oł dzizas to ile Czynastkowa mama juz nie spi ??????
nie znasz mojej rodzicielki...
Ona wie WSZYSTKO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oł dzizas to ile Czynastkowa mama juz nie spi ??????
moja psipsiólka ma taką teorię - chłopcy rozwijają się do 5 lat.Potem tylko rosną ;-)....
nie znasz mojej rodzicielki...
Ona wie WSZYSTKO
Kici mój dzisiaj też się dziwnie patrzył, jak zjadłam na kolację granata, barszcz z uszkami, grześka i zapiłam maślankąwitamy się...
dzisiaj mieliśmy szczepienie - szczegóły na odpowiednim wątku.
Dzisiaj jak pojechaliśmy z małżem po zakupy do domu naszło mnie ogromnie na rybę - kupiłam więc po grecku, i na golonkę pieczoną - kupiłam taką zapakowaną próżniowo i zrobiłam sobie z piekarnika... mój mąż spytał się mnie czy jestem wiatropylna
Ewka, a moze to znak z niebios....
: mój mąż spytał się mnie czy jestem wiatropylna
hmmm... czegoś nie doczytałam czy chcesz nam powiedzieć żeś ciężarna poraz kolejny ??:-)
ja nie, żona chrzestnego...
moja psipsiólka ma taką teorię - chłopcy rozwijają się do 5 lat.Potem tylko rosną ;-)....