głowie- mnie to czeka za tydzień pomijając szkołe :)uff
Kfiatek- ale to musi być super widok -pełzający Tymuś- niezłe rekordy bije nie ma co- Antoś jeszcze przyklejony ma brzuszek do podłoża i jedyne co to obraca się wokół własnej osi:-D
Salamandra- Adaś to jakiś fenomen- idzie z zębolkami jak burza

więcej nie pamietam nie mniej jednak wszystkie pozdrawiam gorąco i buziaki dla dzieciaczków;-)

Taa...a mnie dziś na porządki wzieło- efektem czego jest wór nieużywanych naczyń , i wolna szafka. Musiałam zrobić małę przemeblowanie w kuchni bo z racji tego że teściowa będzie przyjezdzała do Antolka to najpotrzebniejsze rzeczy poprzekładałam do dolnych szafek bo ona z tych krasnoludkowych i wyżej nie sięga:-Dzrobiłam porzadek w apteczce , wymyłam całą kuchnie i łazienke. Zostało mi jeszcze odkurzanie mycie podlóg i sterta prasowania...No i przy tym wszystkim zwlekłam się z lóżka o 11. Leżakowaliśy z Antoniem sobie- oglądaliśy bajki i tarzaliśmy się po całym wyrku....kochany mój . I jak ja mam go zostawić za te kilka dni:-:)-:)-:)-:)-(uschne z tęsknoty. Pracujące mamusie jak Wysobie z tym radzicie?

bry dzień.

Tymuś rządzi!!!!!!!!!!!!!!! no to Kwiatkowa teraz masz fitnes w domu ;-)

u nas bez zmian.

Aga Sz-r boziu tyle zębów naraz?????????? a to tak może być? ja to pierwsze słyszę :szok::baffled:
Wiesz co sama jestem w szoku ale tak:
Dolne jedynki czekają właściwie tylko na przebicie bo skórka już dość mocno naciągnięta na nich.
Górne jedynki też juz pod powierzchnią ale nie aż tak jak dolne
dwójki na dole i u góry tak w połowie drogi widze
a trójki ma takie zgrubienia u nasady dziąsła w kształcie zębów właśnie więc obstawiam ze to one...
W każdym razie jedynki i dwójki góra/dół idą na 100%

Co za pogoda- wieje , pada i zimno. Wczoraj mimo takiej aury po południu się przejaśniło i zaliczyliśmy spacer ale dzisiaj nie ma szans:tak:
Kici- podziwiam szkoła, praca,kubuś i dom na głowie- mnie to czeka za tydzień pomijając szkołe :)uff
Kfiatek- ale to musi być super widok -pełzający Tymuś- niezłe rekordy bije nie ma co- Antoś jeszcze przyklejony ma brzuszek do podłoża i jedyne co to obraca się wokół własnej osi:-D
Salamandra- Adaś to jakiś fenomen- idzie z zębolkami jak burza

więcej nie pamietam nie mniej jednak wszystkie pozdrawiam gorąco i buziaki dla dzieciaczków;-)

Taa...a mnie dziś na porządki wzieło- efektem czego jest wór nieużywanych naczyń , i wolna szafka. Musiałam zrobić małę przemeblowanie w kuchni bo z racji tego że teściowa będzie przyjezdzała do Antolka to najpotrzebniejsze rzeczy poprzekładałam do dolnych szafek bo ona z tych krasnoludkowych i wyżej nie sięga:-Dzrobiłam porzadek w apteczce , wymyłam całą kuchnie i łazienke. Zostało mi jeszcze odkurzanie mycie podlóg i sterta prasowania...No i przy tym wszystkim zwlekłam się z lóżka o 11. Leżakowaliśy z Antoniem sobie- oglądaliśy bajki i tarzaliśmy się po całym wyrku....kochany mój . I jak ja mam go zostawić za te kilka dni:-:)-:)-:)-:)-(uschne z tęsknoty. Pracujące mamusie jak Wysobie z tym radzicie?

Ty też dzisiaj taki power masz? ja też już tyle zrobiłam że szok... ale z wielkimi porzadkami czekam aż mi meble do salonu przywioza :-D bo część rzeczy wyląduje w szafkach i szufladach w salonie...

reklama
Witam i zaraz na spacer znikam:-)
Moje skarby na macie leżą i tatuś opowiada Lence jak to było jak była w brzuszku u mamy a ona taka spokojna leży, wpatrzona w Niego tymi wielkimi oczkami i słucha, cudowny widok..
Poza tym coś się mniejszy skarb delikatnie zakatarzył i kicha - dałam jej witaminę C, wapno i syropek. Mam nadzieję, że choroba nas ominie.

Solenizantom najlepszego życzę!!

Wszystkich pozdrawiam i do wieczora;-)

Do góry