judysia - sama tipsy zdjęłaś?? najmądrzejsze to nie było - chyba, że sama je także zakładasz;-) Zdjęłaś piłując, odrywając na siłę czy przy użyciu acetonu? Robiłam kiedyś tipsy i wiem, że nieprawidłowe ich zdejmowanie potwornie niszczy paznokcie. Kup sobie jakąś porządną odżywkę i maluj, bo pazurki po tipsach są jak papier.
reklama
Robiłam je ponad miesiąc temu tylko na ślub a że mi szybko paznokcie rosną to miałam już z 5mm gołej płytki a tipsy zaczęły podchodzić powietrzem więc chyba były źle założone bo z tego co mi wiadomo to nie powinny. Jeden mi odpadła reszte wystarczyło tym cieniutkim pazurkiem podważyć i bardzo łatwo zeszły. Chyba kosmetyczka była do kitu. Już szukam odżywki!
agnieszka współczuje moja za to się potrafi rozbudzić i leży i coś tam sobie stęka , ryk to nie jest ale i tak nie mozna spac .. eehh jak nie urok ...dlaczego ona nie może spac jak Szymek .............. do rana ?
Witam się niedzielnie
Aguś a może Mareczek tęskni za morskim powietrzem, pakujcie się w wpadajcie do nas
Dziewczyny jeśli chodzi o częstsz przystawianie to nie z Mają takie numery. Ona jak nie chce to wrzeszczy tak,że poddaję się od razu. Poczuła smak innego jedzonka. Na śpiocha nigdy nie pogardzi,ale w ciągu dnia matka zapomnij! No i nie bez znaczenia jest fakt,że od miesiąca mała pije z jednej piersi bo drugą odrzuciła i ta jedna nie daje chyba rady... Cóż mój dzieć jest mega grzeczny,ale przy jedzeniu to istna terrorystka od urodzenia. Gosieńka widziała jakie akcje robiła przy piersi.
Dziś byłyśmy u kuzynki i jak Maja widziała jak jej Michalina rosołek jadła to aż się trzęsła jak łyżeczkę widziała. No i dałyśmy jej spróbować, dziecko było wniebowzięte a jadło jakbyśmy ją głodzili w domu!
Dobra idę do małża bo Karmi i pistacje serwuje
Aguś a może Mareczek tęskni za morskim powietrzem, pakujcie się w wpadajcie do nas
Dziewczyny jeśli chodzi o częstsz przystawianie to nie z Mają takie numery. Ona jak nie chce to wrzeszczy tak,że poddaję się od razu. Poczuła smak innego jedzonka. Na śpiocha nigdy nie pogardzi,ale w ciągu dnia matka zapomnij! No i nie bez znaczenia jest fakt,że od miesiąca mała pije z jednej piersi bo drugą odrzuciła i ta jedna nie daje chyba rady... Cóż mój dzieć jest mega grzeczny,ale przy jedzeniu to istna terrorystka od urodzenia. Gosieńka widziała jakie akcje robiła przy piersi.
Dziś byłyśmy u kuzynki i jak Maja widziała jak jej Michalina rosołek jadła to aż się trzęsła jak łyżeczkę widziała. No i dałyśmy jej spróbować, dziecko było wniebowzięte a jadło jakbyśmy ją głodzili w domu!
Dobra idę do małża bo Karmi i pistacje serwuje
hejka,
my juz spowrotem w domu,
niunia dostala drugiego zeba!! ja nie wiem normalnie kiedy to sie dzieje!! jedyne co, to chyba to ze mniej je... ale myslalam ze to zmiana miejsca tak na nia dziala, pierwszy zabek chyba w poniedzialek wyszedl a teraz juz drugi...
a kiedy nastepne wychodza? jest na to jakas regula??
musze jakos sobie skombinowac ta buzke z zabkami co niektore tutaj maja w suwaczku...
a co do nieprzespanych nocek, to ja wogole nie wiem co to znaczy przespana noc.. moja niunia budzi sie zawsze kolo 24-1 na amu, i potem tak kolo 4-5 na drugie amu, potem spi do 7 i pobudka... przyzwyczailam sie juz chyba i nie jestem zmeczona...
my juz spowrotem w domu,
niunia dostala drugiego zeba!! ja nie wiem normalnie kiedy to sie dzieje!! jedyne co, to chyba to ze mniej je... ale myslalam ze to zmiana miejsca tak na nia dziala, pierwszy zabek chyba w poniedzialek wyszedl a teraz juz drugi...
musze jakos sobie skombinowac ta buzke z zabkami co niektore tutaj maja w suwaczku...
a co do nieprzespanych nocek, to ja wogole nie wiem co to znaczy przespana noc.. moja niunia budzi sie zawsze kolo 24-1 na amu, i potem tak kolo 4-5 na drugie amu, potem spi do 7 i pobudka... przyzwyczailam sie juz chyba i nie jestem zmeczona...
Seb przeszedl dzis samego siebie - dzis caly dzien byl grzeczniutki jak nigdy, spal 3 razy po 1 i 1,5. Ale wieczorem po kapieli za nic spac on nie pojdzie i koniec! zasnal dopiero po wielkim marudzeniu i placzu ok 15 mi temu! padnieta jestem. lece spac. dobranoc
Katik
...jestem mamą...
chyba nie ma.hejka,
my juz spowrotem w domu,
U nas pierwszy zabek wyszedl 27 lipca, 6 sierpnia drugi i do dzis nie ma oznak kolejnych.
No i gratki tego drugiego zebolka A buzke zabkowa zrobisz tutaj:
http://pierwszezabki.pl/
reklama
cześć Foremki,
melduję się, że żyję, po kilkudniowej nieobecności...
brata w weekend wyżeniłam, wesele było bombowe, H zachwycona orkiestrą, ilością ludzi i kolorowymi światłami na parkiecie :-)
odezwę się potem, bo chociaż wytańczeni to z przeziębieniem Hanulki wróciliśmy, więc spadam do lekarza...
odezwę się później...
miłego dzionka....
melduję się, że żyję, po kilkudniowej nieobecności...
brata w weekend wyżeniłam, wesele było bombowe, H zachwycona orkiestrą, ilością ludzi i kolorowymi światłami na parkiecie :-)
odezwę się potem, bo chociaż wytańczeni to z przeziębieniem Hanulki wróciliśmy, więc spadam do lekarza...
odezwę się później...
miłego dzionka....