reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witamy się...
dzisiaj mieliśmy szczepienie - szczegóły na odpowiednim wątku.

Dzisiaj jak pojechaliśmy z małżem po zakupy do domu naszło mnie ogromnie na rybę - kupiłam więc po grecku, i na golonkę pieczoną - kupiłam taką zapakowaną próżniowo i zrobiłam sobie z piekarnika... :eek: mój mąż spytał się mnie czy jestem wiatropylna :-p
Kici mój dzisiaj też się dziwnie patrzył, jak zjadłam na kolację granata, barszcz z uszkami, grześka i zapiłam maślanką:D
Mam nadzieję, że Qbuś dzielnie szczepienie zniósł:-)

ella - nic mnie tak nie zmartwilo na tym forum jak twoje posty, znowu...niestety, ella pojedz do jakiegos innego lekarza, moze gdzies dalej... jak mowi 13 porusz niebo i ziemie, przeciez tak nie moze byc!! i dziwie sie ze jeszcze nikt nie zrobil jej tego badania na refluks??? myslalam ze juz dawno to robilas!!! pomecz tych lekarzy, biedna julcia, no serce mi sie kraja jak o niej piszesz, ja bym codziennie chyba siedziala u lekarza jakby o moja alijke chodzilo, przeciez to nie jest normalne ze tak sie dzieje ze dziecko po kazdym jedzeniu zwymiotuje, to ona przeciez nigdy nie przytyje jak tak dalej bedzie..ja rozumiem ze juz ci brakuje sil, nie ma sie co dziwic...wytrwalosci ci zycze i zrob cos z tym, bo tak dalej nie moze byc!! (w szpitalu jej nawet tego badania na refluks nie zrobili???? po tym jak powiedzialas co jej jest??? no chore normalnie...)

Ja tez jestem w szoku z Julka. Chyba bym siedziala i wyla gdyby tak moja Pola miala, i na bank tez chodzilabym od lekarza do lekarza. Przeciez ulewanie ulewaniem, ale notoryczne wymioty ???...

Oj Ella biedna ta Twoja Julka. Bartka po mięsie kręci i ma gazy, także wiem co czujesz :-( ściskam mocno!
Ewka- no faktycznie z Twojej wypowiedzi wyszło mi, żeś zaciążona :-) chociaż z tego, co pamiętam, nie o Ciebie chodzi :-D Zdrówka dla chłopaczków!

Skoki rozwojowe to trudny czas... ale bez paniki... wszytsko da się przeżyć. Kochane a jak dziecko ma 3 latka to jest już SUUUPEEER, lajcik i w ogóle Hawaje :-) Wiem co piszę!

Ella - może zasugeruj lekarzowi tą chorobę o której piszą Ci dziewczyny. Biedna Julcia.. Zdrówka i wytrwałości dla Was!!

Mykam spać, bo znów planowałam wcześniej, a wyszło jak zawsze:/

Dobranoc

reklama
Ewka, a moze to znak z niebios.... :D

ale jesli to z niebios to powinno chyba z chrztem pośpieszać??:-)

: mój mąż spytał się mnie czy jestem wiatropylna :-p

hehe

hmmm... czegoś nie doczytałam czy chcesz nam powiedzieć żeś ciężarna poraz kolejny ??:-)

ja nie, żona chrzestnego...

moja psipsiólka ma taką teorię - chłopcy rozwijają się do 5 lat.Potem tylko rosną ;-)....

hehe dobra teoria... chłopy to chłopy

Daga a jak daleko jesteście w walce z urzędami?? pokaż projekcik!!

Beti najlepszego dla Justki!!

ale piekna jesień:-)

Do góry